Jump to content

Problema lag SA:MP

DaniDaniel

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: De cateva luni(3 cam asa), am inceput sa am lag in SA:MP. Pe orice rezolutie as da, 1440x900, 1280x800, 800x600 se misca la fel, in lag. Inainte mergea cu 100 fps pe 1440x900. Nu inteleg de ce, moduri noi nu am mai instalat aceleasi. Pur si simplu a inceput sa aiba lag. Netul merge bine, speedtestul a aratat ca este tot in regula. Nu tin in bara de programe, programe deschise, dar inainte tineam nu aveam probleme. De la ce ar putea fi?
Screenshot (în caz că este necesar): Nu este cazul.

Ai făcut ceva schimbări la Internet?

Alt abonament / altă wi-fi în loc de cablu sau invers, etc.?

Poate fi şi de la numărul de playeri. În această seară au fost 990+/1000, iar poate tu ai ca reper momente în care sunt 600-700/1000.

Dacă nu e nimic de mai sus, aşteaptă un alt reply..

@, asta am uitat sa zic. Pai tin minte ca in momentul cand am avut prima oara acest PC deoarece e luat nou, am avut alt wi-fi doar o zi. Dupa aceea am cumparat altul si m-a tinut pana acum 3 luni cand a inceput sa mearga greu. Deci nu cred ca e de la Wi-fi. Referitor la playeri, nu cred deoarece jucam pe RPG1 cand au fost 920 cel mai mult cand jucam si nu aveam pic de lag.

@@Skyntei, am pus de cand mi-am luat PC.

Incearca sa updatezi toate driverele din PC-ul tau folosind site-ul asta: http://www.touslesdrivers.com/ . De pe el trebuie sa downloadezi un plugin care iti citeste PC-ul, apoi iti arata ce drivere vechi trebuie inlocuite cu cele noi. Sper sa stapanesti limba franceza, pentru ca acest site este in limba franceza. Dar nu este greu, este cam logic unde trebuie sa apesi.

Pont: Dupa ce ti-a scanat PC-ul, la "Options de recherche" bifezi intocmai ca aici, apoi apesi "Valider":

0w2Iwc0.jpg

La "Système d'exploitation" lasi cum este la tine, nu modifici. Ala e sistemul tau de operare.

Apoi scroll in jos si iti va arata toate device-urile scanate din PC-ul tau, si care drivere trebuie updatate.

Sau, poti folosi programul Driver Booster 2 : http://www.iobit.com/driver-booster.php . Dupa ce l-ai deschis, bagi serialul asta: 2EC72-368A4-5E4E9-D54A1 pentru a il upgrada la versiunea PRO.

Totusi, eu iti recomand sa updatezi cu acel site pentru ca este mai actualizat decat programul (pe site apare driver-ul aproape instantaneu de cand a aparut) si este mai eficient. Alegerea ta.

In +, foloseste programele de la Iobit (http://www.iobit.com/). Aceste programe sunt pentru a imbunatati performantele PC-ului. Eu le folosesc cam pe toate de la ei si sunt satisfacut, schimbarile sunt vizibile.

Daca mai ai nevoie de ajutor in unele chestii spuse de mine aici, te astept cu un PM. Sper ca te-am ajutat!

@, multumesc pentru site si pentru drive booster 2. Ambele nefolositoare. Mi-a dat crash windowsul cand am folosit "actualizatul" tau site. Dupa aceea, am vrut sa folosesc si drive booster, dar am zis.. Nu recomand nimanui sa incerce ce a zis AlexDOUD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.