Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

-- Nume: James[ToV]

-- Level: 65

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: James.png

-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 774-4773

-- Anunţul: 69 Pier Mobs recruteaza jucatori activi care au level 10+ si rank 3 anterior. Aplica acum pe RPG.B-Zone.RO.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Si offline si online.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur.

-- Alte precizări: Multumesc.

Edited by James ToV

-- Nume: Vendrik

-- Level: 50

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Vendrik.png

-- Facţiunea din care faci parte: El Loco Cartel

-- Pachetul dorit (numărul): 2

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 298-2011

-- Anunţul: El Loco Cartel recruteaza playeri activi cu level 10+ si rank 3 anterior, aplica pe RPG.B-ZONE.RO

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Cand sunt peste 500 de playeri pe server.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

Edited by VendriK

-- Nume: Ciri

-- Level: 40

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Ciri.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civil

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 299-9822

-- Anunţul: 24/7 ZERO RC din San Fierro (/findbiz 125) va asteapta cu intrarea de 1$, cel mai rentabil 24/7.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări: Va multumesc.

Nume: BotysGhytza

Level: 26

RPG Bar sau poza cu [/stats]: http://imgur.com/Bu3g3CZ

Facţiunea din care faci parte: National Guard

Pachetul dorit (numărul): 1

Numărul de telefon (dacă este cazul): 666-6968.

Anunţul: Vrei să participi la evenimentul Fotografiază-te cu un anumit jucător? Vizitează secțiunea Events.

Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Îmi este indiferent dacă sunt sau nu online dar să se dea când sunt 600 playeri +.

Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

Alte precizări: Să îmi editați anunțul deoarece știu că nu este în regulă așa.

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul [Cr. (Pachet 4)

Anunt: Clanul neoficial Utras South Academy recruteaza playeri activi cu nivel intre 10 si 25, aplicatiile se fac pe forum. -- 11.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

@@Sickk, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul TwistedTree. (Pachet 4)

Anunt: Doresti sa iti schimbi skin-ul sau sa iti cumperi accesorii precum ochelari de soare sau palarie? [/findbiz 107]. -- 11.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul Spookie08. (Pachet 4)

Anunt: 69 Pier Mobs recruteaza jucatori activi de nivel 10+ si detinatori de un rank 3 anterior. Aplica acum pe RPG.B-Zone.RO! -- 11.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

@@Vendrik, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul KingTM. (Pachet 2)

Anunt: El Loco Cartel recruteaza playeri activi de nivel 10+ si detinatori de un rank 3 anterior. Aplica pe RPG.B-Zone.RO! -- 09.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

@@Ciri, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul ErsoN. (Pachet 4)

Anunt: 24/7 ZERO RC din orasul San Fierro ([/findbiz 125]) va asteapta cu intrarea de 1$, cel mai rentabil 24/7. -- 11.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

@@Botys Ghytza, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul DaniiLh. (Pachet 1)

Anunt: Vrei să participi la evenimentul "Fotografiază-te cu un anumit jucător"? Vizitează secțiunea Events. -- 09.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

• Orice problema aveti referitoare la anunturile din pachet, sunteti rugati sa aduceti la cunostinta ori lui Papoi[ZEW], ori lui [uS]CREATIVe.

-- Nume: Timothy.[s4F]

-- Level: 39

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Timothy..png

-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs

-- Pachetul dorit (numărul): Pachetul 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 865-0015

-- Anunţul: 69 Pier Mobs recruteaza noi jucatori seriosi, activi si care au minim nivelul 10 si-un rang 3 anterior. Aplica si tu acum pe RPG.B-ZONE.RO!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Chiar nu conteaza. Anunturile se pot da si atunci cand sunt Online, dar si Offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur.

-- Alte precizări: Nimic.

Edited by Timothy S4F

-- Nume: [uS]Zsolti6

-- Level: 50

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Zsolti6.png

-- Facţiunea din care faci parte: National Guard

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Utras South Academy recruteaza playeri activi intre level 10-25. Aplicati pe forum.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Oricand.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Rog sa se ocupe un rank mai mare de anunt si unul activ. Este a 3-a cerere pe care o fac, Papoi, te rog frumos.

-- Nume: [uS]Skipper

-- Level: 62

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Skipper.png

-- Facţiunea din care faci parte: SF Taxi

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 333-4447

-- Anunţul: Ultras South Academy (uSa) recrutează noi membrii cu level cuprins între 10 şi 25, aplicaţiile se fac pe forum!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online/Offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

Edited by Skipper

Nu mai vreau ....

Edited by South ExXxPeRiMenT

-- Nume: [uS]Skipper

-- Level: 62

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Skipper.png

-- Facţiunea din care faci parte: SF Taxi

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 333-4447

-- Anunţul: Tombola B-Zone te aşteaptă să te înscrii la cea mai fabuloasă tombolă, detalii pe forum secţiunea "Events"!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online/Offline.

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul Daniel26_. (Pachet 4)

Anunt: 69 Pier Mobs recruteaza jucatori seriosi, activi de nivel 10+ si un rang 3 anterior. Aplica si tu acum pe RPG.B-Zone.RO. -- 13.11.2014, ora 15:00(Sfarsit) --

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul IONUTZ_1234. (Pachet 4)

Anunt: Clanul neoficial Utras South Academy recruteaza playeri activi cu nivel intre 10 si 25, aplicatiile se fac pe forum. -- 13.11.2014, ora 15:00(Sfarsit) --

@@Skipper, Poti avea maxim 3 pachete intr-o saptamana.

• Orice problema aveti referitoare la anunturile din pachet, sunteti rugati sa aduceti la cunostinta ori lui Papoi[ZEW], ori lui [uS]CREATIVe.

-- Nume: AlexNitescu

-- Level: 18

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: AlexNitescu.png

-- Facţiunea din care faci parte: TTC

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 776-8463

-- Anunţul: Ultras South Academy (uSa) recrutează noi membrii cu level cuprins între 10 şi 25, aplicaţiile se fac pe forum!

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul Cr3tzu. (Pachet 4)

Anunt: Ultras South Academy [uSa] recrutează noi membrii cu level cuprins între 10 şi 25, aplicaţiile se fac pe forum! -- 13.11.2014, ora 17:00(Sfarsit) --

-- Nume: [uS]EviL.Capone

-- Level: 61

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: EviL.Capone.png

-- Facţiunea din care faci parte: LVPD

-- Pachetul dorit (numărul): 2

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 127-6000

-- Anunţul: Alhambra Los Santos a fost scos la vanzare, pentru oferte si detalii check forum sau [/sms 127-6000]

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online

@@South EviLCapone, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul KingTM. (Pachet 2)

Anunt: Alhambra Los Santos a fost scos la vanzare, pentru oferte si detalii check forum sau [/sms 127-6000]. -- 13.11.2014, ora 20:00(Sfarsit) --

-- Nume: qpDaNNy

-- Level: 36

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: qpDanny.png

-- Facţiunea din care faci parte: Verdant Family

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):-

-- Anunţul: Verdant Family recruteaza jucatori seriosi, activi de nivel 10+ si un rang 3 anterior. Aplica si tu acum pe RPG.B-Zone.RO

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: si cand sunt on si off

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: da

-- Alte precizări: -

@, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul Spookie08. (Pachet 4)

Anunt: Verdant Family recruteaza jucatori seriosi, activi de nivel 10+ si cu un rang 3 anterior. Aplica si tu acum pe RPG.B-Zone.RO -- 13.11.2014, ora 22:00(Sfarsit) --\

• Orice problema aveti referitoare la anunturile din pachet, sunteti rugati sa aduceti la cunostinta ori lui Papoi[ZEW], ori lui CREATIVe.

-- Nume: Sickk

-- Level: 107

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Sickk.png

-- Facţiunea din care faci parte: Hitmen Agency

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 858-8282, dar nu este cazul.

-- Anunţul: Doresti sa iti schimbi skin-ul sau sa iti cumperi accesorii precum ochelari de soare sau palarie? [/findbiz 107]

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Anunturile pot sa fie date atat cand sunt online, cat si cand sunt offline.

@@Sickk, De anunturile din pachetul tau o sa se ocupe reporterul Dre.JR. (Pachet 4)

Anunt: Doresti sa iti schimbi skin-ul sau sa iti cumperi accesorii precum ochelari de soare sau palarie? [/findbiz 107]. -- 13.11.2014, ora 19:00(Sfarsit) --

Edited by ZEWl Papoi Ganja

-- Nume: AllenMinyo

-- Level: 52

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: AllenMinyo.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civillian

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 440-1774

-- Anunţul: Benzinaria din Tierra Robada (Bayside-NewsRepoter) te asteapta cu reduceri la carburanti !!! Folositi comanda /findbiz 85 pentru a ajunge.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Doresc ca anuntul sa fie dat cand sunt online.

@@Decimo AllenMinyo, de pachetul tau se va ocupa reporterul CemiL (pachetul 4)

Anuntul: Benzinaria din Tierra Robada te asteapta cu reduceri la carburanti! Folositi comanda [/findbiz 85] pentru a ajunge.

*Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu.

*Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic.

*Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.

-- Nume: [uS]Maxtreme2008

-- Level: 69

-- RPG Bar sau poza cu [/stats] maxtreme2008.png

-- Facţiunea din care faci parte: Los Santos Police Department.

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nope.

-- Anunţul: Red Dragon Triad recrutează! Cerinţe: Level 10+, rank 3 anterior într-o facţiune şi aplicaţie pe website!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Anyway.

-- Nume: [uS]Maxtreme2008

-- Level: 69

-- RPG Bar sau poza cu [/stats] maxtreme2008.png

-- Facţiunea din care faci parte: Los Santos Police Department.

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Vrei să evadezi într-un mod rapid şi sigur? Binco de lângă HQ Paramedic este soluţia!! [/findbiz 102]

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: N-are importanţă, mă.

-- Alte precizări: Tu parles francais ?

@@South Max, de pachetul tau se va ocupa reporterul DaniiLh (pachetul 4)

Anuntul: Red Dragon Triad recruteaza jucatori cu nivel 10+ si rank 3 anterior! Aplicatii pe website!

@@South Max, de pachetul tau se va ocupa reporterul ErsoN (pachetul 4)

Anuntul: Vrei sa evadezi intr-un mod rapid si sigur? Binco de langa HQ Paramedics te asteapta, [/findbiz 102].

*Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu.

*Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.

-- Nume: TwistedTree

-- Level: 17

-- RPG Bar sau poza cu [/stats] TwistedTree.png

-- Facţiunea din care faci parte: News Reporter

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 535-5758

-- Anunţul: Te-ai plictisit de masina ta cea veche? Nu rata ocazia, TwisteedTree isi ofera Sultanul la inchiriere, [/call 535-5758].

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online

-- Alte precizări: vreu sa ma ocup eu ty

@, de pachetul tau te vei ocupa tu (pachetul 4)

Anuntul: Te-ai plictisit de masina ta veche? Nu rata ocazia, TwistedTree isi ofera Sultanul spre inchiriere, [/sms 535-5758].

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic