Jump to content

Portofoliu ProtoFX

Domnul Proto
 Share

Recommended Posts

Topicurile vechi, in care nu s-a postat mai bine de 2 saptamani vor fi inchise. In caz ca membrul care a creat initial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitatii.

Topic closed.

Un template desenat si codat:

V4g8Yaf.png

Designul e bun, dar poti implementa alte fonturi, astea nu prea se potrivesc. De asemenea foloseste un margin global din css, elementele de pe footer sa fie aliniate cu continutul din body. E mai clean designul daca aliniezi elementele social media cu textul ( stanga dreapta, depinde de pozitionare), decat central. Lafel si la copyright. Succes !

Designul e bun, dar poti implementa alte fonturi, astea nu prea se potrivesc. De asemenea foloseste un margin global din css, elementele de pe footer sa fie aliniate cu continutul din body. E mai clean designul daca aliniezi elementele social media cu textul ( stanga dreapta, depinde de pozitionare), decat central. Lafel si la copyright. Succes !

Mersi pentru sfat. Dupa ce am postat png-ul pe forum, am adaugat cateva mici retusuri care constau in elemente de continut, header si footer.

bmtqkHv.png

Edited by Domnul Proto

De la tine m-am inspirat cu webdesignul. Am învăţat şi puţin HTML şi CSS pentru a face templateul să funcţioneze cu butoane şi chestii :) .

Îţi apreciez munca şi o faci chiar foarte bine. Te respect pentru asta.

Continuă să lucrezi ! :D

Edited by Mentosan

Niste rank-uri pe care le-am creat acum ceva ani. Daca-mi aduc bine aminte, le-am pus si la download pe vreun site. O sa le postez si aici.

b4n9IVO.png

Am continuat evolutia logo-ului personal. De la imaginea asta:

KhuWuAh.png (2012-2013) am ajuns la asta:

Q78f7KR.png(2014) si, intr-un final, am ajuns la aceasta:

okBBme5.png (2016).

Sunt de parere ca toate aceste versiuni sunt frumoase, dar fiecare dintre ele are design-ul specific perioadei in care a fost creata.

Edited by Domnul Proto

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.