KHAppa Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 @, felicitari in primul , utzatzeh ca deobicei ne uimeste cu lucrarile lui . Avatarele sunt geniale , o sa-mi insusesc unul din ele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW RydeN Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Felicitari! Sunt foarte frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Adrian.ZEW Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Geniale, ai felicitări de nu te vezi, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW KuKy Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Reusit portofoliu. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Va multumesc tuturor pt aprecieri, astept pareri in continuare, in decursul zilelor urmatoare am sa anunt urmatorul pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUG Uzzi Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Esti ... incredibil ce sa mai... Felicitari tine-o tot asa +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW RydeN Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Frumos portofoliu!! Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Suuuperbe, felicitari, pot spune ca esti un maestru al photoshop-ului. Superbe? Te contrazic, erau superbe daca erau facute de el, e usor sa iei un .psd de pe net si apoi sa-l modifici.. Uite aici: http://www.freepik.com/free-psd/wood-craft-logo-mockup_708294.htm Uita-te printre primele creatii. @Ionut, eu zic s-o lasi mai moale, logo-urile sunt prea bune si avatarele sunt de calitate 0. Atat timp cat esti priceput in alte programe de design, e foarte usor sa pui un blur pe o imagine si voila.. Apropo, ai mai vazut logo-ul asta? http://www.freepik.com/free-psd/engraved-logo-on-wood-psd-mockup_690251.htm Eu parca l-am vazut...parca tot pe aici pe la tine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Fusher se numesc mock-upuri dragule, sunt folosite de majoritatea designerilor pentru prezentarea logo-urilor. Lucrez la un studio de design in Brasov de aproximativ jumatate de an si crede-ma ca se folosesc intens astfel de mock-upuri pentru a iti prezenta ''marfa'' catre compania care doreste un logo. Daca esti necunoscator de cauza nu-ti mai da aere de meserias pe aici si apuca-te de invatat in ceea ce inseamna designul grafic si industrial la scara mai larga. Da ai vazut bine e pe aici, poftim : asta e mockup : http://www.freepik.c...ckup_690251.htm aia de mai sus e prezentare la logo-ul facut pentru studioul de design la care activez, am sa iti desenez si pe o foaie in caz ca nu ai inteles cum sta treaba in industrie, legat de photoshop. -calitate 0 esti tu in ochii mei aberand in necunostinta de cauza. (dovada mai sus) Cat despre avatare nu am ce sa zic, nimeni nu poate face lucrari pe placul tuturor, mereu o sa fie cineva care are ceva de obiectat, dar din pacate pentru tine majoritatea apreciaza stilul de lucru pe care il am. PS Ma inclin in fata ta, te invit la un battle pe o gama larga de creatii ( avatare/ logo-uri / semnaturi/ layout-uri de pagini web/ userbar-uri / chanel art-uri si orice altceva iti mai pofteste inima) Dupa dictionarul ingust pari a fi sasch, cel care i-am inchis portofoliul acum 2-3 zile pentru ripp-uri, lucrari copiate si ulterior editate din portofoliul meu). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 voi posta cate un pack saptamanal fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM STAY TUNED ! _________________________________________________________________________________________________________ RELEASE DATE 15.02.2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau07 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Imi plac foarte mult creatiile tale,felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacksLE Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Sunt geniale.. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Wolverine Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Frumos portofoliu, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 _________________________________________________________________________________________________ Acesta este pack-ul nr2 . Astept pareri, critici, aprecieri. #avatare# #semnaturi# voi posta cate un pack saptamanal fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii cine doreste personalizarea uneia dintre lucrarile de mai sus o va putea face prin PM NEW PACK COMING SOON ! _________________________________________________________________________________________________________ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rar3s Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Sunt foarte reusite si chiar te descurci in domeniul asta. Vad ca ai evoluat mult de la semnaturiile pe care ni le faceai prins GSB . Bravo, tine-o tot asa si sper sa evoluezi si mai mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhaRReLLL Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Good job Congrats Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Multumesc pt aprecieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Foarte frumos, felicitări. Aștept o părere și la Portofoliul meu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Fusher se numesc mock-upuri dragule, sunt folosite de majoritatea designerilor pentru prezentarea logo-urilor. Lucrez la un studio de design in Brasov de aproximativ jumatate de an si crede-ma ca se folosesc intens astfel de mock-upuri pentru a iti prezenta ''marfa'' catre compania care doreste un logo. Daca esti necunoscator de cauza nu-ti mai da aere de meserias pe aici si apuca-te de invatat in ceea ce inseamna designul grafic si industrial la scara mai larga. Da ai vazut bine e pe aici, poftim : asta e mockup : http://www.freepik.c...ckup_690251.htm aia de mai sus e prezentare la logo-ul facut pentru studioul de design la care activez, am sa iti desenez si pe o foaie in caz ca nu ai inteles cum sta treaba in industrie, legat de photoshop. -calitate 0 esti tu in ochii mei aberand in necunostinta de cauza. (dovada mai sus) Cat despre avatare nu am ce sa zic, nimeni nu poate face lucrari pe placul tuturor, mereu o sa fie cineva care are ceva de obiectat, dar din pacate pentru tine majoritatea apreciaza stilul de lucru pe care il am. PS Ma inclin in fata ta, te invit la un battle pe o gama larga de creatii ( avatare/ logo-uri / semnaturi/ layout-uri de pagini web/ userbar-uri / chanel art-uri si orice altceva iti mai pofteste inima) Dupa dictionarul ingust pari a fi sasch, cel care i-am inchis portofoliul acum 2-3 zile pentru ripp-uri, lucrari copiate si ulterior editate din portofoliul meu). Baietel, nu trebuie sa te spargi in figuri, keep calm ca nu urinez pe mine..calm baby. Ma...nu inteleg...faci logo-uri profesioniste si nu poti pune un blur? Nu crezi ca e ceva ciudat aici? Si daca ai lucra unde zici tu ca lucrezi, ce cauti pe o comunitate de gaming? Ee...battle-uri o aa dam dar nu acum. Momentan esti mai cunoscut si poti invita prietenii sa-ti voteze lucrarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Fusher -alo...traim in secolul 21 intr-o lume democratica si nu am voie sa imi desfasor o parte din timpul meu liber pe o comunitate de gaming? eu zic sa iti vezi de viata ta, daca incerci sa iti dezvolti abilitatile intr-ale criticii prin portofoliul asta, iti zic eu..esti la pamant...mai repeta in fata oglinzii inainte sa deschizi gura in fata publicului, nu de alta..dar esti jenant. Si care e treaba cu blur-u ca inca nu-ti vad durerea? unde vezi tu necesitatea blur-ului intr-un logo? Daca mai ai ceva de complectat o poti face prin PM, orice alt post aici, care nu are legatura cu portofoliul o sa fie sanctionat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 @@AIM MIonut, Esti unul din nabii mei preferati , frumoase lucrari, ti-am furat si eu una. +69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex69 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Lucrarile in photo-shop nu tin doar de mult blur aruncat si amestecat si dupa pus pe o poza. Daca imaginea cere blur, ii dai. Lucrezi foarte frumos, tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Sunt superbe. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Alex69 VIP - adevarat, pacat ca nu toti inteleg asta, bluru nu e un main tool...ma rog..fiecare cu stilul lui de lucru, multumesc pt apreciere. EdisoNN Legend ,Heisenberg VIP-multumesc Am facut un logo + prezentare, astept pareri: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Lucrezi minunat, cand ma uit la lucrarile tale raman socat Nu vreau sa supar pe altii disegneri, dar pentru mine esti un exemplu demn de urmat si in acelasi timp imposibilul ce nu-l pot atinge. Felicitari!P.S. Imi place member title-u tau, брат. Edited February 19, 2015 by Mister JohnstoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts