Jump to content

[Portofoliu] MrRefresh

MrRefresh
 Share

Recommended Posts

Felicitari, imi place cum ti-a iesit semnatura asta, efecte frumoase, poate textul putin crispat, cred ca nu era selectat 'strong' in rest totu' ok

1408342817-Poate-doar-poate.png

Cat despre avatare, ai mare grija la redimensionare, spre ex la asta 1408342948-zzzzz.png si mai ai inca vreo 3 lafel, cand redimensionezi o poza tine shift apasat. Imi place cum pui borduri pe lucrari, dar la text mai ai de lucrat, atat pe avatar cat si pe restul de semnaturi exceptand semnatura de mai sus.

De asemenea te sfatuiesc sa faci avatarele pe rezolutie 150x300 deoarece sunt mult mai calitative pt forum. Succes pe viitor.

Felicitari, imi place cum ti-a iesit semnatura asta, efecte frumoase, poate textul putin crispat, cred ca nu era selectat 'strong' in rest totu' ok

1408342817-Poate-doar-poate.png

Cat despre avatare, ai mare grija la redimensionare, spre ex la asta 1408342948-zzzzz.png si mai ai inca vreo 3 lafel, cand redimensionezi o poza tine shift apasat. Imi place cum pui borduri pe lucrari, dar la text mai ai de lucrat, atat pe avatar cat si pe restul de semnaturi exceptand semnatura de mai sus.

De asemenea te sfatuiesc sa faci avatarele pe rezolutie 150x300 deoarece sunt mult mai calitative pt forum. Succes pe viitor.

Raspuns: Mersi pentru sfaturi aceste avatar-uri, semnaturi astea sunt mai vechi de cand mai eram sa zicem incepator, eu acum cand demesionez apas CTRL + T.

Mai am eu niste avatare dar fac reclama pe comunitatea pe care am fost. :)

Si semnatura a foste predata de un prieten de al meu si am mai invatat de la el, nu eu am pus text-ul si era pe strong parca dupa cum imi amintesc.

Dar mersi mult pentru sfaturi have fun !

Edited by MrRefresh

Felicitari ! Ai avatare foarte frumoase, eu nu ma pricep prea bine la avatare, ma pricep mai bine la logo-uri, asadar, daca ai nevoie sa te inspiri din logo-urile mele sau ajutor cu ele sa imi lasi un PM, eu te sustin cu +1 ! Tine-o tot asa si sa nu te lasi descurajat !

http://forum.b-zone.ro/topic/231737-portofoliu-beetee7/page-2#entry3412813

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.