KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Warning fara suspend, ce binecuvantare din pareta lui nasu K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 @@rTn Dyablox VIP, daca se lasa, cu una cu doua, de la niste cuvinte mai dure, ap departe n-ajung copkii astia in viata.Tre sa stii ce vrei de la viata si sa lupti pt ceea ce vrei.In cazu lu' asta, trebuie sa lucreze si sa ia partea buna din critica, daca vrea sa fie mare Designer Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Done, m-am lamurit si in Taxi SF ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 5, 2017 Author Share Posted January 5, 2017 Tu sa vezi bucuria mea când după 60 de pagini într-o zi, ne-am luat doar suspend, nu și warn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Eu incep pzdata 2017, cu 3 warns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRE Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 777 pagini, bravo wa. Găsim un grup pi team speak 3 cu numele P.O.H.U.I Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 @@FiRE, ma kk in teamspeak-u tau, ca cum se incepe al 2-lea semestru nu ma mai vezi pana la vara. Da si-atunci cred, ca ma duc la lucru peste hotare.Mai pe scurt, savurati inca vreo 2-3 zile cat stau pe-aici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiRE Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 @@FiRE, ma kk in teamspeak-u tau, ca cum se incepe al 2-lea semestru nu ma mai vezi pana la vara. Da si-atunci cred, ca ma duc la lucru peste hotare. Mai pe scurt, savurati inca vreo 2-3 zile cat stau pe-aici Blea o să îmi sie dor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Pe el cica de anul trecut n-al mai vezi pana la vara dar inca dovdeste sa ia si rang 3 Taxi, si Lider GSB si ceva functii pe acolo ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Tot pt tine am vrut amu sa joc pana la lider da bl, nikak + ii pierdere pre mare de timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) N-al asculta we Fire, intri orice zi pe saptamana pe RPG3 si cum apari al Spawn la Aero vezi acolo un nume galben "iZy." care striga "/s Taxi Galben si Frumos dai G ori mergi pe jos" ))) Daca luai lider erau numa vreo 5% sanse sa-mi instalez samp, lipsa de timp maaa' nigga da deam n-am vrut sa-ti zic nimic ca ciota chiar vroiei serios sa iei si te incurajam mai departe)) Edited January 5, 2017 by Wolfgang 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) @@iZy ZEW, "RPG3 Helper - 28.11.2014 - 22.12.2014 Designer - 27.03.2015 - 19.04.2015RPG4 Green Street Bloods Leader - 14.07.2016 - 09.08.2016WOTM #10 Winner - March 2016 WOTM #20 Winner - January 2017" Adauga si Donator - 17.03.2016 - prezent Edited January 5, 2017 by DutchMan aka DumikComar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Da ne fa, se schimba planurile, vine majoratu, trebuie masina+cambridge+permis, asa ca da-la nahui de samp. Da' ma rog, nu dau explicatii ca tot le dau degeaba @@DutchMan aka DumikComar, bn boss. ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 vaffa in culo, dar ce zici te lasi definitiv? sau tot te "lasi" ca anul trecut? )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Am mai stat si eo amu cat e vacanta si rapoarte optionale si vse dela.nu-i o problema sa ma las defintiv.da oricum oi mai intra pe forum, din cand in cand, cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Trebuie sa știi limita de a-l motiva și a-l face sa se lase de P.S. Pe mine nu ma incurca ca asa zice despre "operele" mele,cine o spus ca ma voi lasa eu vapse am ca scop sa mai raspund la 47 cereri si sa aplic la Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) faci lucrarile cu paint? sau stii de ps? Edited January 5, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 PS wai ii mai usor https://forum.b-zone.ro/topic/364667-cerere-acdceugen-avatar/?p=5502890 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Tu macar vezi de huinea faci? Te uiti la lucrarile designerilor si la ale tale bai?Eu cand iti zic sa te lasi, ap fa-o.Si inca o noutate rea pentru tine, chiar daca ai cerintele minime alea (50 raspunsuri la cereri), crede-ma ca tot nu iei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Da mie nii pohui,incercarea moarte nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 incercarea moarte nare daca incerci sa sari de pe o prapastie iti asigur moarte este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 daca incerci sa sari de pe o prapastie iti asigur moarte este. Ei blea,nu mam referit la asta nah. Dutca cum avataru cu Marian lupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 se putea mai bn Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 A v e n i t n e b u n u d e s a l a m c u s i s t e m u l n a m b a r o a n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 https://forum.b-zone...atar/?p=5502890 Eeee,is levii avatarele,tu nu le tai cum trebuie,cauta pe YouTube tutoriale pe ps si o sa vezi cum se face. Asculta-l pe iZy ca are dreptate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts