Jump to content

Cerere - Skipper - Avatar

Skipper
 Share

Recommended Posts

• Nick: Skipper

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnatură): -

Temă (În caz ca nu exista o imagine): Abstract

Text: Skipper şi vreau un font asemănător la text

Dimensiuni: 150x300

Alte precizări: Să fie în culorile portocaliu, albastru şi mov, aştept creaţii, mulţumesc!

Edited by South Skipper

@@Tovarasa BeeTee, Aş fi vrut dacă se poate ceva mai clasic, mai abstract, iar pe avatar să fie doar text (Skipper) nu şi alte texte şi acel font care îl am la actualul avatar.

@, Îmi place cum a ieşit, dacă poţi face culorile mai aprinse puţin şi să pui exact la text acel font sau unul mai mic.

@@Daniel, Mulţumesc de creaţie, este prea mare textul.

@, Mulţumesc de creaţie, dar am spus ce aş vrea în mare parte

• Alte precizări: Să fie în culorile portocaliu, albastru şi mov, aştept creaţii, mulţumesc!

Mai aştept şi alte creaţii!

@, Arată mult mai bine, doar că nu prea îmi place fontul pentru text, dacă poţi să îl faci gen cum îl am la avatarul de acum.

M-am uitat la o altă cerere, îmi plac aceste 3 avatare, dacă puteţi să creeaţi ceva de genul şi pentru mine (click), până acum cel al lui Rough este pe placul meu.

Aştept şi alte creaţii în continuare.

@, Mulţumesc pentru creaţie, arată bine dar dacă poţi face ceva cu acel font la text ar fi mai bine.

@, Mulţumesc pentru creaţie.

@, Mulţumesc pentru creaţie, dar dacă poţi pune fontul la text cum a pus Mater sau Adrian28 ar ieşi foarte bine.

Mai aştept şi alte creaţii.

Edited by South Skipper

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.