Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@MegaOriginal , daa.... toate factiunilecau facut asa ceva... Noi suntem mai jmecheri... @Maya Jeleu , mai treci si pe forum? Sau ai uitat să.mi acc invoirea??..... Totusi, am prins 1min pe rpg si m.am uitat daca am fost demis/daca am fw; aaa da, si la membrii. Felicitari tuturor. Multă baftă şi sănătate. Ne vedem luni când îmi fac vechitura!!!! Spor la raport @MegaOriginal =)) {Distanța dintre 2 posturi este de 15 minute, cine încalcă legea ca aici http://forum.b-zone.ro/topic/272662-discuții-generale/page-5#entry4495250se va vedea} @South KinoTo ai mai fumat ceva? Pari cam fumat :)) Am glume de seară =]]

Edited by BaikuTheBest ala din LS SI

Ma adresez celor care au intrat acum recent in factiune. ATENTIE! Nu aveti voie sa dati licente inainte de a sustine simularile cu un membru de rank 3+. Vad ca multi dintre voi nu stiti asta, va spun eu acum. Sunt dintre voi care deja s-au apucat sa dea licente dar nu au sustinut simularile, si nu ne pot minti ca le-au trecut pentru ca avem o "Evidenta" a acestora. Aveti rabdare pana o sa va ajutam si dupa toata ziua numai licente dati. Intelegeti ca si noi suntem oameni si nu putem da 3-4 persoane atat de multe simulari in cateva ore. Nu vine sfarstiul lumii maine! Noapte buna! :*

I'm talking to those who joined the faction recently, ATTENTION! You are not allowed to give licenses before sustaining the simmulations with a rank 3+ member. I see that many of you don't know that, I'm telling you this now. There are some of you who already started giving licenses but didn't sustained the simmulations, and they can't lie that they passed them because we have an "Evidence" of them. Be patient untill we'll help you and then you'll be able to give licenses all day long. Understand that even we are people and 3-4 persons can't sustain so many simmulations in a couple of hours. The end of the world won't come tomorrow! Good night! :*

Salutare, este primul meu post, aici pe RPG1, de curand m-am "Reapucat" de RPG 1, deoarece o perioada destul de lunga, adica cam 8-9 luni, nu m-am jucat deloc pe RPG 1, ci doar pe RPG2, m-am tinut de treaba pe RPG2, si am ceva factiuni anterioare, acum vreo 1 saptamana, m-am deci sa vad ce mai se intampla aici pe RPG1, intru intai pe website, vad ca sunt aplicatiile deschise, aplic si eu, vad ca sunt respins, mai astept inca 4-5 zile, vad ca sunt deschise aplicatiile la LSSi, aplci fain frumos, vad ca sunt acceptat, in fine, am fost acceptat, dau testele cu Beta, fain frumos, am trecut cu mici scapari, dar totusi e important ca am trecut, intru mai pe seara pe la 10, il chem pe Maxi sa dam simularile, la fel cu mici scapari, le trec si pe acestea, intr-un final m-am alaturat in "intregime" acetei factiuni, sper sa am timp sa intru in fiecare zi, deoarece nu ma pot lasa de rpg 2, deoarece am un "trecut" destul de OK acolo, asa ca pana nu voi "ajunge" cineva pe RPG2, nu mai voi apuca Serios de RPG1, pana atunci, voi intra asa, sa fac raportu, mai stau si eu la un Burger cu voi :)), oricum daca acum m-am apucat si de rpg1, nu ma voi lasa, deci cam atat am avut de zis, sper sa fim colegi mult timp.

Va urez succes in continuare,cariera mea in ls s.i s.a incheiat. Baftă tuturor si sa ajungeti cat mai sus. #line

Nu am avut timp sa te cunosc, dar presimt ca ai fost "cineva" in LSSi, bafta mai departe.