Jump to content

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Sunt foarte frumoasa, felicitari!

Frate imi poti face si mie una? Sa scrie frumos .R.a.m.Y ?

Doamne, cred ca sunt cele mai frumoase lucrari pe care le-am vazut pana acum, sper sa primesti o frunctie ceva caci o meriti din plin

PS: Fa-mi si mie un avatar smecher :D, daca ai timp da-mi un PM!

Felicitari,foarte frumoase.

Foarte frumos, felicitări pentru munca depusă! :*

Prea superbe, prea faine, iti iubesc munca!

Va multumesc pentru aprecieri, cei care doriti ceva personalizat va astept cu o cerere in sectiunea aceasta (https://forum.b-zone.ro/forum/166-requests/), nu uitati sa citit regulamentul cei care nu ati mai facut o cerere, ma puteti contacta si prin PM. :*

Felicitări, ai un portofoliu foarte reușit :D. Îmi plac în special logo-urile și semnăturile.

By the way.. când ai timp și chef dă un ochi și prin portofoliul meu, chiar vreau să-ți aflu' părerea :))

https://forum.b-zone.ro/topic/366113-portofoliu-flinch/

Multumesc.

p02qK7L.png

@@AIM MIonut, poate-mi dai și mie niște lecții peste uăchi când ai timp. :D

Imi scrii in privat cu ce anume vrei sa te ajut. :)

Nici nu cred ca mai are rost sa-mi dau cu parerea, nu ma mai aflu in masura.

Ionute, talentat tu asa.

Multumesc , cum sa nu-ti poti da cu parerea? Mai mult curios / muncitor decat talentat :D

Imi plac astea doua (din ce am vazut in ultima pagina). Imi plac culorile alese, sunt curios daca la cea cu albastru ai facut tu background-ul.

wallpaper.png

pGA2PUJ.jpg

da, este facut de mine si backgroundul, in mod normal facusem mai multe variante: http://imgur.com/a/jxdO2(pe portofoliu am postat una singura)

Multumesc pentru aprecierile anterioare.

Am pregatit un pack major pentru comunitate, anume logouri pentru toate gangurile ( wallpaper / logo wm / avatar)

_________________________________________________________________________________________________

wver2zl.png

awMk3Nz.png

G1tCNzV.png

3JGrOQS.png

ajXVwff.png

h5VY17T.png

NgnvMX5.png

s4XJJYm.png

efYq41Q.png

(zoom pentru o calitate mai sporita)

_________________________________________________________________________________________________

D95i7M2.pngRF6eC4z.pngnkjjk2d.png

yFN1R7y.png9e6fHHJ.png9eiWNSM.png

TvvoxIa.pnga9ZYTOq.png8A6XcwK.png

image.pngimage.pngimage.png

Pentru dimensiunile necesare pe RPG rog liderii factiunilor sa ma contacteze in privat ( daca este cazul )

Comentariile de tip spam am sa le sterg / quote / ori am sa inchid topicul pentru evitarea spamului daca este necesar !

Edited by AIM MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.