Jump to content

Reintroducere teste TW ganguri

Kelton
 Share

Teste TeamViewer  

408 members have voted

1. 1. Doriti readaugarea testelor TeamViewer la ganguri?

Recommended Posts

Eu sunt total de acord...cand ma duc la rob dupa ei nici nu apuc sa trag un glont ca deja sunt mort !

Faza amuzanta este in felul urmator...cand s-a introdus prima oara toti va plangeati ca niste fetite ca admini abuzeaza cand intra in calculator la voi, iar acum ce faceti, va rugati de ei ca sa bage inapoi testele. Nu mai am ce sa zic :))) !

Foarte bine tata. Numa cei care se simt nu voteaza da.

@, mafiile de care zici tu, s-ar putea sa fi cucerit teritoriile pe care le au datorita cresterii activitatii din partea lor, si scaderii acesteia din partea mafiei adverse, nicidecum din pricina codatilor :)

Oricum, eu sunt pro, m-am saturat sa dau cu m4 la war duel 1 vs 1 de pe C si sa fiu omorat in 2 secunde fara ca eu sa pot lua macar putin din HP-ul adversarului.

Pro, nu cred ca e asa greu sa lasi un admin sa intre la tine in PC.

Si cei care spuneti ca aveti proiecte si nu mai stiu eu ce prin pc exagerati. Daca nu vrei sa intre un admin la tine un lucru e sigur, ai ceva suspect pe acolo si nu vrei sa fi prins.

Din cate am vazut admini nu cauta altceva decat codurile legate de sa-mp nu iti rascolesc fisierele personale.

Cei care spuneti ca nu va convine sa intre o persoana straina in PC o spuneti doar din orgoliu sa pareti loviti si interesati de cea ce banuiti ca aveti in pc dar nu exista. Nu cred ca admini intra in proiectele voastre si incep sa citeasca pe acolo si sa va fure ideile, nu?

A Big PRO

Nu inteleg de ce ziceti "Nu", nu e mare treaba sa intre 1 admin 4-5 min. in PC si sa te verifice. Asa mai descoperim cativa codati care se dau mari smecheri

Da (225 votes [76.53%] - View)

Nu (47 votes [15.99%] - View)

Indiferent (22 votes

Peste jumate care ati votat aici aveti coduri, voi va plangeti unu altuia ca nu va puteti duce la un war. Dar si voi la randu" vostru aveti coduri. Aici s-a ajuns pentru ca voi ati vrut asa se ajunga aici. Va meritati soarta, sa intre straini la voi in PC.

Edited by danny313

Un PRO mare de tot si sper sa se bage cat mai repede!!

Abea astept sa tin iar verdantu in HQ

PRO, nu sunt asa sigur ca Verdant va sta in HQ, cred ca cei care vor sta in HQ vor fi: qMenthoL, DOC97, YoshiJiro, Amigo, Tratec, Fatza, Nestea, Vampii si bineinteles Alynutza :).

PS: Asta ar fi varianta cea frumoasa, varianta urata e ... : http://rpg.b-zone.ro/bans/viewall

Cred ca este o prostie sa nu ai voie cu moduri cleo..

Daca o sa fie reintroduse testele macar sa lase cleo,unii mai baga skin-uri,arme,damage informer-ul ala legal..

Soo prostia,nici radio nu ai voie daca esti in gang,apoi pentru ce mai ai cont premium?Sa stai in pasnica?..

Edited by Starked

PRO:

-> Ar fi o metoda eficienta ca sa scapam de codati.

-> Ar face jocul mai fair-play.

Cine vrea poate sa-si creeze o partitie noua in care sa-si puna un windows numai pt. SA:MP, totusi este destul de exagerat pentru un joc.

CONTRA:

-> Nu sunt de acord ca cineva sa umble in PC-ul altcuiva, se numeste nesimtire.

-> Instalarea de programe care sa afle ce ai sters si alte rahaturi ar fi o nesimtire totala din partea echipei... punand jucatorul la colt, ori sa instaleze ori sa ia ban.

-> Nu mi se pare normal ca cineva sa iti cotrobaie prin calculator, chiar daca nu cauta altceva decat urme de coduri.

-> Ar aparea iar suferinte la war deoarece persoanele care sunt controlate ar fi incapabile sa mai participe la war-uri.

Totusi, este prea exagerat pentru un joc, de aceea am votat "NU".

Eu sunt total de acord...cand ma duc la rob dupa ei nici nu apuc sa trag un glont ca deja sunt mort !

Faza amuzanta este in felul urmator...cand s-a introdus prima oara toti va plangeati ca niste fetite ca admini abuzeaza cand intra in calculator la voi, iar acum ce faceti, va rugati de ei ca sa bage inapoi testele. Nu mai am ce sa zic :))) !

Pai logic daca vine un anonim si-ti da 3/3 cu deagle fara sa respire.

Era bine si fara cleo / asi, oricat simti lipsa altor moduri inonfensive, dar mai mult simti lipsa unui joc curat si fara codati. Astia gen "Kavarna" care zic "ar fi prea multa pierdere de timp", nu stii cum e sa joci contra codatilor. Sper sa va baneze pe toti, futu-va-n gura de codati ratati.

Nu - ar fi multa pierdere de timp. Eu cred ca [/aimtest] este indeajuns de bun.

La ce ajuta [/aimtest] ? :))) la ce aimuri exista acum [/aimtest] e o comanda inutila ce ar trebui scoasa :)) de cand e [0.3z] majoritatea AIM-urilor nu mai sar la test :P se mai observa cand ai lag de ex: la paintball dar de sarit nu mai sare nici'un aim la [/aimtest].... e inutila acea comanda, daca nu e control TW tot degeaba. [chiar si controlul TW e cam degeaba.... sunt diferite moduri de a scapa de control]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.