Jump to content

Propunere PVP Arena

GF Infernal
 Share

Recommended Posts

1. Propun sa fie blocate si comenzile /back, /warp, /spawn etc in arena.

2. Propun ca odata ce ai intrat in arena PVP sa nu mai poti iesi. Se evita abuzurile.

3. Propun sa poti da /spawn numai daca nu te misti 10 secunde ( asta numai in arena pvp, in rest sa fie normal ).

Edited by GF Infernal

Marea majoritate sunt deja. Nu sunt de acoord cu propunerea 2. De ce? Pai daca comenzile sunt blocate si nu mai poti iesi ce faci? Stai toata viata in arena?

Ar trebui sa se adauge un time la /home , /spawn etc, si fie inchisa arena si una mai mare in care poti sa te urci in turnuri ( ca arena aia Katzuno sti tu :D) Sunt contra la 1 si 3

1. Propun sa fie blocate si comenzile /back, /warp, /spawn etc in arena.

2. Propun ca odata ce ai intrat in arena PVP sa nu mai poti iesi. Se evita abuzurile.

3. Propun sa poti da /spawn numai daca nu te misti 10 secunde ( asta numai in arena pvp, in rest sa fie normal ).

Contra la 1 si 2. Sa zicem ca eu omor pe X in arena si avea iteme cum pot eu sa imi duc itemele acasa daca nici sa ies din arena nu pot? Cand mai ai low HP doar nu stai in arena trebuie sa iei o pauza...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.