Jump to content

RolePlay-Cum se foloseste /call911 corect

DonK1zer

Recommended Posts

SAMP.B-Zone.Ro

Dupa ce ai dat /call 911 ai 2 optiuni :

- Cand ai nevoie de Police :

1 - Dupa ce ai dat /call 911 , tastezi ,,police"
2 - La urmatoarea intrebare adresata de centralista , trebuie sa descrii crima efectuata de cel pe care il acuzi , exemplu : furt , rapire , crima etc.
3 - La intrebarea urmatoare , trebuie sa spui numele infractorului sau id sau.

- Cand ai nevoie de Ambulanta :

1 - Dupa ce ai dat /call 911 , tastezi ,,Paramedics"
2 - La urmatoarea intrebare adresata de centralista , trebuie sa descrii de ce esti suferind , exemplu : Am fost lovit de o masina , Am picat de pe munte etc

Dupa ce ai dat un apel la 911 , astepti iar Politistii/Medicii vor incerca sa fie cat mai rapizi sa te favorizeze .

DonK1zer@B-Zone

pai sunt dar nu ca asta,intr-un fel e bun topicul ca ii ajuta pe cei care se uita,dar suna degeaba ca wanted nu ii da,dar nah daca iar da multi am suna aiurea si am face raportari si tot sv ar avea wanted deci e aiurea :|

Pe B-Zone toate comenzile nu se folosesc pt. ce au fost facute, de exemplu /me /l /c /s /b /ad /news /live s.a.m.d.

Playerii vor DM DM si DM ..

Vreau eu un tutorial cum sati legi shiretu pentru ca niciodata numi iese corect !!

Nu trebuie un tutorial pentru /call 991 pentru ca orcine stie de /call 991 iar daca ai reusit sa suni iti zice singur ce trebuie sa tastezi :)>-

Nu e chiar asa, pentru ca putini playeri stiu cum sa sune la 112 deoarece tot timpul vad

reporter: x-ulescu, crime: id 95 mia furat masina, suspect: unknow

maine o sa faceti un tutorial cum sa te legi la siret sau mai stiu eu ce vorba lu bobo cum sa instalezi Y!M

Exact !

Ce tutorial e asta ? Daca faceai si tu un tutorial care sa ne invete pe ce butoane trebuie sa apasam ca sa jucam samp era mai interesant.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.