Jump to content

[B-Zone TV]Trailer Federal Bureau of Investigation


MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV]Trailer Federal Bureau of Investigation


Gen: Trailer


Data: 09.06.2014


Scurtă prezentare: Federal Bureau of Investigation este un departament care se ocupă cu combaterea traficului de arme și în special combaterea traficului de stupefiante. Agenții FBI au posibilitatea de a prinde infractori de la wanted 1 pana la 6, inclusiv robberi și runneri fără restricții privind orașele în care acționează.


Sediul FBI se găsește în orașul San Fiero. Membrii de rank 1 și 2 sunt implicați în căutarea și prinderea distribuitorilor de droguri prin frecventele operațiuni sub acoperire. Cei de rank 3 reprezintă agenții supraveghetori, ei se ocupă cu supravegherea operațiunilor sub acoperire și a membrilor nou recrutați. Agenții de rank 4 fac parte din staff-ul FBI, sunt membri care dau teste cu cei nou recrutați, organizează echipe de intervenție la warurile între ganguri.


https://www.youtube.com/watch?v=X5PJNMAwZBQ&feature=youtu.be


Link to comment
Share on other sites

, frumos, insa la minutul 1:10 ai facut o mica greseala, "San Fiero" in loc de "San Fierro", cum e corect.

 

 

Nu cred ca este o greseala mare . Am stiut asta , am modificat in program si dupa am uitata sa mai salvez. Am luat tot de la capat si am uitat de faza cu 2xR . 1/10 vad greseala . Nimic nu este perfect ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.