Jump to content

Cont Premium Permanent

Hogan

Recommended Posts

Suntem niste " angajati " iar Bobo este patronul. La inceput a fost totul frumos prin 2010, nu trebuia platit foarte mult, doar contu' premium si mai plateai pentru 1 sau 2 warn-uri care le primeai, sau plateai sa scoti 10% warn dupa forum, ca na, sa te vada lumea ca ai 0% warn.

Dar, Bobo vazand asta a inceput sa tot adauge, masini personale pe bani, kilometrii resetati si tot asa. Cei care sunt vechi si au platit pentru conturile premium, ca inainte erai smecher daca aveai cont premium si un infernus, ce sa faca acum ? Sa plateasca din 2 in 2 luni sau mai stiu eu cat ?

Bobo, il respect pentru ce a facut la inceput si pentru banii care i-a scos la inceput, s-a ridicat usor, usor doar pe spatele comunitatii, dar nu se face asa ceva.

Incalci niste reguli are " comenziilor pe internet ", cand spui ca e ceva e PERMANENT pai PERMANENT ramane. Daca eu imi cumpar o pereche de tenesi si peste 2 ani vine si imi ia un tenes inapoi ca zice ca au schimbat regulile ? Cum ar fi ? Gandeste-te, cum nici tie nu iti place ca Golfu ala sa nu aiba benzina, nici noua nu ne place sa platim facturi la cosmote sau la paypal doar pentru tine.

Daca tie nu iti place ceva gandeste-te ca nici altuia nu ii place.

Nu este frumos ca unul sa munceasca ca prostu la trucker, sa faca afaceri, sa caute, sa vanda, sa schimbe sa poata sa detina un Infernus si unu sa bage 30 de euro si sa detine 2 Infernusuri la level 5, tie ti se pare corect asa ?

SCOATE PREMIUM SI PUNE-L PERMANENT CUM ERA SI O SA FIE BINE.

Degeaba vă plângeţi de contul premium, atâta timp cât lor le intră bani frumoşi în buzunar aici mă refer la (Bobo, Kelton, Mastertrap) totul este foarte bine, atunci când nu vor mai avea playeri or să scoată acest update deşi nu prea cred că se va întâmpla.

Sunt multi playeri vechi care atunci chiar erau niste bani cand ne jucam si l-am luat pentru a putea avea niste facilitati in plus, nu mi se pare normal ca dupa atata timp sa mi se ia inapoi ceva pe care am dat bani candva pe el. Sper sa se ia masuri in aceasta situatie. Incet incet toti playerii vechi pleaca usor... CANDVA A FOST FRUMOS !

A venit si update-ul update-ului! Bobo de ce nu poti sa ajuti si tu "poporul". Aduce-ti fratilor serverul asa cum era inainte de aceste 2 update-uri sau cel putin lasa-ne contul premium permanent ca atunci cand l-am achizitionat asa ai zis, ca e permanent! Asculta bine. Daca nu vreti sa ramaneti 400/1000, eu zic sa te gandesti si la noi. Faci o gramada de bani doar din clanuri, acum vrei si CP? Lasa-ne macar asta permanent, cum a fost si pana acum. Gandeste-te si la noi, nu doar la buzunarul vostru!

@, dar totuși, de ce vorbești tu în numele tuturor ? Mie de exemplu îmi plac noutățile.
Singura nemulțumire a fost achitarea unui "produs" și nu s-au respectat termenii și condițiile până la capăt. Deja văd că începeți să intrați în alte subiecte aiurea. Văd că jucători nu se pierd și nu s-au pierdut niciodată consimțibil. Mai este ridicol totuși să vă angrenați unor "proteste", când nici măcar lvl 20 nu ați atins. Opriți-vă. Nici nu știți dacă mai jucați 1 an și câteva luni. Până atunci, vă creați un alt depozit de bani prin programul de afiliere. Mulți comentați pe aici, ca niște frustrați și unii nici măcar nu ați dat bani din buzunar pentru a achita Premium, ați strâns cerșind click-uri prin trucuri.
Mulți proști, vorbind despre "judecată", pentru 32 de lei. Nici măcar o companie de telefonie nu pierde mai mulți bani decât a pierdut.
O companie poate avea mulți clienți cu plăți restante, pe înțeles. Toți puțoii de 15 ani ați început să vă dați cu părerea despre jurism.
Soluțiile au fost făcute pentru binele ambelor tabere. Echipă și jucători. Au nevoie de o motivație financiară pentru ca voi să vă distrați mai mult timp și să se atingă o performanță mai mare decât o poate atinge o comunitate în România. Nu hostul este problema forumului, ci optimizarea.
Dacă nu știți cum să vă folosiți de acest server, cum să vă distrați, este problema strict a fiecărui individ în parte, dar nu mai fiți atât de proști.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.