Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut!

Si uite ca asta este ultima zi de scoala, in sfarsit mai vine si week-end-ul...

Spuneti-mi si mie o melodie "smechera", va rog.

PWP

Edited by Coko IN PERSOANA

Neata, prieteni!

Acum m-am "trezit"... :)))

In sfarsit a venit week-end-ul, momentul mult asteptat.

Cum merge treaba? Eu sunt pregatit sa dau niste licente.

, imi pare rau ca-ti inchei cariera... iti doresc mult, mult, muuuult succes in continuare, chiar daca nu ne-am cunoscut! :*

, ce faci, mai, draga domnisorica?

Heeei, neata!

Eu cam pe la ora asta "m-am trezit", nu am somn, din pacate...

Parca vad, ca... luni, ma trezesc din pat, rupt de oboseala...

Cum va mai merge? :)))

Hai, ca... cred ca ma bag la vizuina. Noapte buna, dragi instructori!

Ana, esti o fata extraordinara... pot spune ca astazi ne-am cunoscut mult mai bine, draga!

Abia astept sa discutam din nou! :*

@, Noapte buna si tie :)), ce a mai ramas din ea..

Cred ca n-o sa-ti vina sa crezi ca nici acum nu m-am culcat.

Aia e... noaptea s-a cam dus, din pacate... Dar, maine dimineata, voi dormi rupt.

In seara asta, ceru' a dat niste semne de ploaie, dar, vad ca... a avut chef de caterinca. Am asteptat degeaba sa ploua.

La voi cum a fost?

Nu pot sa cred ca iar nu am somn. E clar, am sa adorm cand se va lumina.

Buna dimineata instructori! Ma bucur mult sa vad ca v-a placut evenimentul nostru de aseara! Coko iti multumesc, pot spune acelasi lucru si eu despre tine :)

Si nu va fi ultimul, as vrea ca macar un eveniment de genul asta sa fie in fiecare saptamana sau macar la 2 saptamani? Ce parere aveti?

Buna dimineata instructori! Ma bucur mult sa vad ca v-a placut evenimentul nostru de aseara! Coko iti multumesc, pot spune acelasi lucru si eu despre tine :)

Si nu va fi ultimul, as vrea ca macar un eveniment de genul asta sa fie in fiecare saptamana sau macar la 2 saptamani? Ce parere aveti?

Ar fii bine,dar ai putea vorbi cu Spargolino sa anunte pe forum sa fim mai multi prezenti :)) Si sa participe toti cu bani,cate 1-2k de persoana ar veni 30-60k ;)Si la 2 saptamani ar fii perfect. :D

Edited by alexnicko

Buna seara ! Dupa acele activitati de astazi, as vrea sa va rog ca pe viitor cand pun un anunt cu activitati in cadrul factiunii sa-mi dati si un PM pe forum pentru ca eu sa vad ce doriti si o sa incerc sa va fac toate activitatile, sa impart banii ramasi din salarii in mod egal pentru a iesii din monotonie. Va multumesc celor care ati fost prezenti la sedinta, cat si la activitate ! Noapte buna !

Edited by Spargo