Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] Stephen vs Ming

RW Austin
 Share

Recommended Posts

Votez lucrarea numarul 1, desi ambele sunt slabe.

- la lucrarea 1 se mai putea lucra la contrast, la text, acel drop shadow putea fi pus 1-0-1.

- la lucrarea 2 nu se potriveste acel efect, ii scade calitatea.

Votez lucrarea numărul 2, deoarece are un effect frumos.

Votez lucrarea numărul 2, deoarece text-ul primei strică toată lucrarea.

Votez lucrarea numarul 2

Sunt perfect de-acord cu voi. Voturi anulate.

Ai de capul meu... Designer vs Designer...

Ce pot zice?v2 acel efect e pus total aiurea,trebuia putin mai apropiat de stock.

Iar v1 haos total,mare diferenta nu este intre stock si rezultat...e pus un text la vrajala cu un drop sadow mare,blur nimic...aveam asteptari mai mari de la un designer pe o comunitate mare.

Ambele lucrari sunt undeva la nota 4/10.Totusi votez v1 deoarece are un text pus acolo,si un mic efect,bunicel sa zicem.

Ati anulat tot ce a fost vot v2 cu argument slab =))))))) Dar v-a scapat un vot v1 cu argument lafel de slab ca celelalte.

Votez lucrarea numarul 1 deoarece are culoarea aia mai veche.

In lucrarea numarul 2 e aiurea culoarea.

Edited by DeathDealer

Prima lucrare deoarece, e mai vintage, cat despre lucrarea a doua, :/, nu e asa stralucita, nu prea s-a chinuit, totusi, amandoua slabe.

Edited by DanieI
vot anulat

Fiecare vot trebuie argumentat, în caz contrar votul va fi anulat. Voturile mai pot fi anulate daca un designer considera ca argumentul adus nu este unul solid.

Cred ca stiti ce e ala un argument, daca nu, nu postati.

Scor:

1: 3

2: 0

-nu-mi dati pm-uri in care sa-mi cereri socoteala de ce v-au fost anulate voturile, cat timp n-aveti un argument solid, nu votati

Amândouă sunt slabe și au efecte superficial puse. Efectele puse pe textul primei lucrări sunt jalnice. Drop Shadow neoptimizat, gradient hidos, să nu mai zic de culoarea aleasă.

A doua e simplă. Are doar un efect 3D. De fapt, asta vrea să aibă. Layer-ul e prea distanțat față de celălalt și asta face lucrarea să arate nasol.

Totuși, votez lucrarea 2. Textul primei lucrări mă oripilează.

Textul de pe prima lucrare as putea spune ca e jalnic, dar nu o spun... sau ba da, e jalnic textul. Dropshadow prost si aiurea, culoarea aiurea pusa... mai bine puneai imaginea stock si doar o redimensionai.

Nu ca lucrarea 2 este mult mai stralucita dar e mai interesanta asadar si prin urmare votez lucrarea 2.

Lucrarea 1 are doar un effect de culoare deasupra, oricine poate realiza asa ceva.. Foarte slaba, are si un text cu un edit la fel de slab precum effectu pus pe imagine. A 2a lucrare imi place oarecum intr-un fel, este gandita putin acolo dar poate nu ti-a iesit precum asteptariilor, data viitoare cand redimensionezi iti recomand tasta SHIFT. Se vede cu ochiu liber ca ai deformat imaginea originala.

Totusi, votez lucrarea 2 pentru originalitate, in sensul ca nu a pus un effect si un text, care amandoua de altfel slabe.

Votez lucrarea cu numarul doi, imi place ce a facut din ea si textul e ales foarte bine.

Votez lucrarea numarul 1 deoarece arata mai bine, textul putea sa aibe un alt font dar e bine. Lucrarea 2 - strica tot acel efect 3d, parca e neclara.
PS: Se putea mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.