Jump to content

Waruri intr-un alt VW

Kelton
 Share

VW Wars  

400 members have voted

1. 1. Doriti waruri intr-un virtualworld diferit?

• Da.
    • Nu.
    • Nu inteleg ce inseamna exact virtualworld diferit si nu ma pot decide.

Recommended Posts

PRO. Ar fi mai bine asa, am juca linistiti, fara stres ca trag in X si-mi face post, fara stres ca pun altii contracte. Un singur lucru la care ar trebui sa avem acces, la GS-uri.

Edited by AIM Zoom

Sunt de acord cu aceasta propunere. De ce? Ca m-am saturat de warurile pe o singura cladire ( exemplu banca lv - daca se pun 30 de rdt, nu-i vei ma da jos pt ca au hqu aproape ).

La sol se va vedea puterea unui gang.

Nu vor mai exista abuzuri .

Ps : nu va pune nici dracu sa donati.

PRO, dar:

1. Elicopterele să nu dispară, cum a zis şi Cristiano, ar fii naşpa pentru ei, au donat ceva bani ca să le aibă pentru waruri.. şi-aşa nu se plimbă ei când n-au evenimente.

2. Să se adauge /enterww la armoury cum a zis Dipper, warurile fără puţină acţiune din partea departamentelor, ar fii naşpa.

3. Odată ce ne pui alt interior world, nu cred că vom mai putea întra la gun shop să luam arme, cum este la paintball, te duci la baza NG, dai /enter la armoury şi te spawnează la interiorul vechi, deci, ceva bun pentru propunerea 2.

4. Să fie DOAR la cop acea intrare speciala... o usa, ceva, unde sa apara masinile spawnate ca pe interiorul normal.

5. Să se adauge RIFLE, pentru order 3, iar m4 la order 2, unde poţi alege armele ca la hitmen din [order].

Aştept un răspuns, @@Kelton,

Edited by GF Max

Pro.O idee buna, dar cand intri aici sa primesti automat wanted 1 ca sa nu afecteze prea grav departamentele. Va spun eu, fiind in departament ca majoritatea punctelor ne bazam pe war-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.