RoCaHoSt Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 (edited) Maine dau test la germana , cine stie ce va aparea pe foaie ! (Glumesc, la germana am invatat, testul este anuntat, sper sa iau 9 sau 10 ) PS: Aka, daca vrei postez o lucrare a unui coleg=)) si vei vedea... ! Edited March 9, 2010 by RoCaHoSt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 am o intrebare..la ce ai dat test?(eu urasc romana si la urmatorul test...fie el anuntat nu iau mai mult de 8....lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Frumos , mai ales ca e facut de tine.Bravo man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCaHoSt Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Mersi icstasy eu la romana am dat test , scrie in titlu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Lol ma Nu esti normal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikmin Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Aveam si eu desene,doar ca erau pe banca... Din pacate,s-au schimbat bancile si acuma nu mai am nimic Asta ii tot ce am mai gasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Maine am test la Chimie si cred ca voi face la fel ar trebui un topic cu deastea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 luati si va invatati copchii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts