Jump to content

[B-Zone TV] After opening RPG3

Adi007
 Share

Recommended Posts

RSHz3bL.png

Titlul clipului: After opening RPG3
Gen: Trailer / prezentare
Data: 29/11/2014
Scurta prezentare: Haosul produs de cei 1000 de playeri ai comunitati ce au acaparat spawn-ul civil odata cu inlaturarea parolei de protectie a proaspatului server B-Zone RPG3.

@, Da e si normal, candva noii playeri care nu stiu inca de B-Zone, vor vedea cum a decurs deschiderea serverului.

Imi pare rau ca n-am putut sa scap de mesajul cu "mergi la punctul rosu". N-aveam nicio sansa sa merg la punctul rosu :))

@, Au dat 2 restarturi si dupa fiecare restart serverul isi reseteaza configuratiile si nu mai tine minte daca a dat bonusul sau nu. Am prins 2 bonusuri = 2 restarturi si probabil a mai fost unul prima data cand s-a deschis, dar n-am avut sanse sa intru...

ON: Multumesc pentru aprecieri.

S-au dat cam 5 restarturi si am prins bonus doar la 4

Cred ca si daca era erau reduceri la telefoane de 99% nu era asa imbuleaza... Ceea ce imi pare rau este ca si eu am intrat EXACT cand s-a deschis sv. Si iata ce s-a intamplat.

Am intrat - Am bagat parola - Tutorial, si dupa-aia a inceput. SPAM, lag, 1-2 fps, am filmat dar nu cred ca pun pe youtube..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.