Jump to content

[B-Zone TV]Avispa Rifa Official Presentation

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV]Avispa Rifa Official Presentation

Gen: Trailer

Data: 03.05.2014

Scurtă prezentare: Avispa Rifa este un gang mexican, localizat în sudul orașului San Fierro. În prezent, acesta are numeroase ocupații ilegale, printre care traficul cu arme, uciderea persoanelor care sunt pe lista neagră, traficul cu droguri, cât și unele lucruri secrete, știute doar de lord.

Viața în Rifa este una frumoasă, deoarece noi, pe lângă faptul că suntem un gang, suntem și o familie foarte unită. Pentru că avem oameni cu poziții înalte în departamentele de politie, ne putem duce munca ilegala într-un mod sigur. Cu toate acestea, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri purtăm bătălii cu gangurile adverse, prin care încercam menținerea turfurilor sau chiar cucerirea altor teritorii.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=9UW-5xG6u0U&feature=youtu.be

Am mai postat din nou , deoarece celalalt nu avea reclama cu B-Zone in el .

Edited by Sebi Jr

Parerea mea: N-are treaba...nu prea te-ai chinuit la montaj, povestea...nu e cine stie ce....pe bune? Dau pe laba in mijlocul strazii? si...pe sfarsit puteai da /nameoff...a stricat mult ca s-a vazut numele...mai lucreaza, o sa le faci mai bine ;)

haha . Glumesti sese .

Asa a vrut liderul sa i se vada numele...

Eu am filmat ce au propus membrii :)

Totusi , joci un joc nu lua totul in serios , sau cine stie ... tu poate chiar iti petreci viata in samp.

Nu are treaba :)) abia astept sa vad un videoclip facut de tine.

haha . Glumesti sese .

Asa a vrut liderul sa i se vada numele...

Eu am filmat ce au propus membrii :)

Totusi , joci un joc nu lua totul in serios , sau cine stie ... tu poate chiar iti petreci viata in samp.

Nu are treaba :)) abia astept sa vad un videoclip facut de tine.

Aaa, asta schimba tot, eu n-as fi acceptat sa fac un film cu idei care...n-au deloc treaba....Cu montajul, ma gandeam ca puteai sa bagi ceva effecte mai spectaculoase, iar chestia cu numele...spunei liderului ca mai bine puneai tu la montaj numele...Uite un video facut de mine in 2 oameni...nu e cine stie ce, n-am avut cu cine... http://forum.b-zone.ro/topic/209994-b-zone-tv-the-revange-part-1/ , poate ne combinam candva sa facem ceva epic :).

Edited by PGL SeSe

După finisarea oricărui video îi poți vedea neajunsurile, însa asta doar după un termen lung de timp. Sebi, tu avansezi în acest domeniu iar neajunsurile le poți vedea doar tu, pentru că tu ai lucrat asupra acestui video și nu e deloc ușor, o spun din propria experiență, noi doar comentăm, comentarii de diverse tipuri, nu ar trebui să le iei pe toate în serios, doar cele bune.

Felicitări pentru trailer. :)

Guess who's back?

Hai să începem să scriem... deci! Pentru început trebuie să subliniez faptul că scenele sunt foarte lungi şi anoste. Până la minutul 1 nu se petrece nimic interesant. Cadrele sunt foarte... dar foarte prost gândite. La secunda 22 chiar nu văd rostul acelei scene. Nu reprezintă deloc o activitate obişnuită pentru facţiune, cu siguranţă nu pare a fi un antrenament convenţional al mafiilor. Acţiunea trebuie să fie una mai restrânsă, mult mai interesantă. Trebuie să te axezi cât mai mult pe primplanuri. Degeaba filmezi un singur personaj dacă acela nu face nimic altceva decât să meargă. Trebuia să selectezi ce are mai bun de oferit această facţiune, însă ai luat exact opusul. În afară de prima scenă în care este prezentat HQ-ul şi logo-ul facţiunii, nu văd nimic bun. De asemenea puteai lucra şi la un CC (sper că ştii ce înseamnă). Ca să îţi faci o imagine în ceea ce priveşte alegerea cadrelor adecvate, nu trebuie să filmezi de la o distanţă prea mare, întrucât vei capta cât mai puţine detalii şi vei obosi/plictisi spectatorul; te vei îndepărta de obiectivul pe care îl ai în minte atunci când faci scenariul. Un alt aspect deranjant este camera care se tot mişcă. Într-adevăr, este ok să te mişti atunci când filmezi, dar trebuie totodată să existe scene statice care să facă legătura între ele. Faci cea mai mare greşeală atunci când te roteşti doar în jurul unui subiect, ceea ce se repetă de mai multe ori în clipul ăsta. Un sfat ar mai fi să foloseşti efectul widescreen (16:9) pentru că astfel oferi un stil aparte scenelor. Armele actorilor trebuie să se afle fie în buzunare (ascunse), fie în mâini. Este de preferat să ai o mai amplă viziune asupra animaţiilor, scenariilor, acţiunii... jocului actoricesc şi tot aşa. Dacă ar mai fi să comentez, îţi pot lua totul şi să despic în o mie şi una de fire, dar ar dura prea mult. Temporar bazează-te pe ceea ce am spus până acum. Nu este nimeni perfect, nimeni nu este expert, dar trebuie să te gândeşti bine atunci când faci un film. Nu îl face doar pentru "+" că este inutil. Respectul este cel căutat. Aşa-i?

Guess who's back?

Hai să începem să scriem... deci! Pentru început trebuie să subliniez faptul că scenele sunt foarte lungi şi anoste. Până la minutul 1 nu se petrece nimic interesant. Cadrele sunt foarte... dar foarte prost gândite. La secunda 22 chiar nu văd rostul acelei scene. Nu reprezintă deloc o activitate obişnuită pentru facţiune, cu siguranţă nu pare a fi un antrenament convenţional al mafiilor. Acţiunea trebuie să fie una mai restrânsă, mult mai interesantă. Trebuie să te axezi cât mai mult pe primplanuri. Degeaba filmezi un singur personaj dacă acela nu face nimic altceva decât să meargă. Trebuia să selectezi ce are mai bun de oferit această facţiune, însă ai luat exact opusul. În afară de prima scenă în care este prezentat HQ-ul şi logo-ul facţiunii, nu văd nimic bun. De asemenea puteai lucra şi la un CC (sper că ştii ce înseamnă). Ca să îţi faci o imagine în ceea ce priveşte alegerea cadrelor adecvate, nu trebuie să filmezi de la o distanţă prea mare, întrucât vei capta cât mai puţine detalii şi vei obosi/plictisi spectatorul; te vei îndepărta de obiectivul pe care îl ai în minte atunci când faci scenariul. Un alt aspect deranjant este camera care se tot mişcă. Într-adevăr, este ok să te mişti atunci când filmezi, dar trebuie totodată să existe scene statice care să facă legătura între ele. Faci cea mai mare greşeală atunci când te roteşti doar în jurul unui subiect, ceea ce se repetă de mai multe ori în clipul ăsta. Un sfat ar mai fi să foloseşti efectul widescreen (16:9) pentru că astfel oferi un stil aparte scenelor. Armele actorilor trebuie să se afle fie în buzunare (ascunse), fie în mâini. Este de preferat să ai o mai amplă viziune asupra animaţiilor, scenariilor, acţiunii... jocului actoricesc şi tot aşa. Dacă ar mai fi să comentez, îţi pot lua totul şi să despic în o mie şi una de fire, dar ar dura prea mult. Temporar bazează-te pe ceea ce am spus până acum. Nu este nimeni perfect, nimeni nu este expert, dar trebuie să te gândeşti bine atunci când faci un film. Nu îl face doar pentru "+" că este inutil. Respectul este cel căutat. Aşa-i?

Nu repectul este cel cautat :) .

oTo m-a rugat sa-i fac un trailer pentru factiune .

Multumesc , am sa tin cont de ceea ce ai spus.

@, felicitări!

Este cel mai reuşit videoclip al tău de până acum.

Foarte puţini sunt cei ce ştiu ce înseamnă să faci un astfel de videoclip. (filmări, actori, scene, montaj, etc)

Eşti un tip ce-şi vede de treabă şi iese în evidenţă prin muncă, iar pentru asta ai tot respectul meu.

În fiecare videoclip văd ceva mai bun decât în anteriorul; sunt curios cum vor arăta următoarele.

Sunt câteva scene unde puteai să "grăbeşti" puţin acţiunea prin montaj, adică să faci scenele să apară mai repede, să le legi şi să iasă ceva mai "fast". Îmi e greu să explic, dar cred că înţelegi tu.

Felicitări înca o dată!

Genial ! M-ai lasat fara cuvinte !

Cred ca esti cel mai bun in asa ceva de pe comunitate!

Multumesc!

@, felicitări!

Este cel mai reuşit videoclip al tău de până acum.

Foarte puţini sunt cei ce ştiu ce înseamnă să faci un astfel de videoclip. (filmări, actori, scene, montaj, etc)

Eşti un tip ce-şi vede de treabă şi iese în evidenţă prin muncă, iar pentru asta ai tot respectul meu.

În fiecare videoclip văd ceva mai bun decât în anteriorul; sunt curios cum vor arăta următoarele.

Sunt câteva scene unde puteai să "grăbeşti" puţin acţiunea prin montaj, adică să faci scenele să apară mai repede, să le legi şi să iasă ceva mai "fast". Îmi e greu să explic, dar cred că înţelegi tu.

Felicitări înca o dată!

Multumesc foarte mult !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.