qazdawn Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Eram acum 10 minute pe server,cu wanted 1 pentru furt si apoi il las in bara sa mai intru pe forum si cand reintru in joc ma trezesc cu wanted 6 pe motiv "ESC ON WANTED" sau ceva de genu.Am consultat si WANTED LIST de la NG si am observat,ca in lista nu apare wanted-ul dar,scrie ca pentru "ESC ON WANTED" nu ai drept la predare. In primul rand,aceasta regula cu "nu ai drept la predare" este pur si simplu o regula NON-RP. In Real Life daca un politist te urmareste si te omoara,nu te baga in puscarie.Prin urmare,propun scoaterea acestei reguli care incalca orice regulament ROLEPLAY. O propunere legata de CUFF: Sa se poata da /cuff oriunde,nu numai in masina.Ca sa nu incalce nici asta vreun principiu RP,ar trebui ca dupa ce cop-ul da /tazer sa se poata da cuff.In caz ca jucatorul urmarit nu a primit /tazer iar cop-ul da /cuff sa il vertizeze in chat: "This player hasn't been tazered yet" sau ceva de genu. Daca o sa se adauge aceasta chestie legata de CUFF,o sa fie eliminata problema cu "dreptul la predare" si o sa fie un + pentru roleplay-ul facut pe serverul nostru. Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 daca se scoate regula cu exc on wanted multi o sa stea intentionat pe esc intelegi? tu stiu ca esti cinstit si nu ai sta intentionat dar altii da Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 daca se scoate regula cu exc on wanted multi o sa stea intentionat pe esc intelegi? tu stiu ca esti cinstit si nu ai sta intentionat dar altii da Nu am zis sa se scoata regula cu "ESC ON WANTED". Vorbeam de problema cu "DREPTUL LA PREDARE".Adica chiar daca am luat wanted pentru robber,esc on wanted,sa pot sa ma predau.Este mult mai roleplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbY. Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Daka se scoate Regula aia ca " nu ai drep" la Esc on wanted pur si simplu multi cu wanted se pun pe esc si dupaia se trezesc a 2 zi ca ma predau !!! Deci nu are rost sa se scoata noi PD NG FBI Crezi ca avem timp de stat Dupa cei cu Esc ?? Ia gandestete mai bine !! Bafta PS : Si ce e cu Duble Topic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Pro.In realitate daca te omoara iti iei adio de la viata,nu intri la jail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDarkJoker Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Nu am zis sa se scoata regula cu "ESC ON WANTED". Vorbeam de problema cu "DREPTUL LA PREDARE".Adica chiar daca am luat wanted pentru robber,esc on wanted,sa pot sa ma predau.Este mult mai roleplay. Si mai mult plictisitor...Poti avea drept de predare pentru rob,esc etc. dar asta numai daca vrea un membru rank 4+ sa te aresteze!! Si NU va mai plangeti atat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Si mai mult plictisitor...Poti avea drept de predare pentru rob,esc etc. dar asta numai daca vrea un membru rank 4+ sa te aresteze!! Si NU va mai plangeti atat!! Dar eu nu ma plang.Nu sunt ca altii sa fac spume daca am luat 6000 secunde jail. Am vrut doar ca B-Zone sa mai avanseze dar..N-am ce sa va fac daca nu va ganditi logic! Trebuie sa vorbesc in particular cu RazR despre chestia cu CUFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Sa ai drept la predare in diferite cazuri , pentru ca daca in RL omori un politist , nu vine altu' si-ti zice : N-ai drept la predare , iti trage in glont in creier si esti istorie. SA AI DREPT LA PREDARE IN ORICE CAZ Si sa nu poti sa dai cuff de oriunde , ca nu suntem magicieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Si sa nu poti sa dai cuff de oriunde , ca nu suntem magicieni. Am zis: Jucatorul sa poate primi CUFF doar daca primeste inainte TAZER. In realitate,tazer-ul te electrocuteaza si nu ai ce sa faci,in acel timp politistul iti poate pune catusele. Asa si aici,iti da TAZER,te imobilizeaza si cand primesti CUFF,imediat sa faca anim-ul acela,sa stea pe ciuci cu mainile la ceafa.ESTE MULT MAI ROLEPLAY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 deocamdata serverul ramane asa. urmeaza multe schimbari, dar asta inseamna si mai mult timp de lucru. closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.