Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut wai, ce mai faceti? uelcam celor noi

Eu inca nu am rezolvat problema cu netul, am iesit cu laptopul in brate la un vecin la poarta si stau pe banca la wi-fi :)) nu ar fii probleme dar se uita lumea urat la mine :))

@, e foarte greu sa nu ai bani si sa lucrezi detective pentru skill =)) Trebuie cumva sa ma descurc sa platesc chiria si impozitele.

Salut baieti si fete. De astazi aveti ghinionul de a ma avea ca membru, so sad :(. Sper sa ne simtim bine impreuna si sa colaboram foarte bine. :)

Rasta nob, o sa mori pe jocu asta.

Salutare doamnelor,domnilor si jeleurilor.Asta e primul meu post in cadrul topicului de discutii. Sper sa ne intelegem bine pe durata sederii mele aici. Imi pare rau ca trebuie sa incep cu o inactivitate pana cand termin cu facultatea. Cand revin o sa fiu pregatit pentru munca.

Apropo de inactivitati,uitati aici un exemplu :

• Nickname: ColdSlayer
  • Rank: 1
  • Level: 12
  • I will go on: month
  • I will come back on:Year
  • Days inactive: when i can be on the computer (all the time)
  • Reason: I want to help people to get licenses
  • Other specifications?: i have detective skill 5

Va dati seama ca noi am facut inactivitati in mod gresit in tot acest timp ? :))

Da, am ajuns si eu acasa.

Cei care abia au intrat in factiune va urez Welcome! Chiar si daca jumate deja au inactivitate =))

Salutare! N-am prea avut timp sa postez pe aici. Eu sunt noul vostru coleg, sper sa facem treaba buna impreuna. O sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine incepand de saptamana viitoare. Pana atunci, aveti grija de voi! :)>-