Jump to content

[B-Zone TV] Primarul Inocent #1

eS ZeNoN
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Primarul Inocent #1
Gen: Tot filmul se bazeaza pe o actiune foarte interesanta.
Data: 07.07.2014
Scurta prezentare: Este vorba despre un primar ce in trecut a comis o crima . Va las pe voi sa descoperiti tot.
Link:

Slab, foarte slab, nici nu incepe bine filmul si se trece direct la actiune, armele acelea nu isi au locul intr-un astfel de videoclip, actorul joaca rolul in graba, la un moment dat se vede cum face un scurt scroll intre TEC9 si Deagle. Gramatica nu este nici ea asa cum ar trebui sa fie... Zona "foarte securizata", serios? La 1:19 fontul este greu de citit, aproape imposibil, nu are nici o umbra sau altceva care ar fi putut ajuta la citirea mai usoara a textului. Ai fi putut sa cauti o varianta crackuita a Bandicam sa nu apara acel watermark in mijlocul ecranului, partea de sus. Muzica, foarte putin lucrata, ai pus o melodie, si gata partea audio, nu e chiar asa, partea audio ar trebui sa fie cea la care se lucreaza cel mai mult. Acele nume nu isi au nici ele locul, trebuia sa gasesti niste nume realistice, mai multe greseli de gramatica, foarte slab, mai ai mult de lucrat.

Slab, foarte slab, nici nu incepe bine filmul si se trece direct la actiune, armele acelea nu isi au locul intr-un astfel de videoclip, actorul joaca rolul in graba, la un moment dat se vede cum face un scurt scroll intre TEC9 si Deagle. Gramatica nu este nici ea asa cum ar trebui sa fie... Zona "foarte securizata", serios? La 1:19 fontul este greu de citit, aproape imposibil, nu are nici o umbra sau altceva care ar fi putut ajuta la citirea mai usoara a textului. Ai fi putut sa cauti o varianta crackuita a Bandicam sa nu apara acel watermark in mijlocul ecranului, partea de sus. Muzica, foarte putin lucrata, ai pus o melodie, si gata partea audio, nu e chiar asa, partea audio ar trebui sa fie cea la care se lucreaza cel mai mult. Acele nume nu isi au nici ele locul, trebuia sa gasesti niste nume realistice, mai multe greseli de gramatica, foarte slab, mai ai mult de lucrat.

Iti multumesc pentru jigniri noua ne place :) . Eu zic ca pentru primul video este foarte bun.

Nu ma lua in nume de rau, dar... chiar nu a iesit bine. E un film pe care il termin lejer in 30 de minute.

Sa-ti spun ce nu mi-a placut:

1. NICIODATA, dar niciodata sa nu folosesti moduri cu chrome pe arme cand filmezi. Foloseste ceva HD...

2. Trebuia sa lucrezi mai mult la edit, tranzitii...etc.

3. Linia sonora trebuia sa fie mai adaptata la actiune.

4. Inceputul este prea ambiguu, iar unele faze prea incete...

5. Trebuia sa folosesti un camhack, nu cel din script care sacadeaza.

6. Foarte urat este watermark-ul. Si...in orice caz, era mai bun fraps.

7. Ai scris /cuff in consola samp. Niciodata sa nu mai faci greseala asta...

8. La fel de urat e si sa conduci tu insuti masina in timp ce filmezi.

Cam atat...

Ar fi bine sa ai in vedere aspectele la urmatoarele clipuri.

Nu ma lua in nume de rau, dar... chiar nu a iesit bine. E un film pe care il termin lejer in 30 de minute.

Sa-ti spun ce nu mi-a placut:

1. NICIODATA, dar niciodata sa nu folosesti moduri cu chrome pe arme cand filmezi. Foloseste ceva HD...

2. Trebuia sa lucrezi mai mult la edit, tranzitii...etc.

3. Linia sonora trebuia sa fie mai adaptata la actiune.

4. Inceputul este prea ambiguu, iar unele faze prea incete...

5. Trebuia sa folosesti un camhack, nu cel din script care sacadeaza.

6. Foarte urat este watermark-ul. Si...in orice caz, era mai bun fraps.

7. Ai scris /cuff in consola samp. Niciodata sa nu mai faci greseala asta...

8. La fel de urat e si sa conduci tu insuti masina in timp ce filmezi.

Cam atat...

Ar fi bine sa ai in vedere aspectele la urmatoarele clipuri.

Multumesc .O sa iau in considerare tot ce ai zis.Dar Camhack imi pare rau mie nu merge sa chinuit si Sebi_Jr si nu a putu sa mil faca nush de ce ?

Edited by ZeN0N

E usor de facut sacam hack, si acum sa trecem la film. Totul a fost okey cu exceptia:

1. Limba romana.

2. Politistul mergea deasupra gropii? plutea?

3. Cadrul nu este foarte bun.

In rest pentru primul film este bine, felicitari pentru munca depusa!

Oricat de incepator spui tu ca esti, n-ai nicio scuza pentru cate greseli de gramatica exista in clipul tau.

"sa blocat"? E "s-a blocat".

"fitar"? E "fir-ar".

"iara"? E "iar".

"Ve-ti explica"? (sau nu mai stiu exact ce verb) E "Veti explica". (eu voi explica, tu vei explica, el va explica, noi vom explica, voi veti explica)

~~~~si multe altele~~~~

Oricum, mai ai destul de mult de munca. NU te jignesc (asa cum i-ai spui celui de deasupra mea), iti dau doar niste sfaturi. Daca vrei sa ti cont de ele, ok, daca nu, nu. Bafta!

Good video ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.