Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

\ SmK CreationNs /

Lexic
 Share

Recommended Posts

Gladus i'al usor ;))

1.SmK daca vrei sa inveti mai multe incearca sa citesti cat mai multe tutoriale

2.La prima creatie e a ta e foarte buna,dar textul nu este integrad cum trebui

3.La a 2 e la fel ca prima

4.Incearca sa nu mai aplici efecte pe render :|

Felicitari pt efort >:D<<'> ! O sa te mai ajut eu sa-mi dai PM cu id :P

Gladus, habar nu ai ce spui şi te dai mare boier.

Mai bine tăceai din gură.

Învaţă să foloseşti instrumentele esenţiale din PS.

1.SmK daca vrei sa inveti mai multe incearca sa citesti cat mai multe tutoriale

e cea mai mare prostie. Încearcă să-ţi găseşti propriu stil de a lucra, nu îl copia pe al altora. Practic asta faci citind tutoriale.

e cea mai mare prostie. Încearcă să-ţi găseşti propriu stil de a lucra, nu îl copia pe al altora. Practic asta faci citind tutoriale.

Ma refeream ca pentru inceput este bine sa citeasca cateva tutoariale pentru a invatat cat de cat,iar pe urma pe parcurs poti sa iti modernizezi stilul a de a lucra,sa nu intelegi cresit :P,Si oricum nu am chef sa ma cert pe baza asta ! :D

Uite unu care gandeste ca mine , eu de cand ma joc in ps nu am urmarit nici un tutorial.

Nu i-am spus " SĂ NU FOLOSEŞTI TUTORIALE ", nu.

Dar să le folosească cu măsură, să nu dea în "dependenţă" altfel, va găsi unele tutoriale, pe care reuşeşte să le urmeze, după care toate lucrările lui vor fi asemănătoare, plicitistoare, ba chiar monotone, datorită faptului că nu se mai poate dezlipi de acele tutoriale.

Ma aici va certati pe ce a zis unu cu altu ? x ( Nu trebe sa ma ajutatzi pe mine sas progresez in loc sa va certati voi ca sa citestc tutoriale sau nu ? :D Fiecare are parerea lui , Va rog frumos ajutatzima sa progresez , nu sa va mai certatzi :D

Nu`l mai amagiti ma , asa am fost toti deci......si asa am invatat ori cu tutoriale ori cu fara nu conteaza , chestia e sa incerci incerci pana reusesti :) , Smk , pentru inceput e bine , eu nu`s zeu in Ps dar iti zic ca sa mai lucrezi si vei progresa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.