Jump to content

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

G27OHVv.png

• Signature of the week number: 56
  • Tema: Free
  • Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale.
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 21.06.2014, ora 00:00
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #56", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ".

/ Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro.
Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd
Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''.

Edited by F4L oTo
Deadline micsorat.

Votez lucrarea nr.6, pot spune ca este cea mai reusita, foarte atent lucrata si cu cele mai putine greseli *am observat o singura greseala*, A doua lucrare este si ea reusita, dar are cateva elemente de care designerul putea sa se lipseasca de ele. Succes tuturor participantilor .

/

Edited by Mater
nu faci parte din juriu

Votez lucrarea cu numarul 2.

Este o mica demonstratie de forte a autorului, imi place ideea creatiei dar cel mai mult apfreciez finetea cu care a lucrat.

Felicitari!

Votez lucrarea numărul 6. Textul este foarte bine poziționat și conceput, chiar dacă la textul din partea de jos putea să pună anti-aliasing-ul pe None pentru a se înțelege mai bine. Textura este pusă foarte bine și nu observ nicio greșeală.

Pe lângă aceasta doar lucrările 3 și 5 sunt bine realizate, în rest sunt toate foarte slabe.

Edited by Adrian28

Votez lucrarea cu numarul 6. Este o lucrare simpla, dar foarte bine lucrata. Restul sunt prea prost lucrate, fonturi prost alese, etc. Doar lucrarea 2 este mai reusita, dar nu imi place tema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.