Jump to content

Preturile masinilor cumparate de pe clienti

Jodko

Pret 0 la vehiculele din SHOP  

76 members have voted

1. 1. Preturile la masinile luate de pe clienti sa fie 0 cand sunt date la DS

• DA
      42
    • NU
      34

Recommended Posts

Cine voteaza sa posteze si in topic si sa argumenteze alegerea facuta.

Daca tot se doreste o economie curata, fara influente din afara sa se reduca la 0 pretul masinilor care sunt cumparate de pe site, asta e singura sursa (cunoscuta) prin care apar bani multi dintr-o data pe server, dupa ce dobanda a fost scoasa.

Sunt de acord, este o propunere foarte buna, desi nu cred ca o sa se intampla, la ce foame de bani e, si 2 euro sunt importanti.

Inca odata felicitari pentru propunere esti un zeu si un oracol.

Pai si cu Maverick, Sparrow, motociclete ce facem?

Este o idee buna, dar sincer este cam prea tarziu sa se faca chestia asta dupa ce majoritatea jucatorilor de pe server au peste 30 de milioane in joc. Tie iti e usor acum si totodata bine, avand peste 100 de milioane. (fara suparare)

@@Jodko Claytone.... cu masinile din Shop nu prea faci bani cine stie ce, ar trebui sa donezi cateva sute de euro sa ai cateva milioane bune in game. (adica multe vehicule achizitionate din Shop pentru a fi vandute la DS).

Eu votez totusi sa fie la 0 pretul lor in DS, dar oricum nu prea o sa fie mare diferenta, din masinile de pe clienti nu prea faci bani..

Dupa cum stii si tu, din Casele facute la *comanda* se castiga de 10 de ori mai bine decat masinile din Shop, cu 50euro faci o Casa cu interior BIG si daca ai facuto intr-o zona cat de cat buna, poti sa scoti vreo 10-15-20kk pe ea, (ceea ce cu 50euro in Shop nu prea ai ce face, iei un maverick si nu scoti nici un sfert din cat poti scoate pe o Casa..)

@, da frate, dar cu respectivele case castigi bani deja existenti pe server, aici ne referim la bani aparuti de nicaieri. Iti zic eu ca jumatate din cei care au acum peste 50kk ii au din acele masini, un simplu exemplu este xdrive. Daca vede asta sa nu se supere, nu il dau exemplu negativ, chiar era de treaba.

@, da frate, dar cu respectivele case castigi bani deja existenti pe server, aici ne referim la bani aparuti de nicaieri. Iti zic eu ca jumatate din cei care au acum peste 50kk ii au din acele masini, un simplu exemplu este xdrive. Daca vede asta sa nu se supere, nu il dau exemplu negativ, chiar era de treaba.

Si care e problema daca are 50kk din donatii? Nu mai poti trai din cauza asta sau ce?

Nu e buna ideea. Pe server intr-o zi acum fara dobanda intra 30 milioane. Eu spun sa se rescrie sistemul dealership cu o oferta saptamanala de "Stoc limitat" in care sa putem cumpara : hotring, avion pe apa sau alte masini unice care sa coste de la 7 mil in sus si sa aiba pret de returnare 0.

O propunere negandita. Dece?

1) Ai bani(reaki) si ii bagi in b-zone(cumparand masini). Vinzi masina si ai facut un ban in joc,nu este problema voastra ca uni au 100kk,bravo lor,munciti si voi,sau mai bine zis DONATI,asta e fratelo...

Sunt de acord cu idee dar nu cred ca se va realiza. Si eu daca as fi conducatorul comunitatii as refuza o astfel de propunere din motivite intemeiate. Pe termen lung poate avea efecte groaznice aceasta modificare.

O propunere negandita. Dece?

1) Ai bani(reaki) si ii bagi in b-zone(cumparand masini). Vinzi masina si ai facut un ban in joc,nu este problema voastra ca uni au 100kk,bravo lor,munciti si voi,sau mai bine zis DONATI,asta e fratelo...

#FACEPALM.

Oricum mă, degeaba mai donezi acum. Dacă dai maşinile la DS iei nu ştiu cât la sută şi tot e faza cu 10,000,000... ţ3@P@ ăstora de donează, hahaHA.

Incasarile pentru conducerea jocului ar scadea drastic, eu zic ca cei de la programare si administrare fac treaba foarte buna si trebuie sa aiba si un venit. Programatorii buni trebuie sa aiba salarii bune, nu poti plati cu sub 500 euro/luna un programator bun. Dupa parerea mea propunerea lui Naruto ar fi cea mai eficienta.

De acord , fiindca toata lumea de cat sa dea 50 euro pt un infernus de pe clienti care se vinde cu 40% din pret la ds , mai bine cumpara un maverick si il da la ds cu 1.6kk si isi ia infernusu nou care se da la ds cu 60% sau il poate vinde nu?

Sunt de acord, este o propunere foarte buna, desi nu cred ca o sa se intampla, la ce foame de bani e, si 2 euro sunt importanti.

Inca odata felicitari pentru propunere esti un zeu si un oracol.

Foame de bani? Mentalitate de comunist.....Pai ba, tu daca ai avea o comunitate asa mare plina cu pusti de 12 ani care vor sa fie cei mai bogat, n-ai fii ceva de genul ''Okay, poftiti in fata, va dam 1kk, va costa 50 euro'', iar putache ala accepta. Asa e si normal, nu mai zi tu d'astea cu ''foame de bani'', normal ca banul e pe primul loc, mi se pare normal. Daca nu s-ar castiga din comunitatea asta bani frumosi, tu n-ai mai juca pe serverul asta pt. ca ar fii fost inchis.

Am votat NU.

Nu cred ca trebuie sa te intereseze daca x , y baga bani in masini si alte chestii de pe clientii pentru bani in joc, pana la urma frate, sunt banii lui, este alegerea lui ce vrea sa faca..

De aceea s-a inventat clientii b-zone. Iti dai seama ca daca prostia asta de propunere s-ar accepta, serverul va fi in pierdere maxima!

Faceti si voi propunerile astea mai cu cap frate, ganditi de 10 ori inainte de asta.

Eu tot nu am votat.

O aiureala aceasta propunereeee!!!

De acord o idee foarte buna deoarece multi care nu au ce face cu banii cumpara masini si fac bani frumusei ...

De acord o idee foarte buna deoarece multi care nu au ce face cu banii cumpara masini si fac bani frumusei ...

Mda. Hai sa luam masini virtuale intr-un joc care nici macar nu e lansat oficial si care il joaca doar Romanii si Rusii si copii de 8 ani care fac serii cu MC pe youtube...

Ma mir ca cineva a cumparat masini de pe clienti.... Dar suntem in rRomania deci nimic nu poate fi o mirare.

Acum toti copiii care au luat cu cardul parintilor si din alocatia lor de 40 lei o masina de pe clienti o sa vina sa strige " de ce " , " e o aiureala " , " NU! PS: dati click ACUM si comandati" etc..

Este foarte trist.

Desigur ca nu e vina lui Bobo sau a legendarului Cotet, Bobo e un businessman. Daca un prost vrea ceva de rahat si complet inutil dar e in stare sa dea bani multi pe el trebuie sa fii prost sa nu ii dai ce vrea. Doar n-o sa-i dea lectii de viata si sa-i zica sa se lase de SA:MP si sa-si stearga mucii pentru ca are 8 ani si e inutil ce face in loc sa profite... Cam asa functioneaza afacerile.

In pricipal e inutil Pool-ul, nu cred ca se va schimba si personal chiar nu-mi mai pasa daca se va schimba.

B-Zone este plin de copii care au 2 factiuni la activ si se plimba cu Infernus in timp ce asculta taraf ca sa se stie ca au valoare... cand defapt mor de foame in RL si nu stiu cum arata soarele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.