Jump to content

Pa-Pa B-zone!

Klaudiu

Recommended Posts

Klaudiu , imi pare rau ca te retragi , insa inteleg sentimentul . Cand ajungi la o anumita varsta , trebuie sa renunti la unele activitati pentru a le putea acoperii pe celelalte . Din punctul meu de vedere tu ai renuntat la ceea ce este mai bine pentru tine , scoala este mult mai importanta , in ziua de azi daca nu ai o facultate , nu ai nimic . Inca odata imi pare foarte rau ca pleci , am avut ocazia sa te cunosc si esti un om foarte cinstit si de treaba . Sper ca ne vom revedea curand. Bafta in ceea ce iti doresti sa faci . Respect ! >:D<<'>

Bafta colege, nu prea stiu multe depsre tine, dar am o impresie buna despre tine (mici detalii). Bafta in viata, si sa ne auzim cu bine (daca ne vom mai auzi...:) ).

Bafta :):-H:D

Klaudiu , nu prea te-am cunoscut eu pentru ca nu mi-am facut veacu prin politie prea mult . Din cate stiu ai fost la locu tau , nu ai iesit in evidenta cu belele sau alceva :) . Imi pare rau ca te lasi de samp , iti urez bafta in continuare si sper sa revii :)

Imi pare foarte rau ca te retragi,pentru mine ai fost cel mai bun prieten din sa-mp cat si in realitate imi esti un prieten foarte bun...Cu toate ca ma chinuiam multe ori sa te opresc,sa nu te lasi de sa:mp,se pare ca acum a fost momentul...Mi-a facut o foarte mare placere sa joc cu tine..Jucam noptile,ne distram,glumeam si toate cele...Aceste timpuri imi vor lipsi cam mult...Sper sa pastram legatura in viata reala...Ca sublider ai fost foarte bun,desi unii te-au mai jignit...Ramas Bun! :(

pana la vacanta sunt ingropat in caiete, cursuri si proiecte,

Din acelasi motiv am renuntat si eu la samp si am inceput sa fiu mai inactiv,dar nu am facut topic de adio ca oricum pe forum mai stau. :)

Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa te cunosc...de multe ori vezi oameni care pleaca de pe comunitate pentru ca s-au certat,au injurat etc.

Mai rar sunt ca tine care pleaca dintr-un motiv "adevarat".

Bafta in continuare.Respect ! >:D<<'>

Guest DarkSeeker

Saluty .. esti printre putinii prieteni pe care ii am in comunitatea asta(cel putin asa cred), ai grija ce faci, te salut 

Klaudiu .... pacat dar trebuie oricum sper sa revi cat mai repede Si iti urez succes la toate !!! Bafta !!! Ne-am distrat mult :)) mai ales in ultimu timp ;) Salut >:D<<'> Si nu te vom uita ;)

1 om cu suflet mare si prietenos Bafta !!!

Imi pare foarte rau ca te retragi pentru ca pierdem un om foarte de treaba,o persoana de nota 10!

Poate ne vom mai auzi/vedea vreodata!Toata stima si tot respectul pentru tine,meriti:)

Bafta KLAAAAAAAAAAAAUUUU! >:D<<'>

Cel mai bun prieten , omul care nu s-a dat niciodata batut , omul care nu s-a lasat niciodata calcat un picioare , omul care a reusit sa imbine placutul cu utilul , cred ca cel mai matur din Comunitate . Klaudiu iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine , ai fost un prieten adevarat si pentru asta jos palaria . Esti un om de urmat in viata . Deabia astept sa te cunosc in real life.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.