Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

Nu-i prea stralucita ideea din punctul meu de vedere... Deabia umplem rpg1 si rpg2 nici macar nu a atins 1000 de playeri.La inceput o sa intre toti pe RPG3 pentru functii insa dupa un timp majoritatea se vor intoarece pe RPG1/2 si pe 3 vor ramane 100/200 de playeri...

Sincer... De ce nu? Mai putini playeri = Mai putin lag. + ca dupa cum spun si ceilalti ca o sa fie o mare disperare dupa functii ==> Mai putini civili nabi (care nu prea dau pe forum si de unde sa afle ei de RPG3) si mai multi jucatori ce stiu ce fac, care doresc un nou inceput.

Sper sa fim macar trei sute de playeri constant, sa ne distram si pe RPG3, sa avem sansa, dupa cum ai specificat si tu, la ceva nou, la un nou inceput.

Sper, inca odata, sa nu influenteze si celelalte doua rpg-uri (cu playeri, sa scada de pe RPG1, sa vina pe RPG3, si tot asa)

Eu, revin pentru acest lucru, va multumim Bobo & Kelton.

In opinia mea, servarul principal si cel secundar se vor depopula, iar multi playeri se vor lasa. Eu consider ca ar fi fost mai bune daca s-ar fi deschis doar in vara nou server. Dar totusi are si parti bune acest lucru deoarece multi playeri se oftica pentru ca nu detin nivele, si diferite bisusiness-uri. Dar eu mi-am spus parerea mea. Oricum cred ca ai facut un lucru bun. Bravo, voua!

Edited by InTheLight

Știți cumva cum dacă va fi deschis și San Fierro-ul deodată? Vor fi 1000 de sloturi cum se deschide?

Level-ul de la facțiuni, va fi la fel ca celelalte servere? Sau mai mic? Eu aș zice, să fie mai mic cu 2 levele, decât cele din RPG1/RPG2.

Dacă introduci adresa, vei observa că sunt 1000. Gamemode-ul este acelaşi, deci da, va fi şi SF-ul. Cerinţele vor fi mai mici şi regulamentul mai slab.

Am si eu de adaugat cate ceva.

La cererea de LIDER la factiuni sa nu se faca pe ore/posturi pe forum. Multi is doresc dar nu pot.

Bafta, voi fi on la deschidere si la premii :D

Normal că va fi pe level, pe ore şi pe posturi, doar că respectivele criterii vor fi mai mici.

Dar Vor fi concursuri pentru premii s-au vor primii toti playerii ???

De fiecare dată când s-au dat bunuri, era un concurs prin tragere la sorţi. Cred că aşa va fi şi acum.

Cand pregatiti forumul?Topicurile RPG3?

Dacă te-ai fi uitat prin grupuri, ai fi văzut că sunt făcute. Edited by Leventhe

Sa vezi bataie pe functii acum :). Este frumoasa ideea pentru unii care nu au avut ocazia sa se afirme, o pot face acum.

Dar din 3 servere arhipline cu sloturi 1000 fiecare si un server plin (gen sa se mareasca sloturile la 2000) eu as merge pe a 2-a varianta.

Nu vreau sa fiu rautacios dar vorba aia: "decat mult si prost, mai bine putin si bun".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.