Jump to content

B-Zone, TREZESTE-TE

lex

Recommended Posts

Sa fim seriosi si sa punem cartile pe fata. Daca este sa luam la bani marunti, putini membrii ai factiunilor PD/FBI/NG merita sa ramana.

Pe B-Zone avem numai disperati, eu unul sunt satul de politaii care dau tazer cand vor, iau masinile cu nos la playeri dar ei merg cu nos cu tot tacamu' ca-s in misiune sa zicem asa ...

Stau afk la jail si cand se trezesc iti dau wanted ca x il omoara pe y si te-a vazut pe tine, ei crezandu-te mai fraier ...

De ce pe forum, sunt 2.000 posturi la raporteaza un membru (PD), 1.000 la FBI si 2.000 la NG ? De ce ? Singurele factiuni care au atatea posturi ... dupa ce ca suntem vai de noi cu mafiile ... de membrii anumitor mafii te ataca si lspd, si mai ales pe la spate sa nu le poti face post ... mai avem probleme si cu politaii ... eu unu' sunt cam satul ... sa le inghit lor prostia si bataia de joc fata de server si playeri ... ar trebui sa se faca ceva :| ori desfintati FBI si NG si lasati o factiune ... puneti 3 oameni capabili si recruteaza si stau cu ochii pe membrii ori cine stie ce sa mai faceti ... de mult se tot pune problema politailor fomisti. Ii inteleg, sunt unii playeri chiar nesimtiti care dau /q on wanted si altele in disperare dar din cauza lor avem toti de suferit ... odata m-am dus la jail aveam wanted 2 parca, vine unu si trage in mine si ma omoara, aveam drept de predare vorbisem cu politai tot ... sa nu zic ca-ti ia materialele in prostie ... nu stiu dar trebuie sa se faca ceva ... este super absurd :| nici nu cred ca ne putim numi server RPG ... B-Zone RPG ... dupa mine e server de STUNT, DM si FREEROAM mai mult ... playerii de level 1 sunt iertat una doua cand fac dm si incalca regulile ... cea mai mare greseala .. unii intra pe b-zone doar sa faca dm ... doar sa omoare ... asta e scopul lor ... eu cred ca sunt atatia retardati fiindca dam bine pe game-monitor ...

Chiar nu te poti juca :| daca ii omori te injura ... daca ii lovesti te injura ... nici sa circuli nu poti. Normal ca bagam toti viteza cand vedem ca vine x si y repede sa-ti fure masina ... normal ca mergem toti cu viteza ... vreau sa zic c-am mers ... de la vama pana la trucker ... cu un scuter sau motor parca, politistii faceau accidente intre ei ... ma loveau playerii :| eu mergand regulamentar ... cred ca si pe un sever de freeroam se circula mai civilizat ca la noi ... la pay'n'spray uneori e dezastru, DEZASTRU ...

Pe B-Zone eventul preferat este 'Deagle GS|LS' aiureaaa .... sunt dracu 2-3 gs ls pe ora ... e dezastru mereu acolo :| toti isi arata talentele la deagle, ei nu pot fi umpic mai constructiv ? N-au imaginatie ? Nimica ? :| NU !!

A fost war .. au inceput sa se certe ca ala sta pe esc, ala e codat ... ala a dominat nu stiu cat ... ce naiba numai cearta pe aici ... unde dracu e b-zone ala de acu' hahau ... sau mai bine zis Romanian RPG .... unde toti erau prieteni ... totul era frumos si bine ... unde e ?

Suntem cel mai tare server de RPG din Romania ... dar totusi, daca este sa ne intrebam asa, meritam acest titlu ? Eu zic ca nu ... avem un mod tare, admini dedicati, nu se abuzeaza de admin, totul este acceptabil ... dar playerii ? Ne trag in jos foarteee mult ...

Noi n-o luam pe calea cea buna :| :| deci acuma playerii intra pe server sa faca DM ... ajung pe forum, le fac post alea alea, eu personal cred, ca un player strain, este mai TENTAT SA FACA DM CAND II AUDE PE ASTIA 'post;)' / 'fraiere ai post' s.a.m.d.! In loc sa dea un SMS 'termina cu dm-u ... nu e permis' alea alea ...

Unde e SCOPUL JOCULUI MULTIPLAYER ? Unde e ? Scopul e sa interactionezi cu alti oameni ... scopul este sa-ti faci prieteni noi ... sa cunosti persoane noi ... nu sa urasti si sa omori in prostie, sa suferi si sa te dai smecher ca tu esti cea mai mare pl la deagle gs ls .. nu asta e scopul ...

Inca odata o zic ... unde e acel b-zone care era inainte ? :|

sa mor eu cate dreptate ai X(X(X ieri eram la un event care era facut de gabb si eram la baza ng alpine este membru ng si trebuia sa plateasca factiuni cuneo 500k ma chemat sa mi dea apoi a zis ca ce caut eu aici am zis ca il omor si nu am tras nici 1 glont in el pt ca imi da wanted apoi ma omora el pe mn fara nici un semn gabb find langa el apoi ma reintorc la event si am tras 2 glonate in el si iau warn + kick frate adica politia are voie sa traga in mn si la event si nu ia warn doar eu halal alpine si gabb sa sti ca nu esti un admin corect

Ti-ai exprimat doar nemultumurile , daca ai tu idei cum am putea rezolva macar o parte din aceste probleme ar fii ok. Cu politia nu ai ce sa faci , pur si simplu mai ales FBI se pun undercover si trag dupa Restaurant.. am prins numai eu 2-3.. pana dau /find dau ei /q . La teste PD/NG/FBI , stiu tot regulament , se descurca la teste . Dar cand vine vorba de practica , o dau in bara.. . Cat despre playerii noi , ei chiar nu au de unde sa stie ce e ala RPG ( nu toti ) intra si fac DM , este normal sa i avertizam prima data , le explicam situatia ( eu cel putin asa fac ) si daca se mai intampla warn / ban.

P.S : eNDzorow , te rog scuteste-ne de astefl de comentarii " asa e lex " , ai 10% warn up , cred ca stii cum sta treaba pe aici , astefl incat sa nu incalci regulile.

Edit: Defapt o sa propun suspend pentru tine , ai 100% warn.

Kip, pe B-Zone se poate face orice (cred eu ...) nu zic ca eu as fi usa de biserica ... dar pot zice si cred 100% ca am dreptate ... ca din B-Zone am putea face un super server ... playeri avem ... scripter bun avem ... host avem .... un nume avem ... tre' doar sa ne invatam playerii cum sa joace corect ... si fara sa se omoare si injure.

Orice e posibil ... si sa muti muntii din loc dar daca esti destept ii lasi acolo ca nu te deranjeaza ...

Eu chiar nu stiu :| ar trebui sa fie lectii ... tutoriale 'Cum sa folosesti comenzile' ... un video ceva ... si sa fie si un curs tinut de un admin/de admini in care sa le arate playerilor sa le dea exemple :| ceva ceva :| trebuie sa se poata face ...

Asa este x-( acum 3-4 zile zicea anduu ca nu Membri Fbi miau dat take la 50.000 materiale si la carnetu de sofer (Sa pus unu cu tv si mia dat take la tot mie si lu inca 2) ,Am zis sa nu mai continui plangerea ca e in zadar daca gabb na reusit sa recupereze ceva eu nam nici cea mai mica sansa.

Iar acum 2 seri 56687194644565194453_thumb.png

51214326843794427694_thumb.png

67484273904575363059_thumb.png

Na zicea ca se distreaza....

Foarte mare dreptate ai Mr.lexutzu , numai DM e pe server , merg cu masina si sta un civil pe trotuar cu ak47 si trage in orice masina trece , daca te opresti sa i zici sa nu mai traga deja ai masina bubuita , daca apuci sa i zici te ia la injuraturi ...

La fel si despre RP , au ajuns FBI sa faca controale rutiere la vama ? Azi maine i vedem ca impart pliante ... PD sunt in vacanta .

Eu ma gandesc la cateva modalitati , dar nu stiu daca sunt si bune :

- Noi zone safe

- Pedepse mai drastice

- Sa poti cumpara arma de la GSLS/GSSF de la lvl 7+

- Arms Dealer sa consume mai multe materiale fata de cum sunt acuma . Adica deagle sa ajunga sa fie 500 materiale sau ceva de genu.

- PD sa isi faca mai bine treaba cu circulatia , amenzile sa creasca , pentru ca prea multi conduc pe contra-sens .

E greu ii explici unui copil de 10-14 ani cum sa joace , pana termini deja pleaca . Trebuie sa le deschidem ochii sa isi dea seama odata unde sa joace FUN adevarat si unde RP . Daca stii ce si cum te poti distra pe RP super , dar la ei distractia e DM si altele .

Sper ca nu am gresit postandumi parerea , pentru ca impartasesc aceleasi nemultumiri ca si Mr.lexutzu .

Deathmatchul poate fi util doar daca esti mafie si asta DOAR la war in warzone sau daca este vroba de urmarirea suspectilor cu runner,in rest ''b-zone'' nu ar trebui sa faca dm.

Oameni buni,voi nu intelegi ca asta e doar un joc!Nu este nimic real din ceea ce faceti.Dar cum e romanu' daca cumva cineva il loveste cu masina se da jos scoate minigunu si trage.Ar trebui sa claxoneze eventual si sa i se raspunda,dar nu cum faceti unii.Va bagati in fata,de parca ar fi concurs sa ajungi in LS din SF sau pe orice drum.

Este doar un joc!

Daca ai vreo problema cu politistii se poate rezolva la factiunea lor.Eu nu am incalcat nicio regula de cand am intrat si nici nu o voi face.

Da,sunt unii disperati dupa bani,dar na,ce sa le faci.Daca le faci poza si ii postezi pe forum,o sa aiba liderul grija de el..

Tu acum ti-ai exprimat nemultumirea,ce nu iti place.Crezi ca rezolvi ceva cu asta?Nu..

1. Police Departament • Amenzi :

- Trecerea ilegala a vamei - 10.000 $ amenda.

- Gesturi vulgare - 5.000 $ amenda

- Jignirea politistului (aici NU se includ injuriile) - 5.000$ amenda

- Parcatul neregulamentar - avertisment 1.000 - 5.000 $ amenda

- Folosirea hidraulicelor pe un drum public - 5.000 $ amenda + anularea permisului de conducere + confiscarea masinii

- Deranjarea celorlalti jucatori de pe sosea - 10.000$ + anularea permisului de conducere

- Condus neregulamentar - 10.000 $ amenda + anularea permisului de conducere

- Participarea la curse ilegale - 5.000$ amenda + anularea permisului de conducere

- Folosirea / detinerea de NOS pe masina - 5.000$ amenda + anularea permisului de conducere + confiscarea masinii

- Alarma falsa la numarul 911 - 10.000 $ amenda.

- Materiale fara licenta - 5.000 $ amenda+ anularea materialelor( /take)

- Posesia ilegala de arme - 10.000 amenda + anularea permisului de port arma + confiscarea armelor. Daca jucatorul nu detine un permis de port arma, atunci va fi arestat cu wanted level 4. Permisul de port arma este valabil doar pentru urmatoarele arme: Deagle, 9mm, Ak47, m4a1, sniper si mp5. Licenta pentru port arma iti da voie sa le PORTI, si nu sa folosesti in public focul cu arma.

Daca esti vazut ca tragi cu arma in alta situatie decat legitima aparare , armele vor fi luate pentru ca licenta este DE PORT ARMA NU DE UZ.

2. Federal Bureau Of Investigations • Regulament:

- 12. Este permisa folosirea de Hidraulice si NOS, doar cand sunteti undercover in misiune.

3. Protestezi tu contra noastra, vrei sa incepem si noi? ok.

• Bug abuz (tu)

• Abuz de undercover (deaia folosim tazer)

• DM aiurea (uneori fara contracte)

• Drive By ca sofer si pasager (aiurea)

• Abuz de admin (in cazul lui Gabb, care da /fixveh...)

4. Nu e nevoie sa se elimine FBI sau NG. Fiecare are rostu ei.

Federal Bureau Of Investigations (FBI) este o organizatie guvernamentala care se ocupa in special cu rezolvare celor mai grele cazuri si asista politia si lucreaza in special impotriva organizatiilor corupte, influentelor si traficului de droguri. Orice jucator care face parte dintr-o organizatie ilegala sau care comite orice infractiune din urmatoarea lista se alege cu minute/ore bune de jail.

- Incalcarea legilor impuse de stat privind: crima, rapire, jaf, dare de mita, stoarcere de bani, proxenetism sau trafic de droguri.

- Orice act de dare de mita, fals, furt, delapidare, frauda, obstructionarea justitiei, santaj, deranjarea linistii publice, angajazarea la un omor calificat

- Trafic de droguri.

- Adapostirea unui criminal, aducerea lui pe un teritoriu parasit pentru a nu fi gasit, ajutarea in orice sens.

- Acte de terorism.

National Guard

- National Guard este armata, noi ne ocupam de wanted 3+, exceptie daca ne cer ajutorul PD/FBI sau in caz ca wantedul suspectului este dat de unu din membri NG.

Lexutu e singurul care are tupeul in el! Felicitari man pt asta! Imi place de tine pentru ca faci, iar ce faci este bine!

Dar perfecta drepatate! Sunt uni care au intart pe pile,etc.!

Ar trebui sa se faca o curatenie sau sa dea Alin.Maest sau un admin mai mare un test cu fiecare membru din PD ,FBI ,NG!

Mai nou , cand ai runner si reusesc sa iti dea un /tazer , imediat dupaia iti dau /take la arme si drugs.

o mare porcarie dupa parerea mea.

un exemplu : Acum vreo 2 saptamani,aveam runner . am fost urmarit 1 ora si jumatate de pd/ng/fbi , si se trezeste un ofiter sa se puna cu tv pe mine sa`mi ia armele . apoi m`au prins neavand cu ce sa ma apar ..

:-J

Kip, pe B-Zone se poate face orice (cred eu ...) nu zic ca eu as fi usa de biserica ... dar pot zice si cred 100% ca am dreptate ... ca din B-Zone am putea face un super server ... playeri avem ... scripter bun avem ... host avem .... un nume avem ... tre' doar sa ne invatam playerii cum sa joace corect ... si fara sa se omoare si injure.

Orice e posibil ... si sa muti muntii din loc dar daca esti destept ii lasi acolo ca nu te deranjeaza ...

Eu chiar nu stiu :| ar trebui sa fie lectii ... tutoriale 'Cum sa folosesti comenzile' ... un video ceva ... si sa fie si un curs tinut de un admin/de admini in care sa le arate playerilor sa le dea exemple :| ceva ceva :| trebuie sa se poata face ...

da,hai sa facem castele,lexutzule crezi ca toate se fac intr-o zi?toate se fac in timp,playerii noi care gresesc sa fie avertizati si nu sanctionati drastic cum crezi tu ca ar fi mai bine,purtand o discutie cu ei,ori se vor intoarce pe calea cea buna,ori la urmatoarea abatere vor fi sanctionati mult mai drastic.Hai sa iti explic situatia: ,,Un player nou intra pe server,ii ia unu masina,injura ca nah,suntem oameni,ala care este injurat ii face post,adminii il sanctioneaza cu warn/ban(sanctiune mai drastica,care crezi tu ca ar rezolva problema),bineinteles explicandu-i ca la 3 warn-uri au ban 5 zile,playerul nou o sa zica..pai stai frate ca mi-a furat masina,m-am scapat si eu(ceva de genu),eram nervos,noi negand ceea ce a zis el il sanctionam drastic(inca odata cum crezi tu ca e mai bine),pai pe ala ce-l mai atrage ma aici?la 3 chestii,in cazul de fata ,,insulte'' sa primeasca ban 5 zile la lvl 2 pentru 3 warn-uri,pai in 5 zile se duce in alta parte si face lvl 5-6 si numai injura pentru ca isi aduce aminte ca pe b-zone a luat ban pt injuraturi si se abtine,dar se abtine acolo nu aici.Dar daca l-ai sanctiona mai usor la prima abatere,explicandu-i ..prietene nu-i bine ce faci,uite cum sta treaba daca faci de multe ori asa,vei risca sa ai ban si s-ar duce totul,de ce nu incerci sa te abtii sa iti faci prieteni si sa fie treaba buna?Si dupa ce ii spui astea si il ierti,daca intelege inseamna ca merita sa joace aici,daca nu dupa ce i-ai tinut discursul asta,inseamna ca e tampit si intr-adevar nu merita sa joace pe b-zone.Astfel daca el va fi ajutat la lvl 2-3 si i se vor acorda sfaturi ceea ce iti zic eu ca se face,din partea playerilor nu stiu,dar din partea adminilor da,fiecare dintre noi atunci cand e cazul are o astfel de discutie cu un player nou,el va ramane pe server in timp isi va da seama cum stau treburile si va intra in rand cu lumea.B-zone este deja super-server asa cum ai zis tu acolo,deci chill out,te rog sa numai exagerezi si sa numai dai ideile peste cap la toata lumea,fiindca nu e deloc asa cum zici tu.Se va ajunge si acolo dar o mana de oameni( si aici ma refer la admini) nu pot face toate astea intr-o zi sau o saptamana,este nevoie ca si playerii ,,vechi'' care stiu cat de cat cum sta treaba,sa numai faca posturi prostesti,atunci cand un player nou le greseste ci sa le explice ca nu e bine ce fac ca pot fi sanctionati,nu una doua ,,post post post'',pai cand ii zici asta la un player nou ala habar n-are ce vrei sa zici.Ca sa se intample toate astea ar trebui ca toti playerii sa se gandeasca bine daca B-zone RPG este un server prin care sa te poti distra,sa-ti poti face prieteni,sa comunici,sa iti vezi de treaba ta,sau este doar o modalitate prin care sa iti arati muschii sa arati ca tu esti cel mai mare caras din balta,mai pe scurt o competitie,nu baieti! B-zone RPG nu este o competitie prin care sa iti arati muschii,este doar o modalitate prin care sa te distrezi si sa iti faci prieteni nu dusmani.Asta trebuie sa inteleaga toata lumea,chiar daca ai 12 ani chiar daca ai 20 de ani,tot o distractie este pentru fiecare,nu trebuie sa dovedesti la nimeni nimic,daca ai ganduri din-astea pune mana si invata du-te la olimpiada treci clasa fa-ti parintii mandri de tine,da-te mare in fata prietenilor,bate-te cu 10 insi,sau cum crezi tu ca iti poti etala muschii,insa nu o face pe serverul B-zone RPG pentru ca nu in asta consta acest joc.Iar ce am zis in ultima parte este valabil pentru toti,nu pentru lexutzu nu pentru cei care au gresit sau n-au gresit,este valabil pentru toata lumea,pentru ca un server de samp nu sta in admini,sta in playeri,in distractia de care ai parte pe el.Ar trebui sa ne gandim cu totii la treaba asta si sa facem niste alegeri.

Spawn, n-am zis sa fie sanctionati drastic (in postul de mai sus) insa pt. coduri si limbaj ar trebui totusi sa fie ceva mai drastic, nu crezi ? Eu ma refeream ca sunt unii care chiar nu inteleg, pur si simplu iau ban pt. limbaj si dupa incep pe forum ca n-au vrut ca alea alea si cand le scoateti banul revin la vechiurile obiceiuri ... dupa mine, momentul iertarii :| a fost cea mai ... nepotrivita chestie sa zic asa ... adica uite, cred ca foarte putini playeri (maxim 10) daca nici atat ... chiar au renuntat la coduri dupa ce au postat acolo.

Eu n-am zis ca e rau sa le explicam, e bine dar daca ei chiar nu inteleg si vor sa-si continue activitatea lor distractiva pt. ei ... ce poti sa le faci ? Inainte se dadea foarte usor avertisment la astia care serios vorbind injura si injurau, cum era cazul cu Allex parca, care avea nu stiu cate plangeri pt. limbaj ... eh eu unu pe acel player nu l as fi iertat atat sincer sa fiu ... adica ii explici odata de doua ori ... a 3-a oara dar el avea cate, 10 sau 13 plangeri ... :)

Orice se poate face ... este doar un joc dar peste tot exista unele reguli, nu ?

Cel mai frumos ar fi ... sa intri pe B-Zone si sa vezi ca te poti intelege si cu x,y si z si poti face chestii super ... cum ar fi evente tari si multe altele. Macar ... de nu ar mai fi atatea certuri ... fac pariu ca DM-ul incepe de la certuri ... cand un player se cearta cu alt player, uneori unul dintre ei sau chiar ambii cauta cai sa se razbune unul pe altul si cea mai buna si la-ndemana solutie este DM-ul ... in loc sa rezolve problema ca toti oamenii normali ...

Lexutzu frate,deschide geamul uita-te afara,iti place ce vezi?Dechide TV-ul,uita-te la stiri,iti place ce vezi?ASTA e lumea in care traim NOI,astia suntem,tu ce faci?Vino cu rezolvari nu cu,critici,ce-ai rezolvat prin acest topic?Nu ai facut nimic decat sa razvratesti lumea aiurea,vino prietene cu idei cu laude,nu cu,chestii din-astea eu am zis ceva in postul meu de mai sus,post care daca e citit va pune pe ganduri orice player si sa speram ca se va schimba,ce vrei?sa primeasca toata lumea ban?sa facem revolutie pe server,ca ti s-a pus tie pata?Oriunde exista fel si fel de probleme,atat in viata reala cat si pe serverele de san andreas,oriunde sunt oameni care te mananca de fund si care te vorbesc pe la spate,ce nu intelegi?Topic Closed.

P.S. : B-zone este TREAZ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.