Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[PORTOFOLIU] Swyx

Lukale
 Share

Recommended Posts

Eu zic sa nu mai folosesti "bass-effect" asta. Mie unul nu imi place si nu cred ca sunt singurul, deranjeaza ochii. Scrisul are border-ul si drop shadow prea mare.

Avatarele au fost facute la cerere. Daca omu' vrea bass effect, ii dam bass effect. Nu folosesc drop shadow, poate doar outer glow in loc de stroke. Miltumesc de sfat.

Se vede ca esti la "inceputul" carierei tale in PhotoShop.Creatiile tale sunt cat de cat reusite, dar incearca sa nu mai pui "stroke" pe text si nu mai pune aceleasi efecte, cauta si altele, joaca-te cu PhotoShop-ul, incearca sa urmaresti mai multe turoriale, sa fii cat mai original si sa pui efecte placute.

Resize-ul e greșit. Când redimensionezi o imagine, tragi de colțuri ținând apăsat pe shift. Textul este urât, dar se poate și mai urât. Drop shadow-ul nu-și are rostul să fie pus în felul ăla. Sunt mii de tutoriale pe internet și sute la noi pe forum despre tot ce are legătură cu design-ul. Încearcă să le urmărești și ai să vezi progresul.

@, mersi dar nu imi dau seama ce anume sa caut...
@, multumesc! Dupa cum observi, in ultimele creatii nu prea am mai folosit deoarece am mai primit aceasta observatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.