Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, ma simt onorat sa fiu membru Los Santos School Instructos ,pentru ca membri sunt foarte respectosi amabili sa nu uit de Kinoto Liderul acestei factiuni esti foarte Bun foarte de treaba Va salut pe toti si va Pwp <3 Eu sunt .DogyBoy. !
Daca vreti sa va abonati la canalu meu unde voi posta mai multe videouri cu sa:mp pe Rpg1 va astept .Va multumesc ! Si inca o data va multumesc la toti membri factiuni Los Santos School Intructors pwp all <3!
https://www.youtube.com/channel/UCisUp2UUyTao-D00ssjQapQ?nohtml5=False

@, Ce norocos ba, da numa tu ai noroc smr. Eu n-am avut noroc nici la 1k de pomana si tie iti da ala 2.7kk. Da bravo ma nene ma.

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si maicuta Domnului odata cu el ca sa nu-l lase singurel la?

Kp8kN3Y.png

Salutare colegii! De maine ma voi axa mai mult pe contul de SI deoarece am fost demis cu fp pe celalalt. Tractare ilegala. Deci am si fp. O sa ma vedeti acm on mai mult pe cel mare.o seara placuta!

Salutare colegii! De maine ma voi axa mai mult pe contul de SI deoarece am fost demis cu fp pe celalalt. Tractare ilegala. Deci am si fp. O sa ma vedeti acm on mai mult pe cel mare.o seara placuta!

Pacat de munca ta, csf. Ma rog, acuma la licente nu la tractari!

@, Ce s-a intamplat ma nen ma?

Salutare toata lumea. Va doresc un week-end placut!

Ce sa se intample. Am fost eu inteligent, prietenos si nab. Am dat la ttc test log cu dcn pe ts, ala implorand sa fac asta. Dupa ce am dat si a luat asta r1, intreba numai chestii usoare pe /f, lucrui pe care "le stia" la test log. Alaltaieri m-a prins un coleg din factiune cu ilegala, a zis ca nu imi face si m- pus si eu pe panda. Am dovezi la 2. Acm, daca pe mn m-au scos pe ilegala si dupa ce am iesit ziceau yeey pe /f, sa le fac post la aia? Ca pe mn m-au scos si cu alte dovezi de ieri dimineata.