Jump to content

Cerere -SQ Pr3dator. - avatar

Predator
 Share

Recommended Posts

• Nick:SQ Pr3dator.

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://s30.postimg.org/my83l6641/avatar112.png

Tema (In caz ca nu exista o imagine): As dori sa imi faceti un avatar sa fie exact ca in poza aia doar ca in locul textului "NoWhere" sa fie logo-ul de la audi si in partea de jos a imaginii sa fie SQ Pr3dator. . pe scurt sa fie identic doar in locul scrisului "no where" sa fie logo de la audi. Vedeti voi , prin cercurile de la audi sa se vada fundalul avatarului

Text: SQ Pr3dator.

Dimensiuni: Stiti voi

Alte precizari: Merci

Edited by SQ Pr3dator

@, daca s-ar putea stilul scrisului sa fie diferit , asta care l-ai folosit e urat . Foloseste marimea si stilul din imaginea pusa de mine sau "Lucida Callygraphy" sau Lucida Handwritthing" si marimea sa fie de aproximativ 16 iar fundalul la avatar sa fie putin mai inchis

Edited by SQ Pr3dator

5xYoSr4.jpg

@ Asta e inspiratia mea, daca ai o poza mai preferata pentru logo-ul firmei unde pot sa adaug eu textul si sa editez poza sau ar fi perfect insa asta e cea mai buna piesa care o pot oferi la cerintele specificate, sper sa iti placa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.