TwistedLemon Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 - Nume: TwistedLemon - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4 = 40 de anunturi / $30.000 - Anunțul dorit: Cauti chirie gratis pe Richman? Vino la casa 623, cu interior big, decorat in stilul unui cazino din anii '90 si nu vei regreta! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Vreau ca reporterul BesTy sa-mi preia acest pachet de anunturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 (edited) @TheTom Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul QueenAle. Va costa $30.000. QueenAle, pachet tip 4. Anuntul este: TheTom. vinde casa cu ID 181 situata in zona Temple LS. Pret: $20.000.000. Oferte se fac pe website sau joc. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @Deliric ZEW Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul DELI.10DiN10. Va costa $30.000. DELI.10DiN10, pachet tip 4. Anuntul este: Magazinul de haine oficiale PORC (ID 101) are cele mai de calitate articole vestimentare, te asteptam! - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @TwistedLemon VODA Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul BesTy. Va costa $30.000. BesTy, pachet tip 4. Anuntul este: Cauti chirie pe "Richman"? Vino la casa 623, cu interior "big", decorat in stilul unui cazino din anii '90! - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe . Edited October 30, 2017 by Donald 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwistedLemon Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 - Nume: TwistedLemon - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4 = 40 de anunturi / $30.000 - Anunțul dorit: Cauti chirie la pret de 0$ pe Richman? Vino la casa 623, cu interior big, decorat in stilul unui cazino al anilor '90 si nu vei regreta! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Vreau sa se specifice chirie de "0$" sau "gratis" in anunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rLm29 Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 (edited) - Nume: rLm29 - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Va asteptam cu rent gratuit la singura Vila de pe Plaja LS ce are garaj activ (ID 35). - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As vrea sa se ocupe de pachet xDarrknessRO, Edited November 2, 2017 by rLm29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric ZEW Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 (edited) - Nume: deli.10din10 - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4. - Anunțul dorit: Ai câștigat un skin nou la quest-ul de Halloween? Testeaza-l la magazinul de haine cu ID-ul 101. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: Acesta este al doilea. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Sa fie un reporter activ, vreau să fie publicate in orele de varf ale serverului. Edited November 2, 2017 by Deliric ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 (edited) @TwistedLemon VODA Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul PlagueDoctorHW. Va costa $30.000. PlagueDoctorHW, pachet tip 4. Anuntul este: Cauti chirie gratis pe Richman? Vino la casa 623, cu interior mare in stilul unui cazino al anilor '90! - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @rLm29 Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul matei0807, membrul precizat de tine are deja un pachet. Va costa $30.000. matei0807, pachet tip 4. Anuntul este: Va asteptam cu rent gratuit la singura vila de pe Plaja LS ce are garaj activ (ID 35). - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @Deliric ZEW Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul ..[]Mr.Teddy[]... Va costa $30.000. ..[]Mr.Teddy[].., pachet tip 4. Anuntul este: Ai castigat un skin nou la quest-ul de Halloween? Testeaza-l la magazinul de haine cu ID-ul 101. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe . Edited November 4, 2017 by Claudiu King 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 - Nume: DutchMan - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: SF School Instructors are recruiting active & serious Members, Level 7+. Apply on rpg.b-zone.ro/factions - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 @DutchMan Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa Ragnar47. Va costa $30.000. Ragnar47, pachet tip 4. Anuntul este: SF School Instructors are recruiting active and serious players with minimum level 7. Apply on RPG. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 - Nume: Donald - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 1 - Anunțul dorit: Donald inchiriaza Bandito, [/sms 881-4441]. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: - @Donald Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa Donald. Va costa $15.000. Donald, pachet tip 1. Anuntul este: Donald inchiriaza Bandito, [/sms 881-4441]. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 - Nume: [TL]Scotocell - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4. - Anunțul dorit: [TL]Scotocell vinde Shamal, Hotring Racer A si Maverick. Detalii la [/sms 113-7774]. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc. Un reporter activ pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rLm29 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 - Nume: rLm29 - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Va asteptam cu rent gratuit la singura vila de pe Plaja LS ce are garaj activ (ID 35). - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: as vrea sa se ocupe deli.10din10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 @Scotocell Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa BesTy. Va costa $30.000. BesTy, pachet tip 4. Anuntul este: [TL]Scotocell vinde Shamal, Hotring Racer A si Maverick. Detalii la [/sms 113-7774]. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @rLm29 Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa DELI.10DiN10. Va costa $30.000. DELI.10DiN10, pachet tip 4. Anuntul este: Va asteptam cu rent gratuit la singura vila de pe Plaja LS ce are garaj activ (ID 35). - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South i S w i t c H Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 -Nume: iSwitcHROYAL - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Casa cu id 197 va asteapta cu rent FREE , beneficiati de cheile autovehiculelor detinute de mine - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: x/2 : 0 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da. - Alte precizări:Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) - Nume: Dragos - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Dragos vinde casa cu ID-ul 182 la pretul de $7.900.000. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Multumesc. Edited November 4, 2017 by Dragos ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 - Nume: Speedy[ToV] - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - 40 anunturi. - Anunțul dorit: LS School Instructors recruteaza noi persoane active si serioase cu nivel 7+. Aplicatiile se fac pe website. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Bafta, cat mai repede sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDiNHOEGiPTEANU Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 - Nume: Claudinho.. - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet de tip 2. - Anunțul dorit: Claudinho.. vinde casa cu ID 496 de langa HQ Paramedics cu Garaj ACTIV si parcare mare pentru masini si elicopter la pretul de 20.000.000$ negociabil. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo.TNT Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) - Nume: TNT.George - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 3 - Anunțul dorit: Casa cu ID-ul 81 ofera rent la numai 1$ pentru persoanele fara chirie. Va asteptam cu drag! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: - Edited November 5, 2017 by voicugeorge30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) @iSwitcH LF Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa QueenAle. Va costa $30.000. QueenAle, pachet tip 4. Anuntul este: Casa cu ID 197 ofera chirie gratuita. Veti beneficia de cheile vehiculelor detinute de proprietar. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @Dragos ZEW Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa Cavalli. Va costa $30.000. Cavalli, pachet tip 4. Anuntul este: Dragos vinde casa cu ID 182 la pretul de $7.900.000. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @Speedy ToV Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa DipolDipol. Va costa $30.000. DipolDipol, pachet tip 4. Anuntul este: LS School Instructors recruteaza noi persoane active si serioase cu nivel 7+. Aplicatiile se fac pe website. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @TL Claudinho Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa Zanotti. Va costa $20.000. Zanotti, pachet tip 2. Anuntul este: Claudinho.. vinde casa cu ID 496 de langa HQ Paramedics cu garaj si parcare mare la pretul de 20.000.000$. - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. @voicugeorge30 Cerere acceptata. De pachetul dumneavoastra se va ocupa AleXe22. Va costa $25.000. AleXe22, pachet tip 3. Anuntul este: Casa cu ID 81 ofera chirie la numai 1$ pentru persoanele fara locuinta. Va asteptam cu drag! - News Reporters nu raspunde in niciun fel in situatia in care reporterul paraseste factiunea, indiferent de motiv, pana sa fi terminat de publicat anunturile din pachet. - Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastra. - Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. - Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidenta pachetelor de anunturi" și alegeți pe cineva ''disponibil''. - Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: încadrați-vă în 109 caractere; nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de masură; includeți și numele dumnevoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva; exprimați-vă cât mai coerent. Daca apreciezi munca pe care o prestez la pachete poti apasa pe .
Recommended Posts