Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 (edited) Thank you sir. UPDATE Edited March 28, 2015 by Sari 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Nu vreau sa fiu rau,sau sa te superi pe mine,dar aceste lucrari nu sunt demne de un designer... Mai ai de lucrat mult la redimensionare,la text(nu-i mai pune asa mult Outer Glow;cauta alte fonturi mai potrivite),si la detalile logourilor cum ar fii acesta: Incearca sa nu se mai vada taiata accea pata albastra de culoare,eventual seteaza-i niste dimensiuni mai mari. Edited March 28, 2015 by DeathDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 My advice, stop doing RIPs like this, they're forbidden. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Nu vreau sa fiu rau,sau sa te superi pe mine,dar aceste lucrari nu sunt demne de un designer... Mai ai de lucrat mult la redimensionare,la text(nu-i mai pune asa mult Outer Glow;cauta alte fonturi mai potrivite),si la detalile logourilor cum ar fii acesta: Incearca sa nu se mai vada taiata accea pata albastra de culoare,eventual seteaza-i niste dimensiuni mai mari. Asta nu e treaba ta despre cerere logo-ul cineva a facut lor: http://forum.b-zone.ro/topic/264735-cerere-blueee-logo/ si este vorba despre logo-ul meu, a se vedea logo-ul? Tau : My advice, stop doing RIPs like this, they're forbidden. What is the Problem ha? Someone made request and i reply. But it's ok! i won't do same next time. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) @, Stai asa,nu m-ai inteles bine.Eu ti-am dat exemplu cu acel logo de 69Pier Mobs...L-am vazut ca l-ai pus in portofoliu,nu are nici o legatura cererea accea de logo. Nu am dat reply sa-mi bat joc de tine sau ceva de genu,vreau doar sa-ti dau cateva sfaturi utile,asta depinde de tine daca vrei sa le primesti sau nu.Ma refeream ca accea pata albastra nu e pusa bine,intrucat se vede dintr-o data taiata,de preferabil ar fii,daca ai pus accea pata albastra,sa se vada toata...sper ca ai inteles. @, Continua sa bati covoare in continuare ^^ Edited March 28, 2015 by DeathDealer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 @, Ok ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) ce designer este.. afara. Edited March 28, 2015 by Sari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morata Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Congratulation Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Felicitari! Apreciez munca ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naf ZEW Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Felicitari pentru munca depusa, sunt reusite. Felicitari pentru munca depusa, sunt reusite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Prietenesc si poate putin cam parintesc iti spun! Frumosule, nu-ti bate joc de regulile pe care trebuie sa le respecti si pe care trebuie sa te asiguri ca altii nu le incalca. Daca pui un text nasol pe lucrarea mea si te mai si lauzi cu ea in portofoliul tau sigur nu te numesti designer. Te-as ruga sa editezi postul respectiv si sa stergi nemaipomenita lucrare din portofoliul tau, sa inchizi topicul in care s-a facut cererea asta (motivul il gasesti in regulamentul pe care trebuia sa-l respecti, si totusi daca nu intentionezi sa-l mai citesti iti reamintesc eu ce zice:" Nu editam imagini deja modificate", regula la care se da si interdictie), sa editezi tu cu manuta ta toate posturile facute il acel topic si sa stergi toate rip-urile. Asta daca vrei ca pentru tine totul sa raman asa frumos cum a fost si pana acum. http://forum.b-zone.ro/topic/10143-cadouri-pentru-membri/page-31 Sper ca m-am facut destul de inteles! Mult succes cu activitatea ta si ai mai mare atentie pe viitor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 (edited) @@TepaN, Hmm ok ce vrei de la mine sa fac acum? dacă vorbești despre acest http://forum.b-zone.ro/topic/264735-cerere-blueee-logo/, Scuze, dar nu am vedea, a făcut cerere și am răspuns Edited March 28, 2015 by Sari 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Ti-am explicat exact pas cu pas cum trebuie sa procedezi, din postura de designer pe care o ai, fara a face nici cea mai mica abatere de la regulament. Citeste mai atent! Edited March 28, 2015 by TepaN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 stiu. Asta, voi fi mai atent tu vorbea cu mine despre asta? dreapta? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusEx Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Frumoase toate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Foarte frumos, imi place. Sucess pe viitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Foarte frumos, imi place. Sucess pe viitoare Frumoase toate ! Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Foarte frumoase, mi se par niste poze bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaLenT Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Excelente pozele! Dupa parerea mea nu am ce sa reprosez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arzda Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 frumoase, un sfat, cand dai resize tine apasat tasta Shift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Felicitari de munca depusa."+1".Daca ai putea sa imi faci si mie 3 cu SPFD officer,detective,sergeant? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaLenT Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 De la mine ai + Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a s s i o Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Thanks Sari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V O L K A N O Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nice images!! Good work!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaGnarr Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Very nice man! Good job! Congrats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts