Jump to content

[B-Zone TV] Ultras South - Origini

South Noreo
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Ultras South - Origini
Gen: Documentar
Data: 3.08.2014
Scurta prezentare:

Urmatorul film arata istoria clanului Ultras South, de la originile sale pana la forma in care se regaseste astazi. Povestea este insipirata din Istoria Ultras South, cu adaugarile artistice de rigoare.

Vizionare placuta!
Link:

Film realizat si coordonat de [uS]Arturo, [uS]Noreo si prietenii.

Edited by South Noreo

@@South zeEk, serios? La asta zici tu "bine"? Puteai sa imi spui ca vrei film si iti faceam capodopera ba! Luam oscarul, mergeam la festivalul de pisicofilm si DooMotanelul lua 10 premii din 5.

Eu am widescreen si mi se vede de parca e filmat cu telefonul. De text nu zic nimic, ca nu prea l-am urmarit. Aaaa.... Cam lung, plictisitor, momente fara muzica pe fundal si facut in windows movie maker. Lipsesc multe personaje cheie din trecutul clanului, cand imi bateam eu capul si stateam langa bobo pentru a afla detalii noi despre clanuri oficiale.... memories....

Ale chelnerita? Serios? CHELNERITA?

Remember me ba!

Povestea motanului in... calduri

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti.
A fost o felina rara de fel, umbla sub numele de DooMotanel.
Acesta era mare in coada si facea flotari multe in poala.
Prindea soareci ca orice pisica, doar ca ii controla la orice gaurica.

Si tot asa eroul nostru, colinda tarile si parea ca e un monstru
Toata lumea se speria de el, pana si parintii lui DooMotanel.
Dar ca in orice poveste, o printesa a primit de veste
Ca in oras tocmai sosise, un motan plin de vise.

Printesa poruncise sa-l aduca pe motanul cu creierul cat o nuca.
Cat o nuca, cat o nuca, dar stia ce inseamna sa dea la buca.
Printesa cand vazu motanul, parca parca si-a pierdut elanul
Ea spera sa fie mai hidos, dar din contra, motanul era foarte frumos.

Acestia s-au privit ore in sir, de parca priveau la un cimitir
Orele au trecut si regele s-a temut
Fata lui sa cada prada unui motan fara spada?
Ce erou mai e si asta? Cine sa-l mai creada si p'asta?

Zile, saptamani si luni au trecut si 3 pisici minunati au aparut
Geozefina, Harap si Homei, aratau ca niste mielusei
Apoi DooMotanel s-a sculat si imediat a exclamat:
Pisicoza cronica eu am si la toti v-am dat BAN!!!

Bun, stiu ca nu postez des pe aici, asa ca incep: Povestea lui Mos Craciun.

Povestea lui Mos Craciun

Cica era acum mult timp, pe cand oamenii inca mai credeau in mitul de virgine, exista un mos care era pus pe glume. Toata ziua se tinea de sotii ( shotii, nu am diacritice, merg maine sa-mi cumpar ), pacalea copiii furandu-le playstation-ul din paie, xbox-ul din lemn, telefonul mobil din piatra etc. Era un mosneag care a fost parasit de cele 2 sotii ale lui: dreapta si stanga. Ce sa mai, era trist omul dar se mai amuza si el. Avea o pasiune fata de copii, ii urmarea pas cu pas, fiecare miscare si avea o mare fericire cand ii prindea goi. Da, asa este, mosul nostru era "iubaret". Intr-o zi un parinte vigilent l-a prins holbandu-se la fiica sa si a dat sfoara in tara ( adica pe FataCarte ) ca exista un mos pervers. A fost prins de catre ursii polari, care pe atunci erau serifii tinuturilor, si a fost dus la Polul Nord, la bulau dragi copii. Asa a stat mosul nostru acolo sute de mii de milioane de catraliarde de nanosecunde pana cand ursii polari au fost atacati de mostrul shaormelor, ciuma padurii, balena cu cocoasa in fata, Oana Roman. Mosul s-a oferit sa-i ajute pe ursi, acestia au acceptat iar mosul nostru a distrus-o pe Oana Roman cu o salata de vinete. Da, nu pare credibila povestea, dar Oana Roman exista, nu? E reincarnarea monstrului de atunci, asa ca LINISTE!!!

Mosul nostru a ajuns erou intergalactic, Florin Salam i-a cantat multe zile si nopti pentru fapta sa mareata. Pana si reptilienii l-au vizitat ( google it ). Dar mosul inca era trist, beat dar trist. Reptilienii i-au facut ca cadou un animal magic care avea puterea de a zbura. Da, exact, ati ghicit, numarul norocos e.... Deviem... Era stramosul renilor cei vestiti. To be continued...

ETC.

Din primele minute m-am plctisit. Am incercat sa derulez putin si de fiecare data am nimerit secvente in care mergeati cu ALT. Ati folosit foarte mult ALT (mergea un speed up, flash ceva). Nici rezolutia nu va ajuta si mai sunt cateva obersatii de facut doar in minutele pe care le-am vazut eu.

Filmul a ieșit bine cu excepția unor lucruri. In primul rând video-ul a fost widescreen. În al doilea rând sunt unele momente de moleșeală, dar cu toate astea sunt și niște lucruri bune care, mi-e unul mi-au plăcut: muzica de la minutul 2;20 și cea de la 4. Pentru munca depusă va voi acorda un +1, fiind un inceput de drum pentru voi mi se pare ca ați muncit destul de mult. Felicitări!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.