Jump to content

[B-ZONE BATTLE] xPlore vs. Mater Chakra7

xPlore
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea nr2. Desi are culorile putin mai denaturate, spre deosebire de prima si-a dat mai mult interesul, prima lucrare are pusa o bordura ca prastia.

Nu mi-a fost greu sa imi dau seama care ce semnatura a facut, xPlore se vede ca ai ales o tema pt care ai avut un render, si te-ai folosit de el lafel ca cele care le ai la semnatura, daca chiar vroiai sa faci ceva din battle-u'' asta faceai ceva mai ''original''.

Votez lucrarea cu numarul 2 (doi) desi nu e prea stralucita nici aia.. Se vede ca s-a depus ceva munca, cum spunea Ionut, culorile sunt denaturate, dar la prima, s-a pus un render peste un background aiurea, la text'ul este asezat aiurea, nu mi-a fost greu sa-mi dau seama al cui e lucrarea 1.

Votez lucrarea cu numarul 2 (doi) desi nu e prea stralucita nici aia.. Se vede ca s-a depus ceva munca, cum spunea Ionut, culorile sunt denaturate, dar la prima, s-a pus un render peste un background aiurea, la text'ul este asezat aiurea, nu mi-a fost greu sa-mi dau seama al cui e lucrarea 1.

Render peste background ? Ati auzit vreodata de smudge sa vedeti ce e ala ? Renunt la acest battle, voturile se dau in bataie de joc, daca vreti sa va votati prietenii continuati tot asa. RENDER PESTE BACKGROUND ? N-ati auzit in viata voastra de SMUDGE si va dati cu parerea, rog ca organizatorul acestui battle sa-mi posteze psd-ul sa vedeti voi render peste background.

Lucrarea 1:

Pro's - smudge, integrare render, luminozitate, coloristica

Contra's - text, border

Lucrarea 2:

Pro's - lumina, sharpen

Contra's - oversharpened, culoare, text.

Votez lucrarea 1, avand in vedere ca borderul strica tare lucrarea, fata de lucrarea 2 este mult mai lucrata deoarece , ce vad eu in lucrarea 2, gmaps, overexpure si overshaprened umpic de blur si acel text care strica lucrarea complet.

Votez 1

- Imi place cum arata.

Votez cu prima pentru ca imi place mai mult cum arata.

Votez lucrarea cu nr.2 deoarece imi plac culorile si fontul.

Eu votez cu Satana, imi plac coarnele lui...

Voturi anulate pe motiv ca n-au nici-o logica.

Eu votez cu Satana, imi plac coarnele lui...

Voturi anulate pe motiv ca n-au nici-o logica.

Am spus ca renunt la acest battle. Nu se poate sa spui ca "AM PUS RENDER PESTE BACKGROUND".

Am spus ca renunt la acest battle. Nu se poate sa spui ca "AM PUS RENDER PESTE BACKGROUND".

Am anulat acele voturi, daca nu esti in stare sa deschizi ochii mai larg sa vezi asta, e problema ta.

Si da, fata aceea care ne pupa, cea blonda cu ochelari, o vezi? Uita-te mai bine pe langa ea, poate vezi si niste greseli... poate.

Mater este castigator prin K.O cu lucrarea #2.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.