Jump to content

Cerere - Seth - Avatar


Cozma
 Share

Recommended Posts

  • Nick: Seth

  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://www.imdb.com/title/tt2172934/

Tema (In caz ca nu exista o imagine): -

Text: In partea de jos, dreapta, sa fie scris numele "Seth" mai mare cu un stil frumos si culoare ALB.

Dimensiuni:Vreau să o redimensionați, nu stiu sigur dimensiunea, este cea lunga si mare.

Alte precizari: Să fie poza de copertă de la film, obligatoriu cea cu cămașă albă, cravată neagră și pistolul în mâna dreaptă. O căutați pe google. O ve-ți găsi cu scris pe ea, scrisul acela se poate scoate, faceți cu negru peste el, adică ce vă zic eu, știți mai multe ca mine. Vă mulțumesc pentru efortul depus! Aștept creațiile voastre.

Edited by lSeth
Link to comment
Share on other sites

@, culorile sunt perfecte! Dar ai facut cateva greseli, in cererea mea la text am zis sa scri doar " Seth " insa tu ai adaugat un text care a fost pe poza originala si trebuia sters si nu rescris. Referitor la stilul scrisului, nu-mi place, sa fie ceva mai elegant, ar fi perfect!


@@Matthias, cum am spus si mai sus, culorile sunt prea stridente, imi plac culorile lui Maokai, pot sa zic ca ideea cu textul este foarte buna!

Edited by lSeth
Link to comment
Share on other sites

Nu ma intelegeti. Eu vreau un lucru simplu si voi va complicati situatia si nu inteleg de ce! Citit cererea mea, am zis la text sa fie doar numele "Seth" nu si "3 days to kill".

Poza vreau sa fie gen cum a facut-o @, pe ultima, dar stilul scrisului sa fie IDENTIC ca la semnatura mea, dar sa fie cu ALB, nu vreau efect langa nume, doar simplu scris cu ALB. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

@

Încearcă fontul - HenryMorgan - la scris și din partea stângă a pozei poți să tai puțin din ea (sa fie mai aproape de mână). Singurele modificări sunt astea!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.