Jump to content

Prezentare Willow

Willow S4F
 Share

Recommended Posts

• phUSbl0.png

• Nick-ul tau: Willow

Prenume: Razvan

Varsta: 15 ani.

Locatia: Locuiesc in municipiul Focsani.

Ocupatie: Abia am terminat clasa a VIII-a. (Licean)

Jocul(rile) preferat(e): Jocurile mele preferate sunt: SA-MP, GTA IV, Battlefield 3, 4, Assasins Creed (Toata seria) si Call of Duty (Toata seria)

Hobby-urile tale: Hobby-urile mele sunt mersul pe role, iesitul pe afara cu prietenii si gaming-ul.

Interese: Sa ajung cineva pe aceasta comunitate si sa n-o dau in bara.

O descriere despre tine: Hei salutare, dragi cititori. Numele meu este Razvan, am frumoasa varsta de 15 ani si locuiesc in orasul Focsani. Am terminat cu succes clasa a 8-a si sper ca voi ajunge la un liceu cu profilul chimie-biologie. La partea fizica sunt un baiat de 1 metru 67, ochi caprui si un par pletos de culoare castanie. Pe partea morala sunt o persoana glumeata, ascultatoare, silitoare, care iubeste animalele (in special cateii) si care nu-si bate joc de o sansa. Acesta sunt eu.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe minunatul Google si de la niste prieteni.

Alte precizari?: Sper sa raman cat mai mult alaturi de voi si sa-mi fac multi prieteni pe aceasta comunitate. B-Zone Forever.

Edited by Willow

Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.