Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Fara Dobanda/Cu Dobanda

MaSe ViP

Va place regula?  

142 members have voted

1. 1. Va place regula de la bani?

Recommended Posts

Cei de level mic care au bani foarte multi ii fac din donatii , deci este o idee foarte proasta care impiedica playerii care nu vor sa investeasca in joc sa faca bani + ca mi se pare absolut aiurea ca daca ai bunuri de 5kk sa nu primesti dobanda , sa puna macar bunuri 10kk sau 10kk bani ca e cam tot aia --- de departe cel mai prost update de pana acum , comisionul de 1% mereu mi s-a parut OK dar asta e penibila , pierdeti playeri cu asemenea updateuri

Buna regula, cei cu 30 de milioane in banca, vreti dobanda pentru ce, pentru mai multi bani? Am cam 150k si nu ma plang, 350 de ore jucate. Vad playeri cu 50 de ore jucate cu infernus, bullet, sultan si un nrg, DUplin[http://rpg.b-zone.ro/players/general/DupliN] isi strange bani de casa pe VW la lvl 12. Un infernus si o casa, nu-ti ajunge. Incearca o factiune, daca nici asta nu-ti ajunge Fuck Off. Sunt doar PIXELI

@, Cand nu ai bani de un faggio e de inteles sa gandesti asa, dar cand ai facut bani din dobanda si din afaceri si dupa sa ti se scoata dobanda iti dai seama ca nu iti convine...

@, Ti-a dat ZMECTA cu poza aia =))))))))))))))))))

Aia o crezi doar tu.

Băi, dar mai terminaţi odată cu cearta asta.. nu mai fiţi copii (cu toate că unii sunteţi). Înţelegeţi odată şi obişnuiţi-vă cu ideea, deoarece este mult mai bine aşa cum este. Toţi playerii de level mic, am întâlnit azi-dimineaţă pe unu, a intrat cu maşina in mine şi mă face pe mine noob, eu care joc de 4-5 ani aici pe server. El avea level 3, Infernus şi un bănet major în bancă. Ce înseamnă asta? Eu sunt noob? Eu care mă chinui să fac bani? Eu, care încerc să ajut toţi jucătorii, să-mi controlez limbajul şi să mă agit să crească comunitatea în continuare? Noi, ăştia "bătrânii" care jucăm de ceva timp aici, noi suntem noobi. Au apărut ăştia "tineri" care fac legea pe aici. Asta e, prietenilor.. suntem depăşiţi..

Sunt total de-acord cu regula. Nu mă înjuraţi, nu sunt pupincurist, nu am de ce. Gândiţi logic prieteni, suntem egali acum.

Problema cu economia a fost atunci cand toate masinile de la Delearship s-au ieftinit. Inainte erau maxim 50 de Infernususri, acum sunt 20. La fel si pentru restul masinilor. Munceai foarte mult pentru a-ti achizitiona un Infernus de 975,000,000$ (9,750,000$ in banii noi), acum este 1,650,000$ (1,650,000$ in banii noi).

Problema cu economia a fost atunci cand toate masinile de la Delearship s-au ieftinit. Inainte erau maxim 50 de Infernususri, acum sunt 20. La fel si pentru restul masinilor. Munceai foarte mult pentru a-ti achizitiona un Infernus de 975,000,000$ (9,750,000$ in banii noi), acum este 1,650,000$ (1,650,000$ in banii noi).

Nice logic.... inainte erau maxim 50 infernusuri acum sunt 20 nu ?:))) inainte erau maxim 20, acum sunt 467 dupa cum o arata RPG'ul, greseala a fost acea denominare, de acolo a plecat totul.

Nice logic.... inainte erau maxim 50 infernusuri acum sunt 20 nu ? :))) inainte erau maxim 20, acum sunt 467 dupa cum o arata RPG'ul, greseala a fost acea denominare, de acolo a plecat totul.

Nu stiti ce vorbiti.Ce treaba are denominarea?

Nu mai zici ca o casa costa 100 de milioane,acum zici ca costa 1 milion.S-a taiat din tot,nu doar din ceva anume care sa afecteze in vreun fel.

Daca vrei sa zici ceva,zi de ieftinirea masinilor ca asta a permis bogatia de care va plangeti ca e pe server ,si in aceeasi masura afacerile cu iteme din shop.

In sensul ca un infernus costa 1 miliard,iar acum costa 150 de milioane. (in banii vechi) . Deci si cu denominare si fara,tot aveau sa fie ieftine.

Inainte reclamati faptul ca sunt masinile scumpe si nu va permiteti sa le aveti.Acum,cand le aveti, va plangeti ca au toti.Practic,va plangeti ca aveti toti masini. Nici cand nu aveati nu era bine,dar nici cand aveti nu e bine.

Mindfuck.

Nu stiti ce vorbiti.Ce treaba are denominarea?

Nu mai zici ca o casa costa 100 de milioane,acum zici ca costa 1 milion.S-a taiat din tot,nu doar din ceva anume care sa afecteze in vreun fel.

Daca vrei sa zici ceva,zi de ieftinirea masinilor ca asta a permis bogatia de care va plangeti ca e pe server ,si in aceeasi masura afacerile cu iteme din shop.

Inainte reclamati faptul ca sunt masinile scumpe si nu va permiteti sa le aveti.Acum,cand le aveti, va plangeti ca au toti.Practic,va plangeti ca aveti toti masini. Nici cand nu aveati nu era bine,dar nici cand aveti nu e bine.

Mindfuck.

Esti pe langa subiect. Vati abatut de la tema topicului. Denominarea are treaba la economie, deoarece sau taiat 2 zero-uri din bani, asa trebuia sa se faca si cu masinile din DS, nu sa le scada si preturile. la asta se referea Audi_RS8.

Cand nu aveam toti masini erea prea frumos, deoarece se muncea. Stateam la ferma2 care a fost scoasa acum, toata ziua si munceam de placerea, ma deranja cineva la ferma sau ma omoara vorbeam cu niste prieten luam arme si ii omoram, si nu ne facea post. Acum daca faci asa ceva iti face post si esti si sanctionat.

Esti pe langa subiect. Vati abatut de la tema topicului. Denominarea are treaba la economie, deoarece sau taiat 2 zero-uri din bani, asa trebuia sa se faca si cu masinile din DS, nu sa le scada si preturile. la asta se referea Audi_RS8

Nu o sa intelegeti niciodata.

Denominare a avut loc si in Romania.

O paine nu mai costa 10.000 ,costa 1 leu ,s-au taiat 4 zerouri din toate produsele de pe piata + salarii ,pretul caselor,produselor s.a.m.d.

Dar voi nu intelegeti,vi s-a repetat si vi s-a explicat la nesfarsit ca denominarea nu influenteaza cu nimic.

E ca si cum nu ai mai spala rufe cu 100 grame de detergent ,ci cu 1 gram de detergent concentrat.

Practic s-a redus din cantitate,acelasi lucru a fost si cu banii.

Eu ma refeream doar la preturile la masini sa stricat putin, oricum e greu sa intelegi daca ai ceva in cap nu poti schimba. A spus cineva mai sus cineva avea 970.000.000$ iar daca sa taiat 2 zerouri are 9.750.000$ iar o masina costand tot 970.000.000$ nu sa facut 9.750.000$ sa facut 1.620.000$, doar un exemplu, GANDESTE

Eu ma refeream doar la preturile la masini sa stricat putin, oricum e greu sa intelegi daca ai ceva in cap nu poti schimba. A spus cineva mai sus cineva avea 970.000.000$ iar daca sa taiat 2 zerouri are 9.750.000$ iar o masina costand tot 970.000.000$ nu sa facut 9.750.000$ sa facut 1.620.000$, doar un exemplu, GANDESTE

Exact,asta s-a intamplat .

De asta dati vina pe denominare,pentru ca odata cu denominarea a avut loc si scaderea preturilor la masini.

Daca era doar denominare fara scaderea preturilor la masini,nu avea sa mai fie atatea masini,si atatia playeri cu infernusuri.

Dar,in esenta,denominarea nu a influentat cu nimic,ci schimbarea preturilor la masini.

Ma bucur ca ai inteles,sper s-o faca si ceilalti.

Sal.

Exact,asta s-a intamplat .

De asta dati vina pe denominare,pentru ca odata cu denominarea a avut loc si scaderea preturilor la masini.

Daca era doar denominare fara scaderea preturilor la masini,nu avea sa mai fie atatea masini,si atatia playeri cu infernusuri.

Dar,in esenta,denominarea nu a influentat cu nimic,ci schimbarea preturilor la masini.

Ma bucur ca ai inteles,sper s-o faca si ceilalti.

Sal.

Tu esti paralel cu subiectul care zici tu, ziceai ca denominarea nu a stricat, iar acum spui ca denominarea a stricat doar preturile la masini.

NE-AM ABATUT DE LA SUBIECT MULT.

Tu esti paralel cu subiectul care zici tu, ziceai ca denominarea nu a stricat, iar acum spui ca denominarea a stricat doar preturile la masini.

NE-AM ABATUT DE LA SUBIECT MULT.

Eu te intreb acum ,stii ce valoare are acel "ci" din fraza care am scris-o?

@@Shadowfaxcs, Esti inutil, nu mai posta aici ca nu sti ce vorbesti, odata cu denominarea s-a ieftinit tot, daca faceau ce ziceau ca o sa faca si doar atat infernus acum costa 9,75 mil la DS, dar ei le-au si ieftinit grav, si asta a daramat economia.

Ai spus-o chiar tu.Tot nu inteleg de ce spuneti incontinuu ca denominarea a fost factorul care v-a schimbat voua economia pe server .

Odata cu denominarea s-a ieftinit totul,dar nu denominarea a ieftinit masinile,ci preturile in sine cand au fost modificate.

Si incheind subiectul,lasati-o asa ca nu se va modifica nimic. Dobanda nu v-o mai baga inapoi nici daca faceti propuneri la nesfarsit.

@@Shadowfaxcs, da-ti doua palme si fa 3 flotari. Razr era scripter, Alexander era boss.

Ba, voi astia care ati platit pentru dobanda mai mare, daca vi se scoate acest privilegiu pe care l-ati achizitionat, ei incalca drepturile consumatorului. Adica voi ati platit pentru cont premium care avea si dobanda marita ca acum sa va scoata dobanda. Eu daca mai jucam, faceam un scandal de se lasa jumatate din server. Nu fiti prosti!

Am citit cu amuzament toate posturile, majoritatea si cei cu PRO si cei CONTRA aveti dreptate in felul vostru, insa, tie personal tin sa-ti aduc aminte ca ai DONAT nu ai platit nu ai primit BON FISCAL pentru dobanda in joc. Ai DONAT si ai primit anumite facilitati, te-ai bucurat de ele cat a tinut acum a intervenit o schimbare, oricum eu personal simt ca atunci cand ai prea multi bani in joc nu ai ce face cu ei, si ajungi sa vezi ca tot o casa frumoasa ( o masina, degeaba ti 10 ca nu le conduci pe toate) si prietenii fac jocul frumos, de ce nu o functie, asa cresti pe server si ai activitate, eu cand am demisionat din S I dupa 10luni, pur si simplu nu mai aveam pentru ce juca, desi aveam bani, casa, masini etc... Oricum banii se fac din afaceri, daca te joci faci, dar eu tot consider ca daca ai prea multi ajungi sa numai ai ce face cu ei si sa te plictisesti de joc.

OFF: Mai urmează să faceți un topic ''mărirea prețurilor de la dealership".

ON: Da, sunt de acord cu acest update, au destui bani cei cu 5-10-100 milioane, pe mine oricum nu mă deranjează, nu joc pentru bani sau bunuri, doar pentru distracție.

Regula e buna, dar chiar daca ar fi rea tot aia e... crezi ca se rezolva ceva cu aceste voturi ? :)) nu a fost pus Official la vot de catre Staff.. au fost pus aiurea aceste voturi, oricum nu se va schimba nimic :)))

Regula e buna, dar chiar daca ar fi rea tot aia e... crezi ca se rezolva ceva cu aceste voturi ? :)) nu a fost pus Official la vot de catre Staff.. au fost pus aiurea aceste voturi, oricum nu se va schimba nimic :)))

Cateodata merita sa incerci. INCERCARE MOARTE N-ARE.Chiar daca uni mi-au spus ca m-am facut de ras cu acest topic, nu-mi pasa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.