Jump to content

Prezentare BiggieRockOn

BiggieArdeleanu
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: BiggieRockOn

Prenume: Moga Bogdan

Varsta: 14 ani

Jocurile preferate: CS:GO,SAMP,DOTA 2 etc

Hobby-urile tale: Scoala,calculatorul,prietenii,familia,rock-ul,footbalul si baschetul

Interese: ma pasioneaza foarte mult genul de muzica rock,dar si sa iau note bune la scoala,cat si sa fiu un bun coleg

O descriere despre tine: sunt o persoana foarte amuzanta,care face lumea sa rada tot timpul si a carui simt civic e foarte dezvoltat + multe altele

De unde ai aflat de noi: de la niste prieteni acum 2 ani ... am mai avut conturi,dar am zis sa iau de la inceput ... mai ales ca acum vine vara si am timp sa ma joc pe PC

Alte precizari: Sper sa ne simtim foarte bine impreuna si sa am o sedere cat mai lunga ;)

Edited by Biggie022

Welcome!

Daca tot e deschis topicu' acesta ma puteti ajuta cu ceva ... cand incerc sa ma loghez pe rpg.b-zone.ro cu contul de aici imi zice invalid login ... si nu stiu ce sa fac

Pe rpg.b-zone.ro te loghezi cu contul care-l ai pe serverul RPG1, nu cu cel de pe forum.

Edited by Shooter

Daca tot e deschis topicu' acesta ma puteti ajuta cu ceva ... cand incerc sa ma loghez pe rpg.b-zone.ro cu contul de aici imi zice invalid login ... si nu stiu ce sa fac

Welcome!

Pe rpg.b-zone.ro te loghezi cu contul care-l ai pe serverul RPG1, nu cu cel de pe forum.

Multumesc frumos ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.