Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Haideti sa va spun o vorba, sa fiti bucurosi ca aveti un astfel de raport.
La inceput cand s'a deschis factiunea asta, aveam raport de 40 licente, era doar zeEk, Ale pentru /givelicense, cand erau ocupati nu vindeam licente, nu aveam ce sa facem, stateam toti dupa Ale, zeEk.
Acuma pot spune ca este un raport foarte foarte usor, de 15-20 licente.. Este imposibil sa nu il puteti face.
@Bionutz, tu oricum trebuie sa faci poze, tu faci poze si le lasi sa le ai, daca Spargo vede ceva neinregula, o sa ii dai pozele. Foarte simplu.

Da am poze ,nu inteleg de ce v-ati tipat toti pe mine eu doar am intrebat si am vrut sa stiu daca se poate sau nu,eu zic ca este firesc sa intrebi daca nu stii,inloc sa faci gresit.

Buna dimineata, sper sa fac o impresie buna aici, din cate am vazut nu am fost primit cu atat de multa caldura pe cat speram dar voi castiga respectul celor ce ma judeca acum:)

Multumim Ghost pentru harta si da Dyablox este exact ca si cea de data trecuta. Vreau sa le urez un bun venit calduros celor noi sper sa ne intelegem bine si aveti grija ce faceti spor la licente si daca aveti nevoie de ceva sau aveti nelamuriri contactatima in game.

O intrebare,saptamana asta,adic ascoala altfel este raportu provizoriu?nu cealalta?si inca o intrebare ... daca faci raportu saptamana asta il faci degeaba sau te ajuta...?

Salut ! Daca aveti nelamuri sau doriti ceva de la Andra ma contacati pe mine pe acest profil . Este sora mea si o ajut eu cu treaba pe care o are aici . Deci nu o cautati pe ea pe forum , pentru intrebari sau altceva imi dati mie PM.

Salut, îmi cer scuze că vă deranjez. Dar această prounere este importantă pentru toți membrii facțiunilor, probabil că v-ați săturat de "Da-mi 100k să nu-ți fac post", venite de la post hunteri, cei care fac poze si se îmbogațesc de pe urma noastră, a celor care greșim, un lucru firesc. Susține propunerea de a scăpa de aceste persoane care strică plăcerea jocului, care joacă doar pentru F8, respectiv F12. Acordă un +1 sau un rate, pentru a vedea adminii că suntem mulți care ne-am săturat de acest lucru: http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/. Îmi cer scuze încă o dată pentru că v-am deranjat și am facut un "+1" în acest topic, nu dati report, vă rog.

Salutare colegi, in urma unei convorbiri cu xSavI, maine vom organiza o activitate in cadrul factiunii, impreuna cu Verdant Family, la ora 18:00, nu este obligatoriu sa veniti, dar ar fi bine sa avem o prezenta destul de mare, avand in vedere ca este gangul care ne protejeaza. Cei care veniti ma contactati in-game, va fi ales tipul de activitate atunci, pe moment, depinzand si de parerile/propunerile voastre cat si a celor din Verdant Family.

Edit:S-a schimbat data.

Edited by GhosT CN