Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

"Multa bafta si valoare la femei". Ceva mai penibil de atat nu puteai sa spui? @Maya Jeleu imi trece raceala de la supa aia a ta, mersi :))

Da boss, keltonel e smecher ma, da ban 1 zi pentru UN SINGUR REPORT, altii fac 1000000000000000000000000000000000000000 reporturi si eu, facandu-i lui varuso`, s-a suparat ca nu avea ce sa spuna, s-a speriat oleaca si ne-a dat ban la 2 mafioti, de iesit cu fp 60/60, 3/3 fw nu ies, nu am inactivitate 3+zile, ban 3+zile, ne vedem maine la 3 cand o sa fac dm pe vinie (laugh) =)) Iauite tati @Tray ce e aicea

(Deuztiica s-a speriat ca i-am bagat-o la melodie in masina, m-a bubuit beta..)
. Aa, si da, reporturile celebre : AL MEU : http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/34942 AL LUI SENZATYE. : http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/34947 =))

@@Maya Jeleu, @@South MonsteR, scuze, e cam naspa cu forumul asta, stau un an sa se posteze, stiam ca daca dai click de mai multe ori doar apare de mai multe ori in acelasi 'reply' de mai multe ori aceleasi cuvinte, imi cer scuze.. dar mereu cand incerc sa dau reply nush ce are, stau vreo 2 minute :| Ma rog, am luat si AV sau ceva de genu.. oricum, nu intra omul de 2 zile si ati si facut ultra spam pe aici? :))

Salutare baietii, weekendul asta sunt liber, deci membri noi o sa ajunga sa ma urasca > :). Aveti grija, nu faceti prostii, rasta e pe voi!

PS: "Pentru muguraşii care ni s-au alăturat ( dar şi pentru ceilalţi ) aici sunt toate armele din GTA pentru testul de arme, în cazul în care nu ştiaţi : Brass Knuckles, Knife, Shovel, Nightstick, Baseball Bat, Golf Club, Cane, Pool Cue, Katana, Chainsaw, 9mm, Silenced 9mm, Desert Eagle, Tec-9, Micro MP5, MP5, Shotgun, Sawn-off shotgun, Combat Shotgun, AK-47, M4, Rifle, Sniper Rifle, Flamethrower, Heat Seeking RPG, Minigun, Rocket Launcher, Molotov Cocktails, Grenades, Satchels, Flowers, Dildo, Vibrator, Camera, Spray Can, Fire Extuingisher."

Edited by Rasta Savarina

Baietii mei ( si fete ) am venit cu vesti rele.. nu mai am timp de raport, ultimul raport nu l-am facut (#ThugLife) si o sa bag demisia.. Nu mai am timp de raport si altele... Eu intru doar in week-end deoarece sunt copil d-ala de invata bine, am luat 9.1 azi in test la 'fizik', cea mai mare nota din clasa :D

Deci va salut pe toti, nu am cuvinte, m-am simtit superb alaturi de voi, ma simt cam invechit pe aici..ei, ma intorc eu pe la anul.. keep calm, in vacanta de vara i will e back, brb, demisie..

@k a t o s, tocilarii merita sa moara. Bafta mai departe

Eh, vreau sa ajung ceva in viata :D Joc doar de distractie, intru in week-end sa-mi iau o casa cel mai probabil. Oricum, mersi de bafta :))

Edited by k a t o S

Baietii mei ( si fete ) am venit cu vesti rele.. nu mai am timp de raport, ultimul raport nu l-am facut (#ThugLife) si o sa bag demisia.. Nu mai am timp de raport si altele... Eu intru doar in week-end deoarece sunt copil d-ala de invata bine, am luat 9.1 azi in test la 'fizik', cea mai mare nota din clasa :D

Deci va salut pe toti, nu am cuvinte, m-am simtit superb alaturi de voi, ma simt cam invechit pe aici..ei, ma intorc eu pe la anul.. keep calm, in vacanta de vara i will e back, brb, demisie..

Numai bine iti doresc. Sa cresti mare!

BA, CEVA FOARTE IMPORTANT@@@@@@@@@

Mie nu-mi merge rpg 1, voua probabil va merge, ia vedeti, mai apar la members? Sau am fost dat afara deja? Sa stiu daca bag vreo inactivitate in caz de ceva..

Dau +1 aluia care se straduieste sa ma nelamureasca

A fost demis. La nimeni nu merge panel-ul...