Jump to content

[PREZENTARE] B3RZ3K

xMenOs
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: B3RZ3K
  • Prenume: Octavian
  • Varsta: 17
  • Locatia: Tulcea
  • Ocupatie: Elev.
  • Jocul(rile) preferat(e): SA:MP si Minecraft
  • Hobby-urile tale: Imi place sa citesc, sa ma joc ( foarte mult ) si cred ca imi place cel mai mult sa imi fac prieteni noi.
  • O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un baiat de 17 ani, caruia ii place sa isi traiasca viata intr-un mod inedit, si anume jucandu-se. Sunt o fire serioasa si imi place sa fac lucrurile cat mai bine. Imi plac glumele bune si le detest pe cele fara rost. Sunt onest si nu suport persoanele cu doua fete. Sociabil, indraznet, capabil sa port o conversatie cu cineva sunt alte cateva calitati de-ale mele. Ca orice om am si defecte.Nu imi place sa mi le expun dar cred ca cei care vor ajunge sa ma cunoasca le vor afla.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Aceasta comunitate este foarte populara..Deci as putea zice ca am aflat "de la unul, de la altul".
  • Alte precizari?: Bine v-am gasit. :D

EDIT: Multumesc tuturor pentru mesaje. Inca un motiv pentru care am ales B-Zone.

Edited by B3RZ3K

Welcome.

Welcome

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.