Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

Sunt si eu de acord, dar ce o sa facem? de exemplu o mafie pe rpg2 a avut 3 orase, acum toata echipa aia ne-am unit in alta mafie... si incercam sa luam dinou 3 orase, daca lideri pun la misto ca avem coade? si toti voteaza da pentru a scapa de noi?

Așa eram noi considerați în SP. Oricum e o idee foarte bună. Sper doar să nu se ajungă la abuzuri din partea liderilor. La fel cum se zvonește despre favorizarea playerilor, pot apărea zvonuri si despre favorizarea liderilor. Oricum, vă descurcați.

@@AIM NewLife, Proasta idee, pai eu daca am 2 ani jumate de mafii, lider la mafie, helper etc etc am imunitate cum zici tu bag coduri si ce ai facut? te-ai cacat in fericire fac 1000000 killuri ca am imunitate ca sunt smecher. Toti sunteti egali, vrei sa bagi cod si esti prins indiferent de cata vechime ai tu in mafie trebuie sa fi ars, iti vezi de jocul tau facand - / + curat n-are nimeni treaba cu tine.

@, Adevarat,dar nici sa fiu banat aiurea nu-mi convine doar ca asa vor unii lideri,eu unul n-am incredere in corectitudinea liderilor la cata ura e acum intre mafii si chiar si intre lideri.Trebuie gasita o solutie mai buna,parerea mea.

Edited by AIM NewLife

Eu am inteles urmatorul lucru: il explic cu un exemplu. Adica Tratecyy daca da bine, iar liderii a 5 din 9 ganguri voteaza ca el sa primeasca interdictie, va primi interdictie?

Nu mi se pare o chiar favorabil.

Adminii ce o sa faca? Parerea mea e ca daca unul nu foloseste cod, cum a zis si Apetrei, si cineva vrea sa-l scoata, il scoate. Membrul ala e din Avispa si o sa fie membrii Avispa vs membrii El loco si 69. si normal ca acel player o sa ia ban.

Eu cel puţin râd şi voi râde în continuare de fiecare dată când mă voi gândi la acest sistem. Cum ar decurge o reclamaţie împotriva mea: liderul elc/69 mă reclamă pentru cod, vin milogii din mafiile respective cu un răspuns gen "da, merită ban deoarece noi avem doar o lună de samp şi nu ştim să ţinem deagle în mână iar el cu 4 ani şi ceva experienţă ne dă mereu 3/3 *plâng*". Adminii stau şi analizează două săptămâni nişte video-uri de căcat în care dau câteva 3/3-uri sau dau prea magic cu m4 de pe c (,) ca în cazul acestei reclamaţii: http://rpg.b-zone.ro/players/report/1160, apoi vin eu cu video de la war când îi desfiinţez şi tot iau interdicţie. #bft

Edited by Alexander Capone

eu unul n-am incredere in corectitudinea liderilor la cata ura e acum intre mafii si chiar si intre lideri.Trebuie gasita o solutie mai buna,parerea mea.

Edited by AIM CaTaLiN 69

@@AIM NewLife,Perfect de acord, asta am zis si eu, dar atata timp cat esti curat n-ai de ce sa-ti fie frica, aaa da ca o sa mai fie 1/2 faze cand dai 3/3 sau secunda cu m4 se mai intampla si un amarat de level 10 poate face asta, problema e sa nu se dea mereu 3/3 si secunda cu m4, pentru ca sistemul e facut pentru ca membrii care faceau ieri 0-20 si in urmatoarele 3 luni fac 30-0 sa nu mai faca.

@, Ba magnum aveam pretentii de la tine sincer.

Eu cel puţin râd şi voi râde în continuare de fiecare dată când mă voi gândi la acest sistem. Cum ar decurge o reclamaţie împotriva mea: liderul elc/69 mă reclamă pentru cod, vin milogii din mafiile respective cu un răspuns gen "da, merită ban deoarece noi avem doar o lună de samp şi nu ştim să ţinem deagle în mână iar el cu 4 ani şi ceva experienţă ne dă mereu 3/3 *plâng*". Adminii stau şi analizează două săptămâni nişte video-uri de căcat în care dau câteva 3/3-uri sau dau prea magic cu m4 de pe c (,) ca în cazul acestei reclamaţii: http://rpg.b-zone.ro/players/report/1160, apoi vin eu cu video de la war când îi desfiinţez şi tot iau interdicţie. #bft

Adevarat.. ai +1

Este o idee bună pe o parte, proastă pe cealaltă parte. Deci, așa poate mai scăpăm de unii "codați", dar proastă pentru că sigur vor fi interziși unii membri care chiar joacă corect. Nu e bine nici cum e acum, dar nu cred că va fi mult mai bine cu un astfel de sistem.

Mai bine s-ar crea o nouă "funcție" care să aibă doar /recon și /aimtest, iar acei playeri care o primesc (funcția), să strângă dovezi pe diferiți jucători suspecți, apoi să posteze dovezile la o secțiune, iar adminii să ia o decizie. Gen 1-2-3 membri din fiecare gang să primească asta, sau cei din departamente pentru că oricum nu iau parte la war-uri și nu cred că ar favoriza pe cineva. Așa nu ar mai da toată facțiunea report cu "X are aim", "Y e codat", iar adminii s-ar putea ocupa cu altceva.

, mai există și playeri corecți pe server, care ar merita o funcție de genul, dar voi de fiecare dată vă gândiți la favorizări, păi normal că dacă favorizează pe X sau Y, poate fi înlăturat foarte ușor. Nu înțeleg ce vrei să spui cu codurile, văd că tu, tot postezi pe aici, de ce nu te doare fix în ... de update? Ai prea multe coduri prin PC? Eu nu am avut niciodată coduri, am trecut peste multe verificări, iar asta a fost o simplă opinie. Pace

Edited by Braandon

@,Pai si cu ,,noua functie'' pe care o propui tu nu tot acolo se ajunge? Crezi ca aia de vor primii ,,functia'' zisa de tine sunt impartiali? pai X,Y,Z care primesc functia sunt prieteni cu A, B, C din mafiile Q, W, E normal ca X, Y, Z o sa-si ajute prietenii din mafiile zile mai sus si o sa stea doar pe membrii rivali ;)

DACA sunteti curati si stiti ca nu aveti nimic in PC, va doare fix in cur de update-ul asta, DAR daca aveti toate cacaturile de coduri prin tot PC-ul si nu stiti cum sa le mai ascundeti si pe cate stick-uri, telefoane, foldere parolate, sa le mai bagati, atunci acceptati-va soarta de pe ban list, interzisi la war.

Edit: Joc de 2 ani jumate in ganguri si n-am luat niciodata ban pentru coduri, pe mine cand eram leader ma controlau de 4 ori pe saptamana in PC sa vada daca am ceva si pe unu care posibil sa fi avut cod, nici nu-l urmareau, orice persoana cu functie indiferent de ea(leader, helper, admin) favorizeaza mai mult sau mai putin unele persoane.

Edited by Asqwe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.