Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Maya imi pare rau ca ne parasesti.

Stiu ca nu te cunosc de mult timp adica am doar vro 14-15 zile in factiune dar esti o fata super de treba sincer nu m-am asteptat ca o fata sa fie atat de treaba.Eu as vrea sa nu ne lasi dar este decizia ta si trebuie sa o respectam!Nu te vom uita niciodata stiu ca nu prea am vorbit noi 2 asa multe chestii dar sper ca dupa ce vei iesi din factiune sa lasam macar un loc de Buna Maya.

#MAYALAND mereu!

pwp grasano

@@Maya Jeleu, Stiu ca au fost unele mici probleme intre noi, dar cu toate astea am trecut peste si am continuat sa ne ajutam reciproc. Iti urez mult noroc oriunde ai merge, si iti urez multa bafta la bac. Te pup, si sper sa pastram legatura. Iti multumesc ca ai fost indulgenta si ne-ai mai iertat prostioarele. Ti-ai facut super bine treaba, JELEURI. PWP

@@Maya Jeleu,

pff... ce să zic, succes la bacalaureat, baftă la învățat, să ai grijă de tine :*

Nu am apucat să ne cunoaștem mai bine dar na... în general știm noi cum stă treaba :))))

Sper că ne ți minte pe toți (și aici mă refer la mine) că eu nu te voi uita :))

Incredibil cât de uimitor poate fii caracterul tău.

Amu' nu te mai țin să citești aiurea, ne vedem in-game :>

Lider sau nu, tu tot ești d'anoastră, pwp!

Remember Mayalina

Edited by ADenis

Succes la BAC, Mayanaba, ai fost cea mai naba si de treaba lidera, cei care fac sau au facut parte din factiunea asta, stiu ca niciunde nu era mai bine decat aici.

Chiar daca ai plecat, vei ramane maba noastra. Ai grija de tine, si sa iei BAC-u!!

Remember Mayalina!

Multa bafta la bac, ai grija de tine Maya si ai grija IN PRIMUL RAND in ce taxi te urci, fake-lina :)) Mersi de sansa pe care mi-ai dat-o si de incrderea pe care ai avut-o in mine. Imi pare rau ca nu m-am putut tine de promisiunea facuta tie si lui Dookid, sa iesi din factiune din cauza mea, dar asta e viata. #rememberfakemaya

@, Hai ca stiu ca nu glumesti. De mult voiai sa plec, fraiere.

@@Fabian Marian, Speram sa fii uitat de faza aia nasoala.......gayule

@, Lasam loc si de buna stelistule!!!

@@Deutziica, Multumesc frumos:* nu uita si de smanata, ca le da gust mai bun sarmalelor :))))

@@Victory Anabella, Multumesc si eu pentru ajutorul oferit :)

@, O sa te tin minte plusc ca o sa incep cu spamul in grupul de pe facebook ! si multumesc frumos de aceste cuvinte, mi-ai facut pielea de gaina!!!

@, Stai asa baaaaaaaaaaaaaaai, inca n-am plecat!! Multumesc frumos :*

@, Mai maionezo, e maya nu mayule >:P multumesc!

@, Tot timpul am avut grija in ce taxi m-am urcat, insa de acum inainte o sa fiu si mai atenta *laugh* ca nu ma mai lasa sa pun mai multe emoticoane.

@@South KinoTo, Umple-mi frigiderul ca mi-e foame!

oooooo, sefa de pagina!!!

Edited by Maya Jeleu

Pff, imi pare rau ca ne parasesti Maya, Iti multumesc pentru Incredrea si sansa acordata in SI LS, Si imi pare bine ca te-am cunoscut, esti o fata foarte draguta, multa bafta la BAC si tot ce-ti doresti PWP :*

Edited by Gaitzu

Felicitari KinoTo!

Eu consider ca sii ce tre` sa faci aici,

Sper sa fii la fel ca Maya,

Sii... Adauga-ma si pe mine in PM ca sa pot si eu sa-mi fac Treaba. :))

Te pwp! :*

Edited by GaBY MT

Salutare instructorii. Iata si primul meu post aici. Avem deja cateva zile impreuna si din cate am observat sunteti niste membrii destul de ok. Sper din tot sufletul sa ne intelegem de minune. Va saluta .

Edited by South Elix