Jump to content

Cont Premium Permanent

Hogan

Recommended Posts

@,Cum poti sa zici ca e acelasi lucru? Tu nu ai vazut zecile de exemple de mai sus?

A zis Zsolti6 bine, daca iti cumperi ceva de la magazin si vine dupa 1 an proprietarul magazinului sa-ti zica ca acum trebuie sa platesti pe saptamana/luna/an pentru acel lucru, ti-ar conveni? Pana si un copil de 5 ani isi da seama ca sunt incalcate drepturile. Cand au cumparat acel CP scria ca e PERMANENT, deci nu are rost sa zici ca e acelasi lucru. Eu nu vad prin lista aia CP permanent, tu vezi?

S-a schimbat sistemul, atâta tot. Suma de plată donată, a fost convertită. Voi nu ați piedut nimic. Nu aveți de ce să faci plângere. Dacă nu sunteți mulțumiți, vom găsi o soluție avantajoasă pentru ambele părți.

Lumea se referă că:

1) Ei au donat 8 euro pentru un cont premium, care trebuia să fie permanent, nu scria nicăieri că va fi editat pe viitor într-un sistem care va expira, atât timp cât produsu` apărea permanent.

2) A fost acceptată altă propunere, asta defapt, e o escrocherie.

Eu sunt tare curios cine îl va da în judecată, şi ce se va mai întâmpla pe viitor. Cred că o să ajungem pe Pro TV / La Măruţă. :))

S-a schimbat sistemul, atâta tot. Suma de plată donată, a fost convertită. Voi nu ați piedut nimic. Nu aveți de ce să faci plângere. Dacă nu sunteți mulțumiți, vom găsi o soluție avantajoasă pentru ambele părți.

Lumea se referă că:

1) Ei au donat 8 euro pentru un cont premium, care trebuia să fie permanent, nu scria nicăieri că va fi editat pe viitor într-un sistem care va expira, atât timp cât produsu` apărea permanent.

2) A fost acceptată altă propunere, asta defapt, e o escrocherie.

Eu sunt tare curios cine îl va da în judecată, şi ce se va mai întâmpla pe viitor. Cred că o să ajungem pe Pro TV / La Măruţă. :))

Felicitari Hogan pentru topicul creat. Ai +1 si sarbatori fericite b-zone!!

Si eu sunt de acord cu Hogan.

S-au facut si se fac in continuare donatii de la multi playeri, ai clanurile pe toate serverele care se activeaza lunar, donatii pentru masini, CP si tot nu te saturi?

Nu mi se pare nici mie corect sa fiu nevoit sa donez la anumite zile pentru cont premium.

Macar daca de bani astia luai un host mai bun ( macar pentru forum care e la pamant ).

RPG3 tot pentru bani a fost deschis, stai linistiti.

Nu inteleg pentru ce dracu a facut acest update, ei cred ca se pot juca cu regulile dupa bunul lor plac? Imi amintesc ca acum 2 ani cand mi-am cumaprat cont premium scria foarte clar "PERMANENT", ba chiar fiind newbie intrebam in prostie pe /report sau /helpme daca este permanent, si toti imi ziceau ca da, acum ce sa vezi, totul este pe bani, nu mai este permanent ci pe zile. Cea mai mare prostie facuta vreodata, mia mare decat noul sistem de alegere al liderilor.

Din cate stiu eu Kelton incerca din rasputeri sa scoata banii de pe server, acum ce sa vezi, Bobo baga 3.5kk pentru 100E, credeti ca acea suma intoarce pe cineva, sunt atatia N playeri care au donat mai mult si pot dona din nou pentru acei bani, ca nu ii doare mana.

In momentul in care ai zis ca e permanent sa ramana permanent, nu sa ne dai acum un produs de 5.5E (Dupa noul update 5E = 1010gold, 1E = 200gold, cont premium 6 luni = 1120 gold) Pentru ceea ce era 8E si era considerat permanent. Daca vrei sa ramai la aceasta metoda, eu zic sa lasi contul premium permanent, daca nu prezic ca in 1-2, maxim 3 luni b-zone ajunge la 300-400 playeri pe rpg1, iar celelalte 2 o sa fie pustii.

Nu inteleg pentru ce dracu a facut acest update, ei cred ca se pot juca cu regulile dupa bunul lor plac? Imi amintesc ca acum 2 ani cand mi-am cumaprat cont premium scria foarte clar "PERMANENT", ba chiar fiind newbie intrebam in prostie pe /report sau /helpme daca este permanent, si toti imi ziceau ca da, acum ce sa vezi, totul este pe bani, nu mai este permanent ci pe zile. Cea mai mare prostie facuta vreodata, mia mare decat noul sistem de alegere al liderilor.

Din cate stiu eu Kelton incerca din rasputeri sa scoata banii de pe server, acum ce sa vezi, Bobo baga 3.5kk pentru 100E, credeti ca acea suma intoarce pe cineva, sunt atatia N playeri care au donat mai mult si pot dona din nou pentru acei bani, ca nu ii doare mana.

In momentul in care ai zis ca e permanent sa ramana permanent, nu sa ne dai acum un produs de 5.5E (Dupa noul update 5E = 1010gold, 1E = 200gold, cont premium 6 luni = 1120 gold) Pentru ceea ce era 8E si era considerat permanent. Daca vrei sa ramai la aceasta metoda, eu zic sa lasi contul premium permanent, daca nu prezic ca in 1-2, maxim 3 luni b-zone ajunge la 300-400 playeri pe rpg1, iar celelalte 2 o sa fie pustii.

Poate nu in 3 luni, dar in 6 cand ne expira CP-urile cred ca se vor lasa multi. Nici mie nu mi se pare ok sa transformi in temporar ceva ce atata timp a fost permanent.

Cum sa nu pierdem ba nimic daca acolo scrie "PERMANENT" iar acum o sa ne "dispara permanenta"? E INCALCAREA LEGILOR CUMPARARII ONLINE, DIFERENTA INTRE CE PLATESTI SI CE PRIMESTI.

Nu e vorba de cei 8 euro in sine, ci e vorba de cum isi bate joc de noi ca sa ii bagam bani de benzina. S-a ajuns prea departe, obsesia de bani a crescut considerabil iar in stilul asta, EU (SI NU NUMAI) ma retrag. Felicitari, Bobo, pentru afacere! Ne-ai facut

Abuz de putere aia sa facut .

Sunt deacord cu majoritatea daca ne primim cash 8 e nu am nici eu nimic inpotriva .

Sau sa primim bunul nostru permanent care lam achizitionat acum mult timp.

Poate nu in 3 luni, dar in 6 cand ne expira CP-urile cred ca se vor lasa multi. Nici mie nu mi se pare ok sa transformi in temporar ceva ce atata timp a fost permanent.

" Poate nu in 3 luni, dar in 6 cand ne expira CP-urile cred ca se vor lasa multi " si cu restu ce faci, si-au luat teapa nu?

Nu vezi ca tu cu inca 1-2 rasariti sunteti PRO, restu toata lumea impotriva..Daca ai helper nu inseamna ca trebuie sa-l pupi toata ziua.

" Poate nu in 3 luni, dar in 6 cand ne expira CP-urile cred ca se vor lasa multi " si cu restu ce faci, si-au luat teapa nu?

Nu vezi ca tu cu inca 1-2 rasariti sunteti PRO, restu toata lumea impotriva..Daca ai helper nu inseamna ca trebuie sa-l pupi toata ziua.

Tu ori nu intelegi romana ori ai o problema acolo sus. Ce zic eu ce intelegi tu..

@@Hogan, ai tot respectul meu, detii functia helper si nu iti este frica sa iti exprimi opinia, te respect pentru asta.

@@RzR MariuS, la fel si cu tine, esti lider si ai curaj sa iti exprimi propria opinie, te respect pentru asta.
@@Skipper, helper level 2, isi exprima opinia despre acest update dezastruos, te respect pentru asta.

@, corect, din moment ce noi am achizitionat un bun pe timp permanent asta inseamna ca acel bun ne apartine, deci durata nu poate fi modificata, te respect pentru ca ai o oponie proprie.

@, alt helper care este impotriva update-ului.

Invatati frate de la cei care au primit mention mai sus, au functii importante pe server si nu pupa in cur pe toata lumea pentru ca detin functia de helper sau de lider.

Exista si admini carora nu le convine acest update, dar ei nu recunosc asta.

Pana acum salariul unui admin primit pe clienti, erau asa, bani de hidden sau de vehicle slot, acum salariul unui admin va merge pe abonamentul la CP.

Practic, voi adminii o sa munciti ca sa va permiteti cumpara CP fara sa donati, nu cred ca va convine asta.

P.S: Pentru asta sa platim 50 lei anual?

YyVHj8B.jpg

@, Ai cea mai mare dreptate si cei mentionati de tine mai sus au si respectul meu. Nu cred ca mai are rost sa zic altceva in afara ca nici eu nu sunt de acord cu contul premium pe durate, eventual sa faca cum am vazut intr-un post al unui jucator cei care detineam pana inainte de update cp sa ne ramana permanent pentru ca asa am stiut de la inceput, iar cei ce isi vor cumpara de acum incolo sa il faca temporar, daca asa doreste fondatorul. :)

Eu nu am cont premium, prin urmare nu mi-ar pasa de acest update, dar sunt multi care au donat pentru ceva anume. Cum iti permiti tu sa te joci cu banii oamenilor, eu ma joc sa:mp pentru distractie, nu pentru bani in joc sau masini. Asta inseamna joc pe PC, distractie, care va disparea daca nu gasesti o solutie pentru acest update. Este adevarat ca meriti ceva pentru munca depusa, dar exista o limita!!! Ai vreo facultate bai baiatule? Daca da e foarte nasol, trebuia sa te gandesti sa supui la vot inainte sa faci ceva ATAT DE CRETIN. Hai pa!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.