Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

@, de pachetul tău de tip 1 on/off se va ocupa reporterul Litza.Alex.

Anunţ: Sn[a]k3 vinde sau schimba palat in zona Richman. Ofertele se fac doar pe forum!

@@Skipper, cerere respinsă. Cererea ta nu respectă modelul de postare.

@, de pachetul tău de tip 1 on/off se va ocupa reporterul [WTK]Blurigard.

Anunţ: .KraToS. vinde casa cu ID 113 de nivel 7 din zona Vinewood, Los Santos. Oferte pe forum!

@@Madutzu99 ADM, de pachetul tău de tip 2 online se va ocupa reporterul Yakuzaa.

Anunţ: Doresti sa fii un sofer VIP? Atunci aplica in clanul neoficial "SC.VIP-Trans"! Detalii la numarul 923-2930.

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

-- Nume: Skipper[banH]

-- Level: 82

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Skipper.png

-- Facţiunea din care faci parte: The Tsar Bratva

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 333-4447

-- Anunţul: Tombola B-Zone te asteapta sa iti incerci norocul! Mai multe detalii gasesti pe forum la sectiunea "Events"!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Oricând

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

-- Nume: Skipper[banH]

-- Level: 82

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Skipper.png

-- Facţiunea din care faci parte: The Tsar Bratva

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 333-4447

-- Anunţul: Cable News Network (CNN) San Fierro, vă aşteaptă să vă publicaţi anunţurile la doar 50$/anunţul, cel mai ieftin [/findbiz 133]!

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Oricând

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

-- Nume: [AT]Jason.

-- Level: 37

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Jason..png

-- Facţiunea din care faci parte: National Guard

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 669-9692

-- Anunţul: Vrei sa iti schimbi numarul de telefon sau sa iti cumperi tigari? 24/7 VineWood [/findbiz 14] te asteapta cu cele mai mici preturi.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Da

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări: Multumesc

@, cerere respinsă, cererea ta nu respectă modelul de postare.

@@Skipper, cereri respinse. Au fost suficiente cele cu evenimentul de pe forum, iar cel cu CNN SF nu-l accept cât timp este de vânzare.

Ori îl vinzi, ori îl promovezi, nu ambele.

-- Nick:Delia86

-- Level:40

-- RPG stats bar (cea mică):Delia86.png

-- Facţiunea din care faci parte:Civila

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):1

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):

-- Anunţul:Vrei un venit in plus?VIP-Trans recruteaza noi soferi detalii pe forum la clanuri neoficiale sau call 764-4411

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:

-- Alte precizări:

-- Nick: dutzux
-- Level: 34+
-- RPG stats bar (cea mică): dutzux.png
-- Facţiunea din care faci parte: Las Venturas Police Deparament
-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 2
-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 288 - 9699
-- Anunţul: Clanul Ultras South Academy recruteaza membrii activi si seriosi, level minim 30+. Mai multe detalii găsiţi pe forum !
-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu are importanţă
-- Alte precizări: Mulţumesc!

Edited by Xin
Spaţiu.

-- Nick:Norbert14

-- Level:60

-- RPG stats bar (cea mică): Norbert14.png

-- Facţiunea din care faci parte: Verdant Family

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Verdant Family recruteaza playeri activi si seriosi level 10+.Aplicatii pe rpg.b-zone.ro !

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Nu

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Da

-- Alte precizări:Multumesc anticipat

@, de pachetul tău de tip 2 on/off se va ocupa reporterul ThugLife.[N0B].

Anunţ: Clanul oficial "Ultras South Academy [uSa]" recruteaza jucatori activi cu nivel minim 30! Aplicatiile se fac pe site.

@@Norbert14, de pachetul tău de tip 2 on/off se va ocupa reporterul aTkRoby.

Anunţul a fost schimbat de la tip 4 la tip 2 deoarece nu necesită un volum de 40 de anunţuri.

Anunţ: Gangul Verdant Family recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

Anunţurile nu pot fi modificate fără acordul meu. Dacă observaţi greşeli, vă rog să-mi trimiteţi un mesaj privat.

Reporterii sunt obligaţi să dea anunţul sub forma postată de mine mai sus şi să respecte tipul de pachet distribuit de mine.

Reporteri, nu uitaţi că trebuie să faceţi poză la fiecare anunţ dat şi să le postaţi la final ca mai apoi să poată fi verificate.

Nick:Delia86

-- Level:40

-- RPG stats bar (cea mică):Delia86.png

-- Facţiunea din care faci parte:Civila

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):1

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):

-- Anunţul:Vrei un venit in plus?VIP-Trans recruteaza noi soferi detalii pe forum la clanuri neoficiale sau call 764-4411

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?:Da, mereu cand sunt on.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Desigur

-- Alte precizări:Multumesc.

-- Nick:FaN007[VIP]

-- Level:44

-- RPG stats bar (cea mică): FaN007.png

-- Facţiunea din care faci parte:Vietnamese Boys

-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4):4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul) :-

-- Anunţul:Vietnamese Boys recruteaza playeri acitivi si seriosi lvl 10+ si cu unrank 3 anterior

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: da

-- Alte precizări:Atat

Edited by FaN007

@@Delia86, de pachetul tău de tip 1 online se va ocupa reporterul str_razvan.

Anunţ: Doresti sa castigi un ban in plus? VIP-Trans recruteaza noi soferi talentati! Detalii la numarul de telefon 764-4411.

@, de pachetul tău de tip 2 on/off se va ocupa reporterul [cH]BurninGod.

Anunţul a fost schimbat de la tip 4 la tip 2 deoarece nu necesită un volum de 40 de anunţuri.

Anunţ: Gangul Vietnamese Boys recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

Edited by Xin

- Nick: .VAMPIRe[VIP]

-- Level: 44 cred

-- RPG stats bar (cea mică): .Vampire.png

-- Facţiunea din care faci parte: ELC

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 143-0694

-- Anunţul: Casa vis-a-vis de autostrada dintre LS si LV ofera cel mai bun rent la doar 1$. [/findhouse 531].

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu ma intereseaza.

-- Alte precizări: N-am.

Topicul a fost modificat! Suspendăm serviciul până duminică, 24.05.2015, ca reporterii să aibe timp să înveţe noul regulament.

Tot ce este scris în el intră în vigoare de luni, 25.05.2015, aveţi timp până atunci să învăţaţi!

-- Nick: Shadow

-- Level: 86

-- RPG stats bar (cea mică): Shadow.png

-- Anunţul dorit: Shadow ofera [/rentroom] cu 1$ la [/findhouse 7] langa Gun Shop Los Santos.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Multumesc!

-- Nick: Shadow

-- Level: 86

-- RPG stats bar (cea mică): Shadow.png

-- Anunţul dorit: Shadow ofera [/rentroom] cu 1$ la [/findhouse 7] langa Gun Shop Los Santos.

-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da

-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da

-- Alte precizări: Multumesc!

Edited by Shadow CN

@, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul [HG]El.MareleAlcatar.

Ai dreptul la două pachete, dar nu cu acelaşi anunţ.

Anunţ: Shadow ofera [/rentroom] cu 1$ la casa cu ID 7 situata langa Gun Shop Los Santos, [/findhouse 7].

-- Nick: ..Tony..[nWo]

-- Level: 31

-- RPG stats bar (little one):

..Tony...png

-- Desired bundle (type 1, 2, 3 or 4): 2

-- Desired announcement: "Esti un dealer de arme si vrei sa lucrezi rapid? Inchiriaza o camara la casa 111 pentru 1$ pe ora! [/findhouse 111]"

-- Do you want the announcements to be given when you are online?: Yes.

-- Did you read and aknowledge the rules above?: Yes, I did.

-- Do you agree that the bundle type and the announcement will be changed if it's needed?: Yes, I agree.

-- Other specifications: Thank you for your time. You can edit my desired announcement to a smaller and more compatible one, as you wish.

Nick: [uS]zeEk.

Level: 138+

RPG stats bar (cea mică): zeEk..png

Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4.

Anunţul dorit: "Eşti începător? Fundaţia Ultras South te susţine. Verifică subforumul Ultras South!

Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Indiferent.

Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Bineinteles.

Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Da, categoric.

Alte precizări: Multumesc, sper sa am parte de un reporter activ.

@, de pachetul tău de tip 2 ONLINE se va ocupa reporterul Lord_Kush.

Anunţ: Esti dealer de arme si doresti sa lucrezi mai rapid? Casa cu ID 111 iti ofera o camera cu doar $1, [/findhouse 111]!

@@South zeEk, de pachetul tău de tip 4 on/off se va ocupa reporterul Deft..

Anunţ: Esti incepator? Fundatia Ultras South te sustine! Verifica subforumul Ultras South.

-- Nick: xZ3k0

-- Level: 20

-- RPG stats bar (cea mică):xZ3k0.png

-- Anunţul dorit: El Loco Cartel recruteaza noi mafioti activi, cu minim rank 3 intr-o factiune anterioara si level 10+!

-- Alte precizări:

@, de pachetul tău de tip 2 on/off se va ocupa reporterul Yakuzaa.

Anunţ: Gangul El Loco Cartel recruteaza membri activi si seriosi cu minim rank 3 anterior! Detalii pe site-ul RPG.

-- Nick: yXk

-- Level: 40

-- RPG stats bar (cea mică):yXk.png

-- Anunţul dorit: El Loco Cartel recruteaza noi membri activi si seriosi cu rank 3 anterior si nivel 10+

-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Da

-- Alte precizări: Multumesc.

-- Nick: TepaN13

-- Level: 73

-- RPG stats bar (cea mică): Tepan13.png

-- Anunţul dorit: Astazi CNN Las Venturas te asteapta sa-ti publici anuntul cu doar 1$. Let's Play Together!

-- Alte precizări: Special as vrea ca de pachetul meu sa se ocupe Sobranie.

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic