Jump to content

Cont Vechi !

aciualex

Recommended Posts

Salutare,am un tovaras care acum ceva vreme a dorit sa se reapuce de Samp pe b-zone , Problema e ca ... Nu isi mai aminteste parola ,iar e-mail-ul vechi nu mai este activ. Ce putem face in acest sens ? Multumesc anticipat si spor la joc !

Singura soluţie dacă nu are dovezile suficiente şi nu mai ştie nici parola nici email-ul de pe contul respectiv despre care a precizat el singura soluţie este să îşi facă un nou cont .

O Seară Bună .

@SuperSolider . Daca el nu isi mai aminteste parola respectiv nu ii merge e-mailul. Face un cont nou si o ia de la 0.Asa pot sa spun si eu: "Stii am un tovaraj pe nume Just.Xes,avea o gramada de bani MULTI MULTI,dar si-a uitat parola si nu ii merge em-amilul". Fratilor lasati-ne cu miciunile astea dupa bulevard.Kelton nu are alta treaba decat sa stea dupa nabi, DC? Ca-s nabi. Kelton are o gramada de treaba,intelegeti-l si pe el.Munceste zi de zi pentru noi?.Este el mai drastic dar in ziua de azi daca nu esti drastic esti luat drept pr0st. In concluzie CONT NOU. Salut

@aciualex, salut. Acel tovarăs trebuie să posteze la Account Problems. Kelton îi va cere nişte date din care reiese că acela este contul lui. După ce îi va da informaţiile corecte, Kelton îi va cere noua adresa de e-mail pe care să seteze acel cont. O zi bună!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.