Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

În Londra la stroică îi normal din câte am auzit, aproape la fel de zbs ca în Rusia, uda4

Otv,si diploma care o scrii in CV are o influenta mai mare decat mentiunile ca ai fost lider TTC pe băzon ;))

@@D12, ai voie sa postezi doar daca esti moldovean. Deci ori postezi urmatorul post si ne dovedesti ca esti, ori nu mai postezi deloc.

@@D12, ai voie sa postezi doar daca esti moldovean. Deci ori postezi urmatorul post si ne dovedesti ca esti, ori nu mai postezi deloc.

Is din mulidova brat. Mie prosta imi place sa scriu mai romaneste

Cam liniste...

@@D12, Da de unde esti si cum ai ajuns aici?

Sunt din Ungheni. Nu avem ce face si am zis sa vad cum e. Varmiu o jucat aici si o zis sa dau la unofficial clans ca este unu de moldoveni.

@@L U C A Z 69, O luptat și Vasile de peste drum în Berlin, dar plm nu el i-o făcut pe nemți să capituleze ci URSS-ul.

De asta 9 mai e ziua mare în Rusia, pentru că ei au întrat în Berlin și i-au făcut pe nemți să capituleze

Crede-ma ca daca castigau nemtii, era sa fie mai bine de trait. Stalin a omorat peste 60 milioane de oameni si toti il privesc ca pe un erou, Hitler a omorat cel mult 20 milioane si toti au fost boratii de evrei si tigani.

post-145936-0-39033100-1494417780_thumb.png

post-145936-0-97666200-1494417781_thumb.png

@@D12, Când văd oameni ca tine, mi-e dor de Hitler și Stalin

AmCvOCUu0bI.jpg

Tie iti place ce a ajuns Europa acum? Plina cu tigani borati, evreii ne conduc, musulmani peste tot, atacuri teroriste. E mai bine asa, nu? Crede-ma ca ne ducem pe p*** cu democratia.

De ce? :) am zis ceva gresit? Mi-am scris parerea despre lumea asta de cacat.

Pai scrie-o in alta parte, acolo unde mai sunt de-al de tine si o sa va sustineti reciproc, aparent poate o sa faceti si o secta si chiar o sa-ti multumesc ca o sa strangi toti prostii la un loc. Si sa stati toti ascunsi de lume ca nu va place aia, nu sunteti deacord cu aia si sa muriti fara sa va fi stiut cineva vreodata, amin.

Noroc, bai, nu mai inteleg nimic in forumul asta, macar sa puna si ei optiunea de a seta tema veche... Vad ca nici mention nu mai poti da =))