Jump to content

[B-zone TV] B-Vlog 2 - "Apdeituri"

Furtuna
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Vlog 2 - "Apdeituri"
Gen: Comedie, divertisment.
Data: 22 Iulie 2014
Scurta prezentare: "B-Vlog" sau mai exact, B-zone Vlog, este o emisiune ce imita vloguri adevarate. Situatia serverului este vazuta dintr-un cadru amuzant. Acest clip este un pamflet si trebuie tratat ca-atare.
Link:
Cast:
Regie, montaj: FurtunaS
Sunet: AlexCez
Voce: omxiC
Cameraman: Bambi
Actor: AlexCez
Gazduire: B-zone Movie, movie.b-zone.ro
Furtuna Studio este in cautare de actori. Pentru mai multe detalii contactati-ne la adresa de email: studio.furtuna@gmail.com sau la adresa de Skype: furtuna.catalin.

Euh =) Nice Video again

I Think that this one is more funny then the first one, But pls, can u translate To English? You Can speak ro and write english, so every one can understand the video more

Thank you very much, WaeL. For you, my friend, i'll translate all the next episodes!

Foarte interesant şi amuzant. Fă un episod despre cuvintele "post" şi "nab" :))

Multumesc, BIS! Chiar ma gandeam la cuvintele astea :))

Foarte comic video, iti recomand sa vorbesti mai tare la microfon...este diferenta mare intre vocea ta si melodie, am dat tare ca sa te aud si dintr-o data incepe o manea la maxim :)). In rest felicitari, ai like + subscribe (parca ti-am mai dat odata).

Foarte comic video, iti recomand sa vorbesti mai tare la microfon...este diferenta mare intre vocea ta si melodie, am dat tare ca sa te aud si dintr-o data incepe o manea la maxim :)). In rest felicitari, ai like + subscribe (parca ti-am mai dat odata).

Nu am inregistrat eu. Dar oricum, cel ce a inregistrat a inregistrat destul de bine, insa am montat la o ora tarzie, in care auzul meu era deja deranjat de sunetul ridicat.. Pe viitor o sa am grija la detaliul asta. Daca ma poti ajuta cu un "+", voi fi recunoscator :*

Vezi...nu ti-am spus degeaba sa continui. :)) A fost super amuzanta faza cu manelele, pe langa celelalte. N'ar strica inca 1,2,3,9,10 episoade :)

Multumesc Ady! Chiar am de gand sa ridic acet vlog la un nivel inalt. Daca ne-ai putea ajuta, din nou, cu un "+", vom fi recunoscatori! Multumesc inca o data!

Mai ai de lucrat la partea audio.

Scuza-ma, insa coloana sonora este foarte incarcata in comparatie cu trailerele tale... Dupa cum poti observa, n-am o singura melodie/voce pe tot parcursul clipului. Oricum, multumesc pentru apreciere!

Am ras la faza cu "skil 4, skil 4, skil 4". Cum zicea si Sebi, partea audio. Incercati sa inregistrati pe teamspeak sau daca nu individual. Dupa aia va puteti juca din sony vegas sau cu ce editati voi.

Ideea e buna, am vrut sa fac si eu ceva de genul in B-News... Si inainte de B-News, am incercat sa parodiem. Inca ceva, scenele putin mai scurte, adica e frumoasa melodia de pe fundal dar... totusi... Keep up the good work :D Va apreciez si ati mai castigat un subscriber!

Am ras la faza cu "skil 4, skil 4, skil 4". Cum zicea si Sebi, partea audio. Incercati sa inregistrati pe teamspeak sau daca nu individual. Dupa aia va puteti juca din sony vegas sau cu ce editati voi.

Ideea e buna, am vrut sa fac si eu ceva de genul in B-News... Si inainte de B-News, am incercat sa parodiem. Inca ceva, scenele putin mai scurte, adica e frumoasa melodia de pe fundal dar... totusi... Keep up the good work :D Va apreciez si ati mai castigat un subscriber!

Multumesc foarte mult, Doom! Inca o data, nu cei ce au inregistrat sau progamele lor sunt de vina. Eu am fost de vina, la montaj. O sa am grija pe viitor si la partea audio. Cum primul episod a fost criticat din puct de vedere al longevitatii, am incercat ca acum sa il aduc intr-un stadui de macar 7 minute. E adevarat, au fost unele faze care au pierdut atentia publicului, insa imediat dupa ce faza s-a terminat, o parte interesanta si amuzanta si-a facut aparitia, jucandu-se cu sentimentele vizionantului. Suntem abia la inceput cu acest proiect, pe viitor vom avea grija la mult detalii, atat la partea audio, cat si la montaj si la filmari. Sper ca soarta B-Vlogului sa nu fie aceeasi ca a B-News-ului, sursa noastra din alte surse, care a fost si sursa mea de inspiratie la crearea vlogului!

@, ma faci sa rosesc :D Ia legatura cu nebunul de Maeschi Mihai, daca nu e plecat in tenerife cu vacanta cu tot si lucrati la niste glume. El are idei, e nascut pentru asa ceva. Furati 2 sau 3 idei de la el daca sunteti in impas de idei.

Sa te legi si de incultura unora, de filmuletul ala cu marinica sau cum l-a botezat mamica-sa, DM, cops, mafii, civilii mereu flamanzi etc.

Foarte frumos felicitări, mi-a plăcut foarte mult videoclipul baftă la mai multe!

Multumim!

Amuzant, îmi place și această parte cu 'Apdeituri'.

Mă bucură faptul că sunteți o echipă întreagă care munciți iar acest lucru devine plăcut atunci când este apreciat.

Munca ca munca. Dar nu stii ce frumoasa e caterinca din spatele filmarilor :)) Multumim!

Ce-i drept a fost putin cam scazut volumul vocilor, dar o sa vorbesc mai tare la urmatorul episod. Ca sa fie bine, sa nu fie rau, no?

@@AlexCez, ai avut vocea geniala cand ai zis "nu va suparati, ce s-a intamplat?".

Ceva frumos, bravo. Succes cu el.

Foarte frumos. Felicitari

Multumim, multumim! Daca ne ajutati si cu un "+" vom fi recunoscatori!

Foarte tare meriti +1 si pe langa asta fa un episod despre coadele din ganguri... :)).

Multumesc! Ne-am gandit si la categoria asta, o sa punem in practica in urmatoarele episoade!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.